X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blablabla wrote:
    Cześć dziewczyny, mogę się przyłączyć? !8 stycznia zrobiłam test na którym pokazały się dwie kreseczki. To był nasz 4 cykl starań. Byłam już na pierwszej wizycie i nasza kropeczka miała 4mm :D Serduszka jeszcze nie było, ale gin powiedziała żeby się nie martwić bo było jeszcze za wcześnie. Następną wizytę mam 15 lutego, już odliczamy z Tż dni. Tp z ostatniej @ około 29 września
    Pewnie witaj ;) jak się czujesz?

• M@linka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane - z tego co się zorientowałam dużo się dziś u nas na forum działo i z tego co czytam po ostatnich postach same pozytywne wieści!!! Ale dziś stron naprodukowanych.

Blair - tak się cieszę :) :) :) - dosłownie niewiarygodnie pozytywna wiadomość :)...ile biedna musiałaś się na denerwować - na szczęscie wszystko się wyjaśniło!!!

Dziękuję Wam za okazane zrozumienie w mojej sprawie...już znowu emocje trochę opadły i staram się zachować spokój. Na razie nie rozpaczam...

Widziałam też wiadomości, że będą kolejne forumowe bliźniaki! Gratuluję Dziewczyny :) Pirelka nieźle mnie zaskoczyła Twoja info!

Gumcia fajnie, że się odezwałaś :)

WItam też serdecznie nowe wrześniówki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:27

Blair, haneczka lubią tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ciesze się z Waszego szczęścia ja już nie mogę doczekać się swojej wizyty 8 blee jeszcze tydzień chciałabym w końcu zobaczyć swoje małe szczęście a tak w między czasie jakieś rady na zgagę?

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TolaiOla2008 wrote:
    Dziewczyny mam pytanie. Dziś miałam kolejne usg, w związku z faktem moich plamień i bóli brzucha.
    Jak wspomniałam wcześniej od zeszłej środy tkwię w szpitalu.
    Wracając: jestem dokładnie w 5tyg i 5 dniu. Zobaczyłam dziś serduszko. Jednak lekarz mnie znowu zmartwił i tym oto sposobem zostawili mnie na dłużej.
    Serduszko dzidziusia bije 96 uderzeń/min. Powiedział, że to zdecydowanie za mało, powinno bić ok. 140.
    Czy któraś z Was miała już mierzone tętno u malucha?
    Szybko Ci się udało zobaczyć. Ja serduszka dopiero zobaczyłam pierwszy raz w 6+5d. I były 150 i 140na min

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się dzisiaj zorientowałam, że mam wizytę w przyszłym tygodniu, ciekawe jak fasolka już wygląda :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka wrote:
    Hej Dziewczyny,
    podczytuje Was od kilku dni, ale jeszcze nie mialam okazji sie odezwac.

Ale dzis ze wzgledu na CUDOWNY obrot sprawy u Blair postanowilam wyjsc z cienia :) BLAIR CUDOWNIE, WSPANIALE wiesci. Czekalam caly dzien na informacje od Ciebie, tak bardzo nie chcialam, zeby cos sie wydarzylo i zeby to byla prawda.

Spokojnych ciaz Wam wszystkim zycze :)
    Małgorzatka dziękuję :) witamy. Rozgosc się u nas. Na kiedy ci termin wyznacza?

• Moonicorns Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TolaiOla2008 wrote:
    Dziewczyny mam pytanie. Dziś miałam kolejne usg, w związku z faktem moich plamień i bóli brzucha.
    Wracając: jestem dokładnie w 5tyg i 5 dniu. Zobaczyłam dziś serduszko. Jednak lekarz mnie znowu zmartwił i tym oto sposobem zostawili mnie na dłużej.
    Serduszko dzidziusia bije 96 uderzeń/min. Powiedział, że to zdecydowanie za mało, powinno bić ok. 140.

Miałam tak samo jak Ty, ze pierwszy raz usłyszałam serduszko w 5tyg5dn i biło 103 uderzenia/min i tez mi powiedziała moja gin ze to troche zbyt wolno, ale jutro mam wizyte i wszystko sie okaże, troche sie martwie... Ale Nasze maleństwa musza dac rade :)

Blair tak sie ciesze, ze to była tylko pomyłka i wszystko jest w porządku! Cały dzien czekałam na wiadomosc od Ciebie :) Trzymajcie sie i rośnijcie!

f2w3ugpj6tnh1br3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Pewnie witaj ;) jak się czujesz?

Oprócz bólu piersi nie mam żadnych objawów. Nie pracuję, więc mam dużo czasu na odpoczynek :) Jedynie jeszcze od wczoraj boli mnie podbrzusze, staram się póki co nie stresować :)

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TolaiOla2008 wrote:
    u mnie na wizycie w 5t4d serduszko biło ok 100
    uderzen/min ilekarz mówił ze to odpowiednio na "wiek" ciązy, a drugiego serduszka jeszcze nie bylo słychac, kolejna wizyte mialam tydzien pozniej i biły juz oba, ale lekarz nie mówił jak szybko tylko ze jest dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:42

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    Ewelina.Irl

Mamy 2 dni różnicy między naszymi pierwszymi Dzieciaczkami :)
    Moja córa jest z 1 października :)
    Ooo .
    Kurcze skads Cie kojarzę ? Ale nie pamietam z jakiego watku albo byl podobny nick :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Asienka1184 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TolaiOla2008 wrote:

U mnie w 6+5 było 117 ud/minute a w 7+2 już 140ud/min. Wiec spokojnie, będzie biło coraz szybciej, gdzieś czytalam, że z dnia na dzień przyspiesza o 3 ud/min.

17.09 Icsi
    22.12.2015 transfer 4AA
    relgi09kfb4t07kf.png
    f2w3flw17dj6endt.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blablabla wrote:
    Cześć dziewczyny, mogę się przyłączyć? !8 stycznia zrobiłam test na którym pokazały się dwie kreseczki. To był nasz 4 cykl starań. Byłam już na pierwszej wizycie i nasza kropeczka miała 4mm :D Serduszka jeszcze nie było, ale gin powiedziała żeby się nie martwić bo było jeszcze za wcześnie. Następną wizytę mam 15 lutego, już odliczamy z Tż dni. Tp z ostatniej @ około 29 września
    Witaj . Ja zrobilam test 6 ale nie bylam do konca przekonana tej drugiej kreski 8go powtorzylam elektroniczny i pregnat moj dostal prezent na 30 urodziny :)
    Gratuluje !❤

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam obiad godzine temu . A teraz siedze ogladam serial i zjadlam juz 6 mandarynke. Pycha!:-D

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Pocieszylyscie mnie jak cholera :):):)
    Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Za 2 dni kolejne usg :)

Ewelina.Irl, Asienka1184, ewa84, żabka04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Witaj . Ja zrobilam test 6 ale nie bylam do konca przekonana tej drugiej kreski 8go powtorzylam elektroniczny i pregnat moj dostal prezent na 30 urodziny :)
    Gratuluje !❤

Miałam napisać 18 stycznia :D To świetny prezent mieliście, u nas nasi rodzice dostali taką wiadomość w dniu Babci i Dziadka :D

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie wieści maja byc juz do końca września! Blair no cudownie! To jest przykład ze jak sie w coś gorąco wierzy to spełnienie tego jest na wyciagnięcie ręki.
    Dlatego dziewczyny MUSIMY gorąco wierzyć ze wszystkie szcześliwie dotrwamy do końca!

Pozdrawiam nowe mamuśki i serdecznie gratuluje podwójnych cudów!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak sobie pomyślę, że od mojego testowania minął ponad miesiąc i gdzie ten czas tak szybko uciekł?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:39

• Sophia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, to tylko dowód na to, że dzieciaczki już robią co chcą, a my na to wpływu nie mamy. Bardzo się cieszę.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    500+na drugie dziecko beda dostawac wszystkie rodziny bez wzgledu na zarobki .
    A jesli nie beda przekraczac 800 zl na rodzine to i beda rodziny dostawac na pierwsze dziecko .
    To tak zbaczajac z tematu . Bo jakis czas temat bylo pytanie :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ