Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyblablabla wrote:Cześć dziewczyny, mogę się przyłączyć? !8 stycznia zrobiłam test na którym pokazały się dwie kreseczki. To był nasz 4 cykl starań. Byłam już na pierwszej wizycie i nasza kropeczka miała 4mm Serduszka jeszcze nie było, ale gin powiedziała żeby się nie martwić bo było jeszcze za wcześnie. Następną wizytę mam 15 lutego, już odliczamy z Tż dni. Tp z ostatniej @ około 29 września
-
Witajcie kochane - z tego co się zorientowałam dużo się dziś u nas na forum działo i z tego co czytam po ostatnich postach same pozytywne wieści!!! Ale dziś stron naprodukowanych.
Blair - tak się cieszę - dosłownie niewiarygodnie pozytywna wiadomość ...ile biedna musiałaś się na denerwować - na szczęscie wszystko się wyjaśniło!!!
Dziękuję Wam za okazane zrozumienie w mojej sprawie...już znowu emocje trochę opadły i staram się zachować spokój. Na razie nie rozpaczam...
Widziałam też wiadomości, że będą kolejne forumowe bliźniaki! Gratuluję Dziewczyny Pirelka nieźle mnie zaskoczyła Twoja info!
Gumcia fajnie, że się odezwałaś
WItam też serdecznie nowe wrześniówki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:27
Blair, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTolaiOla2008 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Dziś miałam kolejne usg, w związku z faktem moich plamień i bóli brzucha.
Jak wspomniałam wcześniej od zeszłej środy tkwię w szpitalu.
Wracając: jestem dokładnie w 5tyg i 5 dniu. Zobaczyłam dziś serduszko. Jednak lekarz mnie znowu zmartwił i tym oto sposobem zostawili mnie na dłużej.
Serduszko dzidziusia bije 96 uderzeń/min. Powiedział, że to zdecydowanie za mało, powinno bić ok. 140.
Czy któraś z Was miała już mierzone tętno u malucha? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:Hej Dziewczyny,
podczytuje Was od kilku dni, ale jeszcze nie mialam okazji sie odezwac.
Ale dzis ze wzgledu na CUDOWNY obrot sprawy u Blair postanowilam wyjsc z cienia BLAIR CUDOWNIE, WSPANIALE wiesci. Czekalam caly dzien na informacje od Ciebie, tak bardzo nie chcialam, zeby cos sie wydarzylo i zeby to byla prawda.
Spokojnych ciaz Wam wszystkim zycze -
TolaiOla2008 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Dziś miałam kolejne usg, w związku z faktem moich plamień i bóli brzucha.
Wracając: jestem dokładnie w 5tyg i 5 dniu. Zobaczyłam dziś serduszko. Jednak lekarz mnie znowu zmartwił i tym oto sposobem zostawili mnie na dłużej.
Serduszko dzidziusia bije 96 uderzeń/min. Powiedział, że to zdecydowanie za mało, powinno bić ok. 140.
Czy któraś z Was miała już mierzone tętno u malucha?
Miałam tak samo jak Ty, ze pierwszy raz usłyszałam serduszko w 5tyg5dn i biło 103 uderzenia/min i tez mi powiedziała moja gin ze to troche zbyt wolno, ale jutro mam wizyte i wszystko sie okaże, troche sie martwie... Ale Nasze maleństwa musza dac rade
Blair tak sie ciesze, ze to była tylko pomyłka i wszystko jest w porządku! Cały dzien czekałam na wiadomosc od Ciebie Trzymajcie sie i rośnijcie!
-
nick nieaktualny
-
TolaiOla2008 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Dziś miałam kolejne usg, w związku z faktem moich plamień i bóli brzucha.
uderzen/min ilekarz mówił ze to odpowiednio na "wiek" ciązy, a drugiego serduszka jeszcze nie bylo słychac, kolejna wizyte mialam tydzien pozniej i biły juz oba, ale lekarz nie mówił jak szybko tylko ze jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:42
-
U mnie w 6+5 było 117 ud/minute a w 7+2 już 140ud/min. Wiec spokojnie, będzie biło coraz szybciej, gdzieś czytalam, że z dnia na dzień przyspiesza o 3 ud/min.
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
blablabla wrote:Cześć dziewczyny, mogę się przyłączyć? !8 stycznia zrobiłam test na którym pokazały się dwie kreseczki. To był nasz 4 cykl starań. Byłam już na pierwszej wizycie i nasza kropeczka miała 4mm Serduszka jeszcze nie było, ale gin powiedziała żeby się nie martwić bo było jeszcze za wcześnie. Następną wizytę mam 15 lutego, już odliczamy z Tż dni. Tp z ostatniej @ około 29 września
Gratuluje !❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Witaj . Ja zrobilam test 6 ale nie bylam do konca przekonana tej drugiej kreski 8go powtorzylam elektroniczny i pregnat moj dostal prezent na 30 urodziny
Gratuluje !❤
Miałam napisać 18 stycznia To świetny prezent mieliście, u nas nasi rodzice dostali taką wiadomość w dniu Babci i DziadkaEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
No takie wieści maja byc juz do końca września! Blair no cudownie! To jest przykład ze jak sie w coś gorąco wierzy to spełnienie tego jest na wyciagnięcie ręki.
Dlatego dziewczyny MUSIMY gorąco wierzyć ze wszystkie szcześliwie dotrwamy do końca!
Pozdrawiam nowe mamuśki i serdecznie gratuluje podwójnych cudów!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny