Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Jak wy dużo piszecie, zlitujcie sie nade mną Muszę was nadrabiać.
Witam nowe mamuśki
Ja pisałam moja cc była wcześniej już zapowiedziane łożysko się nie podniosło i nie miała by jak wyjść. No ale urodziłam wcześniej więc też miałam robione cc na cito bo wody były już zielone (resztki wód). Ja cc wspominam dobrze, o 10.07 córa była już na świecie a ja już o 16 chodziłam, pielęgniarka zaprowadziła mnie pod prysznic wyjąć cewnik pod prysznicem nie czuć jak wychodzi. A dzień później o 12-13 byłam w domu. Nie brałam niczego przeciwbólowego, dostałam czopki do domu i dalej leżą. Ale każdy organizm jest inny. Mąż się śmiał że jak szłam do córki do szpitala to dostawałam speeda a jak wracałam to już powoli jak staruszka. Mam nadzieje że te CC będzie również "przyjemne" jak poprzednie. Za to miałam w 19 tc operacje i po niej czułam się fatalnie.
Na początku chyba wszystkim dają prochy przez kroplówkę, mogłaś nawet nie wiedzieć. To chyba niemożliwe nie czuć bólu nic a nic. A co to była za operacja w 19tc, bo nie pamiętam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja już po wizycie:) Bardzo fajny lekarz, poszło szybko, potwierdził ciążę, pogratulował, przepisał badania i kazał przyjść za 4 tygodnie i wpisał mnie na NFZ więc koszty mi odchodzą, teraz tylko te pierwsze badania będę musiała zrobić prywatnie niestety. Ciąża odpowiada wg miesiączki 7 tydzień i 6 dzień, wg wielkości 8 tydzień więc powiedział, że idealnie. Słyszałam serduszko, biło 176 razy na minutę więc mówił,że dobrze:) Mąż widział Grosia, śmiali się z lekarzem, że byk po tatusiu:)
martta, żabka04, Gumcia, M@linka, ewcia91, violett, Sabina, Blair, szpilka, stardust87, bisacz, haneczka, Angela89, Behemottka, kowieczka, blablabla, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skali89 wrote:Cześć dziewczyny, ja już po wizycie:) Bardzo fajny lekarz, poszło szybko, potwierdził ciążę, pogratulował, przepisał badania i kazał przyjść za 4 tygodnie i wpisał mnie na NFZ więc koszty mi odchodzą, teraz tylko te pierwsze badania będę musiała zrobić prywatnie niestety. Ciąża odpowiada wg miesiączki 7 tydzień i 6 dzień, wg wielkości 8 tydzień więc powiedział, że idealnie. Słyszałam serduszko, biło 176 razy na minutę więc mówił,że dobrze:) Mąż widział Grosia, śmiali się z lekarzem, że byk po tatusiu:)
Gratulacje! Niech rośnie!Skali89 lubi tę wiadomość
-
Skali89 wrote:Cześć dziewczyny, ja już po wizycie:) Bardzo fajny lekarz, poszło szybko, potwierdził ciążę, pogratulował, przepisał badania i kazał przyjść za 4 tygodnie i wpisał mnie na NFZ więc koszty mi odchodzą, teraz tylko te pierwsze badania będę musiała zrobić prywatnie niestety. Ciąża odpowiada wg miesiączki 7 tydzień i 6 dzień, wg wielkości 8 tydzień więc powiedział, że idealnie. Słyszałam serduszko, biło 176 razy na minutę więc mówił,że dobrze:) Mąż widział Grosia, śmiali się z lekarzem, że byk po tatusiu:)
Skali89 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dziewczyny
Żabka, z tą głową to wiem, co czujesz, ale ja zazdroszczę jedynie tej drzemki, padnięta z pracy wróciłam nie mam na nic sił... ciekawe czy wytrwam rzeczywiście z tym chodzeniem do pracy tak długo jak sobie postanowiłam.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Dzień dobry Wszystkim Jak bardzo dobry dla mnie okaże się dopiero wieczorem...idę na pierwszą (w głowie mi brzęczy ...i ostatnią...tfu tfu..) wizytę dziś na 21:20. Wstałam o 7:00 zrobiłam dwa prania, ugotowałam pomidoróweczkę i wysprzątam jeszcze za chwilę łazienkę a potem uciekam na miasto i znów gdzieś w tango bo w domu siedze sama to kota dostanę...
Zero objawów nadal nic a nic - nawet zero ciągnięcia w brzuchu - piersi zaczęły znów pobolewać ale to nieznacznie... po prostu nic
Trudno mi uwierzyć, że może być dobrze - przerobiłam nad ranem wątek o ciążach biochemicznych - pasuje jak ulał...mam małą nadzieję na dobre ale szykuję się na najgorsze...
Dobrego dnia!
Gdzie twoja wiara w Groszka???!
Jestem pewna że dzisiaj napiszesz że jest serduszko i wszystko dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny