Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Ech, no widzisz, a ja za Polska tesknie ogromnie. Tu mamy oboje dobra prace, dom, wszystko wygodnie ulozone, ale w Polsce jest to takie cos, czego nie ma nigdzie indziej. Moj maz jest profesorem na duzym uni (tu sie zostaje prof za mlodu) i w Polsce niestety nie mialby takich samych warunkow pracy, wiec na razie trzymamy sie tu. Ja juz prawie 10 lat, maz dluzej.
Moja cala rodzina w jest Polsce i wracamy czesto, ostatnio wlasnie na swieta, ale w lecie juz nie pojade, bo chyba mnie do samolotu nie wpuszcza;) Wiec maz pojedzie sam, na krotko.
No jak ma sie rodzine obok siebie inaczej jest ,lepiej . My myslimy nad sprzedaza domu w pl . Albo wynajac . Doglada Piotrka mama i zajmuje sie . Ale ciezko mi wynajac komus obcemu . Mieszal kuzyn P jak sie budowali ale skaczyli i narazie pusty stoiBehemottka lubi tę wiadomość
-
O kurde 7 lat dziecko a dziecko roznica.. Mojej siostry syn ma 8 lat ale np gra w pilke w reprezentacji mlodzikow wiec maz moj mu pilke porzadna kupil potem koszulke a np oplacil mu treningi czyli kase dal ktora rodzice przeznaczyli na to bo im sie nie przelewa..
Gumcia lubi tę wiadomość
-
Nie przynoszę dobrych wieści... strasznie mi przykro... pęcherzyk bez zarodka, wiek ciąży z pęcherzyka 3-4 tydzień... rozwarstwienie błony śluzowej macicy...ciałko żółte zdegradowane, dostałam luteine dopochwowo i jutro mam zrobić bete - jak przyrost prawidłowy to czekamy...jak nie to nie brać luteiny i czekać na wiadomo co...dostałam też w razie "w" skierowanie do szpitala... ehh...lekarz nie robił nadzieji...zmykam sobie popłakać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:50
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:Nie przynoszę dobrych wieści... strasznie mi przykro... pęcherzyk bez zarodka, wiek ciąży z pęcherzyka 3-4 tydzień... rozwarstwienie błony śluzowej macicy...ciałko żółte zdegradowane, dostałam luteine dopochwowo i jutro mam zrobić bete - jak przyrost prawidłowy to czekamy...jak nie to nie brać luteiny i czekać na wiadomo co...dostałam też w razie "w" skierowanie do szpitala... ehh...lekarz nie robił nadzieji...
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Nie przynoszę dobrych wieści... strasznie mi przykro... pęcherzyk bez zarodka, wiek ciąży z pęcherzyka 3-4 tydzień... rozwarstwienie błony śluzowej macicy...ciałko żółte zdegradowane, dostałam luteine dopochwowo i jutro mam zrobić bete - jak przyrost prawidłowy to czekamy...jak nie to nie brać luteiny i czekać na wiadomo co...dostałam też w razie "w" skierowanie do szpitala... ehh...lekarz nie robił nadzieji...
-
To jest 5 i 5 tyg ja bym poczekała jednak ...Malinka trzeba poczekać pomodlę się za was zeby się rozwinęło.. Niektórzy gin nie chca tak wczesnie usg robic..miejmy nadzieje zrób betę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:52
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tiktik wrote:Nic ten nasz kraj nie robi w kierunku żeby młodym ludziom pomóc..ja na szczęście jakos bardzo nie narzekam bo oboje mamy stałe prace maz ma jeszcze cos swojego ale cos za cos ze np całymi dniami go nie ma.. Ale tak czy tak zarabia się tu słabe pieniadze.. Nawet dzisiejszy program 500+ jakas parodia co znaczy na drugie i kolejne dziecko bo na pierwsze jest prog dochodowy 800 zl na osobę co to jest 800 na osobę nawet czyli dochód musi być mniejszy niż 2400 zl w domu beznadzieja ..a jak ktos tylko ma jedno bo więcej nie może bo choroba bo problem z niepłodnością to co gdzie sprawiedliwość nie mowie tu o sobie bo jest ok ale inne rodziny przekroczy 1 zl.