X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest jeszcze na prawdę młody wiek ciąży u mnie w 5 tygodniu nic nie było widać Kochana bądź dobrej myśli my mamy nadzieje za Ciebie nie załamuj się odczekaj 2 tygodnie i dopiero idź

w57vikgnszqgz528.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m@linka bardzo mi przykro... :(

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • megg Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas chlopak bedzie Antek a dziewczynka Lena, Pola lub Zosia

milej nocki

Blair lubi tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się na to nie zgadzam, to nie może być prawda. Może jest jeszcze za wcześnie, a ten lekarz ma dobry sprzęt? Pamiętasz jak było u Blair?

Behemottka lubi tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Nie przynoszę dobrych wieści... strasznie mi przykro... pęcherzyk bez zarodka, wiek ciąży z pęcherzyka 3-4 tydzień... rozwarstwienie błony śluzowej macicy...ciałko żółte zdegradowane, dostałam luteine dopochwowo i jutro mam zrobić bete - jak przyrost prawidłowy to czekamy...jak nie to nie brać luteiny i czekać na wiadomo co...dostałam też w razie "w" skierowanie do szpitala... ehh...lekarz nie robił nadzieji...zmykam sobie popłakać :(
    Kochana mam nadzieje ze beta bedzie przyrastac ! A ze to za wczesnie na usg i to znow blad lekarza ! Zaciskam piastki

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też w tym czasie były puste pęcherzyki. Nic tam nie było i też mi ginka powiedziała że to jeszcze nie ciąża i żebym się nie nastawiala. A zobacz jak się skończyło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:56

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym jeszcze nie przekreślała!!! 3-4 tydzień to bardzo wczesna ciąża... Nie denerwuj sie bo napewno Ci to teraz nie służy!!!

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Nie przynoszę dobrych wieści... strasznie mi przykro... pęcherzyk bez zarodka, wiek ciąży z pęcherzyka 3-4 tydzień... rozwarstwienie błony śluzowej macicy...ciałko żółte zdegradowane, dostałam luteine dopochwowo i jutro mam zrobić bete - jak przyrost prawidłowy to czekamy...jak nie to nie brać luteiny i czekać na wiadomo co...dostałam też w razie "w" skierowanie do szpitala... ehh...lekarz nie robił nadzieji...zmykam sobie popłakać :(
    Bardzo mi przykro. Poplacz dzis, a jutro do walki. Ewidentnie jest jeszcze szansa, skoro dala luteine i kazala robic badania. Wysylam pozytywne prady i trzymam kciuki.

Gumcia lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba mieć jeszcze nadzieję!!!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Tiktik Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka poczekaj bo u nas w 5 tyg nie było nic widac poczekaj czy rośnie beta jesli tak ok 1000 jak bedzie juz bedzie zarodek na pewno..
    Dużo zależy jaki sprzęt posiada...;-) ide się modlić..
    Dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:04

w57v43r8lm5ztsxv.png
  • Moonicorns Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę Malinka nie martw sie jeszcze wszystko moze sie ułożyć to bardzo wczesna ciaza, zrob betę i poczekaj troche, musi sie ułożyć wierze w Ciebie pomodlę sie za Was i trzymam kciuki! :(

f2w3ugpj6tnh1br3.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie przekreslala bym juz ciazy . A dala bym czas . Sprawdzila bete i dopiero .
    M@linka trzymam kciuki &&

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka bardzo bardzo mi przykro :(

Tulę mocno :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( Tak nie może być, rób betę.

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka -trzymam mocno kciuki i naprawdę wierzę, że jeszcze nie wszystko stracone. Tak jak piszą dziewczyny to jeszcze bardzo wcześnie na zobaczenie czegokolwiek i dużo zależy od sprzętu. Nie poddawaj się! Ściskam mocno

h4zpdqk39i22byyb.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za słowa wsparcia i otuchy.Dobrej nocy.

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• Bratek Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:11

Behemottka, Kourtney, Gumcia, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Malinka nie wiem czy cytujac przypadkiem nie polubilam jesli tak przepraszam. Kochana przytulam mocno, ale do wyniku bety nie przekreslaj prosze tej ciazy. Rozumiem, ze to reakcja obronna, calkiem zrozumiala biorac pod uwage Twoja historie. Sama sie boje wizyta dopiero za tydzien, ale jak bylam w 5t 1d wg miesiaczki to nawet pecherzyk nie byl widoczny costam sie majaczylo beta niska, po tygodniu ladny pecherzyk nadal brak zarodka ale wg moich przewidywan co do ovubylo pk wiec moze cos sie opoznilo. Poczekaj do wyniku bety, bo ja bardzo mocno trzymam tu kciuki. Trzymaj sie kochana

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Behemottka - a Adam? ;) Bez znaków, dobrze się wypowiada, polskie i niepolskie..... ;)
    Cale zycie mialam miec Adasia po czym kuzyn tak dal na imie swojemu synkowi. Adas to byl moj pierwszy chlopak, jak mialam 5 lat w przedszkolu ;)

Bratek lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już na nogach.... Mam dzisiaj coś do pozałatwiać więc czym wcześniej tym lepiej
    Miłego dnia i powodzenia na wizytach ;)

‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ