Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochana mam nadzieje ze beta bedzie przyrastac ! A ze to za wczesnie na usg i to znow blad lekarza ! Zaciskam piastkiM@linka wrote:Nie przynoszę dobrych wieści... strasznie mi przykro... pęcherzyk bez zarodka, wiek ciąży z pęcherzyka 3-4 tydzień... rozwarstwienie błony śluzowej macicy...ciałko żółte zdegradowane, dostałam luteine dopochwowo i jutro mam zrobić bete - jak przyrost prawidłowy to czekamy...jak nie to nie brać luteiny i czekać na wiadomo co...dostałam też w razie "w" skierowanie do szpitala... ehh...lekarz nie robił nadzieji...zmykam sobie popłakać

-
nick nieaktualny
-
Bardzo mi przykro. Poplacz dzis, a jutro do walki. Ewidentnie jest jeszcze szansa, skoro dala luteine i kazala robic badania. Wysylam pozytywne prady i trzymam kciuki.M@linka wrote:Nie przynoszę dobrych wieści... strasznie mi przykro... pęcherzyk bez zarodka, wiek ciąży z pęcherzyka 3-4 tydzień... rozwarstwienie błony śluzowej macicy...ciałko żółte zdegradowane, dostałam luteine dopochwowo i jutro mam zrobić bete - jak przyrost prawidłowy to czekamy...jak nie to nie brać luteiny i czekać na wiadomo co...dostałam też w razie "w" skierowanie do szpitala... ehh...lekarz nie robił nadzieji...zmykam sobie popłakać

Gumcia lubi tę wiadomość

-
Malinka poczekaj bo u nas w 5 tyg nie było nic widac poczekaj czy rośnie beta jesli tak ok 1000 jak bedzie juz bedzie zarodek na pewno..
Dużo zależy jaki sprzęt posiada...
ide się modlić..
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:04

-
nick nieaktualny
-
Malinka nie wiem czy cytujac przypadkiem nie polubilam jesli tak przepraszam. Kochana przytulam mocno, ale do wyniku bety nie przekreslaj prosze tej ciazy. Rozumiem, ze to reakcja obronna, calkiem zrozumiala biorac pod uwage Twoja historie. Sama sie boje wizyta dopiero za tydzien, ale jak bylam w 5t 1d wg miesiaczki to nawet pecherzyk nie byl widoczny costam sie majaczylo beta niska, po tygodniu ladny pecherzyk nadal brak zarodka ale wg moich przewidywan co do ovubylo pk wiec moze cos sie opoznilo. Poczekaj do wyniku bety, bo ja bardzo mocno trzymam tu kciuki. Trzymaj sie kochanaM@linka wrote:Nie przynoszę dobrych wieści... strasznie mi przykro... pęcherzyk bez zarodka, wiek ciąży z pęcherzyka 3-4 tydzień... rozwarstwienie błony śluzowej macicy...ciałko żółte zdegradowane, dostałam luteine dopochwowo i jutro mam zrobić bete - jak przyrost prawidłowy to czekamy...jak nie to nie brać luteiny i czekać na wiadomo co...dostałam też w razie "w" skierowanie do szpitala... ehh...lekarz nie robił nadzieji...zmykam sobie popłakać

-
Cale zycie mialam miec Adasia po czym kuzyn tak dal na imie swojemu synkowi. Adas to byl moj pierwszy chlopak, jak mialam 5 lat w przedszkoluBratek wrote:Behemottka - a Adam?
Bez znaków, dobrze się wypowiada, polskie i niepolskie..... 
Bratek lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny

[

SYN