Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:Nie przynoszę dobrych wieści... strasznie mi przykro... pęcherzyk bez zarodka, wiek ciąży z pęcherzyka 3-4 tydzień... rozwarstwienie błony śluzowej macicy...ciałko żółte zdegradowane, dostałam luteine dopochwowo i jutro mam zrobić bete - jak przyrost prawidłowy to czekamy...jak nie to nie brać luteiny i czekać na wiadomo co...dostałam też w razie "w" skierowanie do szpitala... ehh...lekarz nie robił nadzieji...zmykam sobie popłakać
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:Nie przynoszę dobrych wieści... strasznie mi przykro... pęcherzyk bez zarodka, wiek ciąży z pęcherzyka 3-4 tydzień... rozwarstwienie błony śluzowej macicy...ciałko żółte zdegradowane, dostałam luteine dopochwowo i jutro mam zrobić bete - jak przyrost prawidłowy to czekamy...jak nie to nie brać luteiny i czekać na wiadomo co...dostałam też w razie "w" skierowanie do szpitala... ehh...lekarz nie robił nadzieji...zmykam sobie popłakać
Gumcia lubi tę wiadomość
-
Malinka poczekaj bo u nas w 5 tyg nie było nic widac poczekaj czy rośnie beta jesli tak ok 1000 jak bedzie juz bedzie zarodek na pewno..
Dużo zależy jaki sprzęt posiada... ide się modlić..
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:04
-
nick nieaktualny
-
-
Bratek wrote:Behemottka - a Adam? Bez znaków, dobrze się wypowiada, polskie i niepolskie.....
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny