Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też już nie spię. Budzik na 6.00 a o 5.00 już nie mogę spać. U nas też nie można samemu sobie badać Beta Hcg i dlatego zaraz po pozytywnym teście spakowałam się i jechałam do Polski. Zbadałam, uspokoiłam się, wróciłam
też zawsze marzył nam się mały Mikołaj, ale polskie znaki nie wchodzę w grę, więc chyba będzie mały Leo, a do dziewczynki jeszcze nie wiemy
)
Czekają mnie dziś badania krwi, dobrze że Tż ma wolne i pójdzie ze mną. Mam nadzieję, że im tam nie padnę haha
M@linka nie trać nadziei! Trzymam kciuki za betę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 06:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bratek wrote:Ulf, heterozygotyczna C677T. Biorę 15mg kwasu foliowego, Acard i Clexane 0,4 - wszystko do końca ciąży.
!
Ja mam oprócz clexane kwas 5mg, femibion i b12. Nie licząc od Endo euthyroxu i D.
Jak znosisz zastrzyki? Jak Ci to wykryli? -
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Ale tu wrzalo!!ale nadrabilam was uff jestem na bieżąco
M@linka kochana idź na betę i zobacz czy przyrasta. Jest jeszcze za wcześnie żebyś coś widziała. Więc głowa do góry bo buc może nie potrzebnie wylewasz morze łez i streusjesz bąbelka.
Czekamy na wynik bety.
Kciuki zacisniete:-)
Ja dziś spalam na raty usnelam o 21:30 a pobudka o 2 a teraz o 6 wstałam bo zglodnoalam i siku latam jak szalona.
Wczoraj zauważyłam że mam górkę mała z brzucha
Chyba mnie córka zaraziła bo gardło zaczyna boleć wrrrr
Miłego dnia:-)
Udanych wizyt wizytujacym -
nick nieaktualnyja najchętniej wróciłabym do wyrka, mojej macicy się chyba najlepiej rozrasta w nocy, a i pochwaliłam się wczoraj za wcześnie że najgorszy okres już prawdopodobnie przechorowałam i znowu mnie zemdliło... czuję się trochę nie do życia, ale to już ostatni dzień w tym tygodniu kiedy muszę wcześniej wstać
-
Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za słowa ukojenia...Noc o dziwo przespałam dobrze... zaraz idę na betę i zrobię od razu progesteron - wyniki późnym popołudniem -dam Wam znać
Jesteście fantastycznymi babkami :* dziekuję :*Sabina, martta, Blair, Kornelia85, Moonicorns, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka u mnie też nic nie było widać na początku 5 tyg. Lekarz mnie nastraszył, poszłam tydzień później i było ok. Owulację miałam o czasie. Może u Ciebie była później owu, albo po prostu jeszcze troszkę za wcześnie.
Trzymam mocno kciuki za wynik bety, będzie dobrze! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja mam problem z imieniem dla chłopca
Dla dziewczynki podoba mi się Zosia, Dominika, Alicja.
A z chłopcem jest problem, bo jak mi się jakieś imię podoba, to mężowi nie i zostaje Janek, ale teraz dużo Janków jest
No nic, może będzie dziewczynka -
nick nieaktualnyOstatnio były tu rozmowy o zanikającym bólu piersi
Też tak macie? Mnie bolały od początku mocno codziennie, a jakoś od 2 dni troszkę tylko pobolą i przechodzi.
Za to pojawił się lekki ból brzucha, głównie rozciąganie, ale też podobny do okresu, ale słabszy.
Jak to u Was z objawami w 8-9 tygodniu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jutro mam wizyte mam nadzieje ze kropek ladnie rosnie bo o tydzien jest roznica niestety , macie jakies bole w dole , klócia ?
W poniedzialek bylam u lekarza u mnie zmartwil ze ciaza jest o tydzien mlodsza dal na eszelki wypadek luteine i nospe lykac.
Malinka 3mam kciuki !!! -
M@linka wrote:Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za słowa ukojenia...Noc o dziwo przespałam dobrze... zaraz idę na betę i zrobię od razu progesteron - wyniki późnym popołudniem -dam Wam znać
Jesteście fantastycznymi babkami :* dziekuję :* -
Mnie od wczoraj znów kłuje w pachwinie i pobolewa brzuch. Myślę, że to kolejny etap rozrostu mieszkanka dla dzidzi. Od kilku dni mam też niesamowitą ochotę na słodycze, których zwykle w ogóle nie ruszam.
Czekam na wizytę 15 lutego, wtedy mam podjąć decyzję o badaniach prenatalnych.Już razem
-
nick nieaktualnyMalinka niczego mi przekreslamy, czekamy wyników! Trzymaj się
Witam
Ja dziś rano byłam już na wizyciemoj maly czlowiek, nazywany roboczo Marianka, ma juz 2 cm
to sie nazywa zaczac dobrze dzien
Cordy, Blair, martta, mmargol, Kornelia85, stardust87, Moonicorns, żabka04, violett, Bratek, bisacz lubią tę wiadomość
-
Bratek wrote:Gumcia - wow, frytki i nic Ci nie jest? Zazdroszczę
)))) (mmmm, wyobraziłam sobie talerz pełen złocistych, chrupiących fryteczek, mmmmniammmm
).
P.S. Super, że TSH tak spadło)
Narazie odpukać nie, zupy to trochę mało więc dojadałam frytkami, ale dziś mój przyszly mąż ma mi ugotować jakąś treściwą zupę żebym też z tymi frytkami nie przesadzała
Kochane udanego dnia i pozytywnych wizyt!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 08:43
martta, Bratek, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Malinka niczego mi przekreslamy, czekamy wyników! Trzymaj się
Witam
Ja dziś rano byłam już na wizyciemoj maly czlowiek, nazywany roboczo Marianka, ma juz 2 cm
to sie nazywa zaczac dobrze dzien
Sabina lubi tę wiadomość