Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też już nie spię. Budzik na 6.00 a o 5.00 już nie mogę spać. U nas też nie można samemu sobie badać Beta Hcg i dlatego zaraz po pozytywnym teście spakowałam się i jechałam do Polski. Zbadałam, uspokoiłam się, wróciłam też zawsze marzył nam się mały Mikołaj, ale polskie znaki nie wchodzę w grę, więc chyba będzie mały Leo, a do dziewczynki jeszcze nie wiemy )
Czekają mnie dziś badania krwi, dobrze że Tż ma wolne i pójdzie ze mną. Mam nadzieję, że im tam nie padnę haha
M@linka nie trać nadziei! Trzymam kciuki za betę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 06:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bratek wrote:Ulf, heterozygotyczna C677T. Biorę 15mg kwasu foliowego, Acard i Clexane 0,4 - wszystko do końca ciąży.
!
Ja mam oprócz clexane kwas 5mg, femibion i b12. Nie licząc od Endo euthyroxu i D.
Jak znosisz zastrzyki? Jak Ci to wykryli? -
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Ale tu wrzalo!!ale nadrabilam was uff jestem na bieżąco
M@linka kochana idź na betę i zobacz czy przyrasta. Jest jeszcze za wcześnie żebyś coś widziała. Więc głowa do góry bo buc może nie potrzebnie wylewasz morze łez i streusjesz bąbelka.
Czekamy na wynik bety.
Kciuki zacisniete:-)
Ja dziś spalam na raty usnelam o 21:30 a pobudka o 2 a teraz o 6 wstałam bo zglodnoalam i siku latam jak szalona.
Wczoraj zauważyłam że mam górkę mała z brzucha
Chyba mnie córka zaraziła bo gardło zaczyna boleć wrrrr
Miłego dnia:-)
Udanych wizyt wizytujacym -
nick nieaktualnyja najchętniej wróciłabym do wyrka, mojej macicy się chyba najlepiej rozrasta w nocy, a i pochwaliłam się wczoraj za wcześnie że najgorszy okres już prawdopodobnie przechorowałam i znowu mnie zemdliło... czuję się trochę nie do życia, ale to już ostatni dzień w tym tygodniu kiedy muszę wcześniej wstać
-
Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za słowa ukojenia...Noc o dziwo przespałam dobrze... zaraz idę na betę i zrobię od razu progesteron - wyniki późnym popołudniem -dam Wam znać
Jesteście fantastycznymi babkami :* dziekuję :*Sabina, martta, Blair, Kornelia85, Moonicorns, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka u mnie też nic nie było widać na początku 5 tyg. Lekarz mnie nastraszył, poszłam tydzień później i było ok. Owulację miałam o czasie. Może u Ciebie była później owu, albo po prostu jeszcze troszkę za wcześnie.
Trzymam mocno kciuki za wynik bety, będzie dobrze! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja mam problem z imieniem dla chłopca Dla dziewczynki podoba mi się Zosia, Dominika, Alicja.
A z chłopcem jest problem, bo jak mi się jakieś imię podoba, to mężowi nie i zostaje Janek, ale teraz dużo Janków jest
No nic, może będzie dziewczynka -
nick nieaktualnyOstatnio były tu rozmowy o zanikającym bólu piersi
Też tak macie? Mnie bolały od początku mocno codziennie, a jakoś od 2 dni troszkę tylko pobolą i przechodzi.
Za to pojawił się lekki ból brzucha, głównie rozciąganie, ale też podobny do okresu, ale słabszy.
Jak to u Was z objawami w 8-9 tygodniu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jutro mam wizyte mam nadzieje ze kropek ladnie rosnie bo o tydzien jest roznica niestety , macie jakies bole w dole , klócia ?
W poniedzialek bylam u lekarza u mnie zmartwil ze ciaza jest o tydzien mlodsza dal na eszelki wypadek luteine i nospe lykac.
Malinka 3mam kciuki !!! -
M@linka wrote:Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za słowa ukojenia...Noc o dziwo przespałam dobrze... zaraz idę na betę i zrobię od razu progesteron - wyniki późnym popołudniem -dam Wam znać
Jesteście fantastycznymi babkami :* dziekuję :* -
Mnie od wczoraj znów kłuje w pachwinie i pobolewa brzuch. Myślę, że to kolejny etap rozrostu mieszkanka dla dzidzi. Od kilku dni mam też niesamowitą ochotę na słodycze, których zwykle w ogóle nie ruszam.
Czekam na wizytę 15 lutego, wtedy mam podjąć decyzję o badaniach prenatalnych.Już razem
-
nick nieaktualnyMalinka niczego mi przekreslamy, czekamy wyników! Trzymaj się
Witam
Ja dziś rano byłam już na wizycie moj maly czlowiek, nazywany roboczo Marianka, ma juz 2 cm to sie nazywa zaczac dobrze dzienCordy, Blair, martta, mmargol, Kornelia85, stardust87, Moonicorns, żabka04, violett, Bratek, bisacz lubią tę wiadomość
-
Bratek wrote:Gumcia - wow, frytki i nic Ci nie jest? Zazdroszczę )))) (mmmm, wyobraziłam sobie talerz pełen złocistych, chrupiących fryteczek, mmmmniammmm ).
P.S. Super, że TSH tak spadło )
Narazie odpukać nie, zupy to trochę mało więc dojadałam frytkami, ale dziś mój przyszly mąż ma mi ugotować jakąś treściwą zupę żebym też z tymi frytkami nie przesadzała
Kochane udanego dnia i pozytywnych wizyt!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 08:43
martta, Bratek, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Malinka niczego mi przekreslamy, czekamy wyników! Trzymaj się
Witam
Ja dziś rano byłam już na wizycie moj maly czlowiek, nazywany roboczo Marianka, ma juz 2 cm to sie nazywa zaczac dobrze dzienSabina lubi tę wiadomość