X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dyrektorka prawie się przewróciła na moje wieści :)

martta, Blair, Behemottka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • martta Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy dziewczyny to tak prosto z mostu mówiłyście? :) bo się zastanawiam jak zagaić

o148p07w5riqasy7.png
  • esmi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam wizyte i dopiero wieczorem bede wiedziala czy leki dzialaja :-p

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• ewcia91 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was ja na szczęście nie musze się szefowi tłumaczyć ale na l4 jestem od końca macierzyńskiego i planuje być do końca ciąży aż się trochę boje ZUSu :)

Ewelka91
  • Cordy Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    A Wy dziewczyny to tak prosto z mostu mówiłyście? :) bo się zastanawiam jak zagaić

Jak zagadałam jak byłam sam na sam. Że chciałabym ją poinformować, że jestem w ciąży. Od razu powiedziałam, że na razie jest wszystko w porządku i dobrze się czuję, ale że chciałam jej już powiedzieć, by usłyszała nowinę ode mnie. Ja mam dośc dobry kontakt z szefową, ale i tak trochę stresiku było.

martta, mmargol lubią tę wiadomość

Już razem <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta normalnie. Chcę porozmawiać czy znajdzie chwilkę. Jak cie zaprosi to mu powiesz ze jest taka sprawa jestem w ciąży i nie zamierzam iść na l4 już.rozmowa sama się rozkręci zobaczysz.
    Trzymam kciuki żeby wyszło superancko z uśmiechem i radością na twarzy u oby dwóch :-)
    Tak tak tak jak mojemu się należy figa.
    Wczoraj odebrał moje l4 wysłane pocztą więc wczoraj już grzmialo a dziś ogłosi publicznie na zebraniu. Nie dlugo się pewnie dowiem co tam klapie na mnie hihi kretyna brak słów na takich szefów cieszę się że wy macie normalnych.

Belen co tam fryzjerka mówiła można farbowanie włoski czy nie!????? Bo moja mówi że do 3 trymestru nie farbowac ale farby bez amoniaku ma w razie czego. Ja mam się dowiedzieć i dać jej znać co będziemy robić :-)

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Tak. Powiedziałam ze mam dla niej wiesci :) tylko chwilę bylaw szoku, a potem bardzo się ucieszyła :) choć mówi, ze wiem ze nie będzie.mieć że mnie teraz pożytku; )

martta lubi tę wiadomość

• Cordy Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Belen co tam fryzjerka mówiła można farbowanie włoski czy nie!????? Bo moja mówi że do 3 trymestru nie farbowac ale farby bez amoniaku ma w razie czego. Ja mam się dowiedzieć i dać jej znać co będziemy robić :-)

Ja tez właśnie czekam do II trymestru. Bo powinnam była zrobić końcówka grudnia początek stycznia, ale tak wypadło że nie mogłam hehehe :)

Już razem <3
  • martta Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za wsparcie dziewczyny! :) taki mam plan, prosto z mostu i że narazie na l4 się nie wybieram i tyle. No mam nadzieje, że znajdzie dzisiaj chwilę jak już przyjdzie bo coś się ociąga jak na złość.
    Żabka ja dzisiaj idę do fryzjera (zapisywałam się 2 miesiące temu jak jeszcze nie byłam w ciąży) fryzjerka mówiła że bez problemu z farbą bo ma takie delikatne roślinne jakieś, no więc ufam jej :)
    ehhh chciałabym żeby już dzisiaj było po 19 będę po wszystkich atrakcjach dnia już wtedy i po wizycie ;)

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka Belen to do mnie? Haha mi używała jakieś organiczne czy coś do włosów i mówiła że takie są bezpieczne i mozna

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dzisiaj czekamy na wieści jeszcze od weronika86, Justyna_89, agatia, cud, Kinga, mmargol, karolincia, esencia, Skali
    Czy jeszcze ktoś?

mmargol lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mogłam czekać do drugiego trymestru, powiedziała: pani Magdo, jestem w ciąży. Nie mówiłabym, gdyby było dobrze, a dobrze nie jest i już powinnam być na l4, ale dzis jeszcze popracuję" :)

martta lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    ja na szczęście nie muszę się kłuć. Biorę tylko femibion, ale ciekawe jak teraz po wynikach badań będzię, może coś jeszcze będę musiała brać
    O której dzisiaj masz wizytę? ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blair
    dodatkowo 25 lutego zrobie usg prenatalne prywatnie ( to 23 będzie z testem pappa)

Blair lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    O której dzisiaj masz wizytę? ;)
    o 17.10 :)

ja w pracy już powiedziałam ze 2 tyg temu, tylko u mnie jest inna sytuacja, bo dzięki temu nasza stażystka zostanie u nas na dłużej, bo wskoczy za mnie na zastępstwo, więc pójdę na zwolnienie tak żeby pasowało, jak jej się staż będzie kończył - inaczej nie miałaby szans na zatrudnienie :) wszyscy u mnie w pracy się ucieszyli, mówili "wreszcie", kierownik nawet powiedział że jak będzie trzeba to mi pracę dostosuje do okoliczności (praca biurowo-terenowa) także super wyszło :)

Gumcia, Sabina lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:40

Sabina, mmargol, bisacz lubią tę wiadomość

• ewcia91 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z jakich części Polski jesteście ? Któraś z was jest z woj. Śląskiego ? :)

Ewelka91
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubuskie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Jotc Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 13:30

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotc wrote:
    Ja też już w pracy powiedziałam i żałuję że zrobiłam to tak wcześnie... Cóż, wychodziłam z założenia, że jeżeli ja będę fair, to i w stosunku do mnie będzie fair... Myliłam się... Szkoda słów...

A jaka była reakcja?

uwo943r8sc6b8ien.png
‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ