Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
martta wrote:A Wy dziewczyny to tak prosto z mostu mówiłyście? bo się zastanawiam jak zagaić
Jak zagadałam jak byłam sam na sam. Że chciałabym ją poinformować, że jestem w ciąży. Od razu powiedziałam, że na razie jest wszystko w porządku i dobrze się czuję, ale że chciałam jej już powiedzieć, by usłyszała nowinę ode mnie. Ja mam dośc dobry kontakt z szefową, ale i tak trochę stresiku było.martta, mmargol lubią tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualnyMartta normalnie. Chcę porozmawiać czy znajdzie chwilkę. Jak cie zaprosi to mu powiesz ze jest taka sprawa jestem w ciąży i nie zamierzam iść na l4 już.rozmowa sama się rozkręci zobaczysz.
Trzymam kciuki żeby wyszło superancko z uśmiechem i radością na twarzy u oby dwóch
Tak tak tak jak mojemu się należy figa.
Wczoraj odebrał moje l4 wysłane pocztą więc wczoraj już grzmialo a dziś ogłosi publicznie na zebraniu. Nie dlugo się pewnie dowiem co tam klapie na mnie hihi kretyna brak słów na takich szefów cieszę się że wy macie normalnych.
Belen co tam fryzjerka mówiła można farbowanie włoski czy nie!????? Bo moja mówi że do 3 trymestru nie farbowac ale farby bez amoniaku ma w razie czego. Ja mam się dowiedzieć i dać jej znać co będziemy robićmartta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta wrote:A Wy dziewczyny to tak prosto z mostu mówiłyście? bo się zastanawiam jak zagaić
martta lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Belen co tam fryzjerka mówiła można farbowanie włoski czy nie!????? Bo moja mówi że do 3 trymestru nie farbowac ale farby bez amoniaku ma w razie czego. Ja mam się dowiedzieć i dać jej znać co będziemy robić
Ja tez właśnie czekam do II trymestru. Bo powinnam była zrobić końcówka grudnia początek stycznia, ale tak wypadło że nie mogłam heheheJuż razem
-
dzięki za wsparcie dziewczyny! taki mam plan, prosto z mostu i że narazie na l4 się nie wybieram i tyle. No mam nadzieje, że znajdzie dzisiaj chwilę jak już przyjdzie bo coś się ociąga jak na złość.
Żabka ja dzisiaj idę do fryzjera (zapisywałam się 2 miesiące temu jak jeszcze nie byłam w ciąży) fryzjerka mówiła że bez problemu z farbą bo ma takie delikatne roślinne jakieś, no więc ufam jej
ehhh chciałabym żeby już dzisiaj było po 19 będę po wszystkich atrakcjach dnia już wtedy i po wizycie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:O której dzisiaj masz wizytę?
ja w pracy już powiedziałam ze 2 tyg temu, tylko u mnie jest inna sytuacja, bo dzięki temu nasza stażystka zostanie u nas na dłużej, bo wskoczy za mnie na zastępstwo, więc pójdę na zwolnienie tak żeby pasowało, jak jej się staż będzie kończył - inaczej nie miałaby szans na zatrudnienie wszyscy u mnie w pracy się ucieszyli, mówili "wreszcie", kierownik nawet powiedział że jak będzie trzeba to mi pracę dostosuje do okoliczności (praca biurowo-terenowa) także super wyszłoGumcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny