Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJotc wrote:Ja też już w pracy powiedziałam i żałuję że zrobiłam to tak wcześnie... Cóż, wychodziłam z założenia, że jeżeli ja będę fair, to i w stosunku do mnie będzie fair... Myliłam się... Szkoda słów...
-
nick nieaktualnyWitam się z rana, u mnie telefony się wczoraj urywały, bo wieści po najbliższej rodzinie się rozchodzą my powoli się uspokajamy i staram oswoić. Śpimy średnio po tym wszystkim, z mężem non stop się budzimy. Chwilami się denerwuję jak pomyślę, że dwa to "o boże"! Teraz chwila odpoczynku od badań itd. więc będzie spokojniej. Chcę kupić jakaś książkę o bliźniakach i zacząć czytać.. mam jakieś małe tylko ulotki, książeczki o ciąży.
Imiona dla chłopców mamy: Maksymilian i Cyprian a dla dziewczynek na pewno Milita i drugie debatujemy
Schudłam z tego wszystkiego na razie 1,5 kg, ale z początku to normalne i stres i nie mam ochoty jeść, ale wiem że muszę coś wtrącić.
Przestałam lubić chodzi po sklepach bo się boję, że kolejki, duszno itd..
Zwolnienie mam to jestem spokojna już, że męczyć się nie muszę w pracy, choć stałam się tam numerem jeden do biadolenia jak dam sobie radę itd.ile kasy.. ble ble ble. Śmieszy mnie to.
Malinka trzymam kciuki za to, że było jeszcze zbyt wcześnie by coś zobaczyć... musisz wierzyć i na pewno za jakieś 2 tygodnie będzie pęknę serduszko!
ewa, no odetchnełam z tymi dwoma owodniami, jeszcze się boję bo ja ich nie widzę, ale muszę jej zaufać. Skoczę jeszcze w lutym na usg jakieś do lux medu i podpatrzę..może coś się uwidoczni.
Sabina, Bratek, mmargol, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja 10 marca idę na prenatalne i kosztuje u mnie prywatnie 300 zł, ale muszę dowiedzieć się czy to usg genetyczne i czy test pappa w to wchodzi czy za sam test trzeba dopłacić..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:U mnie samo usg genetyczne kosztowało około 150 zł bo przy Martynie robiłam tylko usg
Teraz nie wiedziałam o cytologi i brakło mi kasy bo myślałam, że to w cenie wizyty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Blair tak belen do ciebie przepraszam że przekształciłam ale ten słownik sam coś mi dodaje a potem poprawiam jak widzę co napisałam. Przepraszam
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znowu tu wchodzę i czytam jakieś czarne historie... oby wyszło tak jak ostatnio i okazało się to fatalną pomyłką
Ja jestem ze śląska, a dokładniej okolice Gliwic, ale po moich perypetiach z lekarzami z Knurowa, do lekarza jeżdżę do Katowic do Angeliusa.
Powodzenia na wizytachOlisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bbeczka91 wrote:Znowu tu wchodzę i czytam jakieś czarne historie... oby wyszło tak jak ostatnio i okazało się to fatalną pomyłką
Ja jestem ze śląska, a dokładniej okolice Gliwic, ale po moich perypetiach z lekarzami z Knurowa, do lekarza jeżdżę do Katowic do Angeliusa.
Powodzenia na wizytach
Pozdrawiam z Katowicbbeczka91 lubi tę wiadomość
-
raz kozie śmierć! poszłam i powiedziałam. Jak na niego to zareagował spokojnie, pogratulował, nie powinien robić żadnych problemów na razie myślę, gorzej jak coś będzie nie tak pewnie i będę musiała być na L4, ale będę sie wtedy martwiła dopiero
uffff jedno z głowy...
Pirelka 3-miasto a Ty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta wrote:raz kozie śmierć! poszłam i powiedziałam. Jak na niego to zareagował spokojnie, pogratulował, nie powinien robić żadnych problemów na razie myślę, gorzej jak coś będzie nie tak pewnie i będę musiała być na L4, ale będę sie wtedy martwiła dopiero
uffff jedno z głowy...
Pirelka 3-miasto a Ty?martta lubi tę wiadomość