Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmażymy na smalcu ale tak naprawdę babcia nam zawsze pączki robiła, więc pewnie jak podrzuci to będą domowej roboty, jak nie - to kupię w swojej piekarni, bo dziś widziałam że mają chyba z 12 różnych smaków i jak je dziś zobaczyłam to przyszła ochota, ale pomyślałam, że tak słodkie że mnie zemdli przecież
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinko tak bym chciała żeby jednak beta ci przyrosła, ale widzę, że przyrost jest słaby i nie wróży to najlepiej. Jeśli dojdzie do najgorszego to poczekaj z łyżeczkowaniem jeśli oczyścisz się sama to o kolejną dzidzię będziesz mogła się starać już w kolejnym cyklu. Widzę, że tracisz ciąże na bardzo wczesnym etapie, jakaś przyczyna musi być. A czy brałaś jakieś leki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam wszystkie wyniki w normie i straciłam obie ciąże w tym samym tygodniu. Ta ciąża różni się tym, że zapobiegawczo biorę acard, luteinę i zaraz po pozytywnym teście tak dla siebie zrobiłam tsh i ono podskoczyło do 3,3 więc lekarz włączył mi euthyrox 25.
Bardzo bym chciała żeby wszystko dalej było dobrze ale też wiem, że może być inaczej. -
nick nieaktualnyBartek ja tak biorę córce i razem z mężem siadają w 5 min pochłaniają
Ja zjadłam kropkę z serem żółtym i pomidorem bo głowa mnie tak boli że to nie porozumienie.
M@linka ja też nie utrzymywała ciąży tzn szybko się kończyło wina była insulinooprnosc. Teraz biorę acard,siofor mam nadzieję że będzie ok.
Nie wiem jakie badania robiłaś wiem ze ich jest mnóstwo bo je też robiłam i wszystkie były ok dopiero na samym końcu weryfikowane badania u endo i wyszła hiperinsulimiaBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA o paczusiach hmmmmmm już nie chce nic mówić bo mam slinotok od kad Blair napisała o paczku z budyniem!!!!!
Co ja biedna zrobię jak jutro takiego nie znajdę????? Chyba zrobię budyń i będę zagrażać paczkiem hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 17:43
Blair, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość