Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bisacz ja tsh robiłam 8dpo i miałam 1,5...Bratek tak to podobny etap/tydzień ale inny poziom rozwoju bo dwie wcześniejsze nie uwidocznily sie na usg i najwyzsza beta byla na poziomie 300...juz Kuźwa nie wiem co robic i jak się diagnozować... A czy w szpitalu biorą tkanki do jakichś badan po 3 nieudanej ciąży?
-
nick nieaktualny
-
M@linka za bardzo skreslasz ta ciaze !
Skoro przyrosla powiennas poczekac do kolejnej bety . A nie miec tu juz czarne mysli .
Zycze ci jak najlepiej i zebys jednak uwiezyla w fasolke . Bo moze to ona pokaze ci ze jest silniejsza niz ty .
Milego wieczoru
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja melduję się: zarodek 4,9 mm, pęcherzyk 18,7mm. Serduszko pracuje ale za wcześnie żeby słuchać, może się uda za tydzień
Mam stos badań do zrobienia, lekarz o dziwo niewzruszony moją endometriozą za to bardzo humorystycznie przedstawił nam maluchaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 18:21
żabka04, M@linka, M@linka, bisacz, Asienka1184, haneczka, ewcia91, kamciaelcia, violett, Sabina, Blair, mmargol, Bratek, szpilka, Madziuuuula, Kornelia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Zabka nieee.... tego nieee - chyba je zrobię w piatek będę w lab to się dowiem
To jeśli nie to sobie zrób. Musisz kupić w aptece glukoze 75g dajesz w labo. I kup sobie gazetkę bo będziesz tam siedziała 2h. mówisz że chcesz zrobić badanie glukoze i insuline na czczo,po obciążenie po 1h i po 2h.
U mnie wychodzi ze przez hiperinsulimie miałam chyba wadliwe pęcherzyki albo zarodki. No i ten progesteron jest za niski chociaż lekarz mówi że jest zmienny więc wynik może być inny ale też bym się czepia go:-( może dlatego leciały ciaze.
Nie wiem i tego się nie dowiem ważne że badania coś wykazały bo już myślałam że wydałem 3 tys na nic skoro ja zdrowa.
Powodzenia:-)M@linka lubi tę wiadomość
-
Też już strasznie tęsknię za swoim dawnym apetytem. Zawsze na niego narzekałam, że jest za duży, a teraz chciałabym, żeby wrócił Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam coś z apetytem. Dla mnie wszystko straciło dawny smak...Posłałam dzisiaj męża po masło orzechowe, ale nawet ono nie smakuje mi tak jak kiedyś. Wszystko podchodzi mi pod gardło...♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualny