Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZjadłam trochę tego budyniu był pyszny ale nie wcisnelam więcej strasznie się czuję pełna jakbym zaraz miał brzuch peknac dziwne uczucie.
Mam jeść jak Wróbel co 3h a ja nie mogę bo noc na siłę! Wy też tak macie? Jakieś banki w brzuchu mam gazy???? Nadmuchana jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKowieczka gratuluję serduszka!. Bo jak ktoś się już zameldowania po wizycie to usuwam. Tylko faktycznie nie miałam cie zapisanej na dzisiaj albo usunęła wcześniej przypadkowo jak kogoś odpisywałem... Kiedy masz kolejną wizytę? To na pewno już wpisze:)
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie do mam malutkich okruszków - bliźniaczków Czy w waszej rodzinie również były bliźniaki? jeśli nie jak myślicie czy to los tak chciał czy np. jakieś wcześniej stosowane leczenie mogło mieć znaczenie a może to po prostu wspaniała niespodzianka? Właśnie zaczęłam się zastawiać jak to będzie u Nas mój tata ma w swoim rodzeństwie bliźniaczki i tata mojego narzeczonego miał braci bliźniaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumcia wrote:Mam pytanie do mam malutkich okruszków - bliźniaczków Czy w waszej rodzinie również były bliźniaki? jeśli nie jak myślicie czy to los tak chciał czy np. jakieś wcześniej stosowane leczenie mogło mieć znaczenie a może to po prostu wspaniała niespodzianka? Właśnie zaczęłam się zastawiać jak to będzie u Nas mój tata ma w swoim rodzeństwie bliźniaczki i tata mojego narzeczonego miał braci bliźniaków
Gumcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Melduję się i ja! Na wizycie wszystko dobrze, lekarz pochwalił moje wyniki i zlecił kolejną turę badań Maleństwo ma 30 mm długości, pęcherzyk 40 mm - wg usg 10t0d mamy piękne nóżki i rączki i ładnie się ruszamy
Kolejna wizyta 24 lutego - genetyczne - jak powiedział dr: może uda się coś podejrzećM@linka, Sabina, Blair, bisacz, Bratek, żabka04, ewcia91, szpilka, Angela89, Moonicorns lubią tę wiadomość
-
Ale jestem glodna jade do domu bo moj zrobil pierogi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa28061a36f2.jpg
Dostalam zdjecie i mam sie narazie najesc tym ! Udusze go za te zdjecie jak dojade
Gratuluje udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 19:27
M@linka, Gumcia, mmargol, Sabina, Blair, Bratek, żabka04, ewcia91, Behemottka lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:Gumcia...to masz spore szanse ale niespodzianka by wyszła:)
Nam też właśnie udało się za pierwszym razem.. i tak nam przyszło do głowy czy genetycznie mogłaby zaistnieć taka ewentualność aczkolwiek jak byłam 25.01 był tylko 1 pęcherzyk.. co jak wiemy jeszcze niczego nie przesądza Czy jedno czy dwa - na pewno będzie to ogromne szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 19:26
M@linka, bisacz lubią tę wiadomość
-
Gumcia wrote:Mam pytanie do mam malutkich okruszków - bliźniaczków Czy w waszej rodzinie również były bliźniaki? jeśli nie jak myślicie czy to los tak chciał czy np. jakieś wcześniej stosowane leczenie mogło mieć znaczenie a może to po prostu wspaniała niespodzianka? Właśnie zaczęłam się zastawiać jak to będzie u Nas mój tata ma w swoim rodzeństwie bliźniaczki i tata mojego narzeczonego miał braci bliźniaków
Gumcia lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:słyszałam niejednokrotnie, że podobno bliźniaki są jak zajdzie się w ciążę zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych lub jakimś leczeniu hormonalnym ale Ty masz spore szanse na bliźniaki jak w rodzinie były
Albo właśnie będzie na przekór i będzie jedna dzidzia nooo zobaczymy kto tam się wyświetli za 12 dnimmargol, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Margol jaki twój bąbelek już duży. 3cm:) super
Zapytałam na innym wątku dziewczyn kiedy poznały płeć i dużo poznali już na prenatalnych ale to tak nie na 100% i część później na połówkowych miała niespodziankęGumcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem jakaś inna, nie mam żadnych mdłości, ale za to jestem cały czas głodna! Co najgorsze najbardziej ciągnie mnie do słodyczy. Dziś też się mogę pochwalić, że zjadłam pierwszy raz od 13 lat coś z warzyw - dokładnie to zupa ogórkowa mmm
Gumcia lubi tę wiadomość