X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam trochę tego budyniu był pyszny ale nie wcisnelam więcej strasznie się czuję pełna jakbym zaraz miał brzuch peknac dziwne uczucie.
    Mam jeść jak Wróbel co 3h a ja nie mogę bo noc na siłę! Wy też tak macie? Jakieś banki w brzuchu mam gazy???? Nadmuchana jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka ja też cierpię męki. Po pracy kupiłam chlebek słonecznikowy w Lidlu zjadłam 3 kromki do zupy tak mi smakował a teraz mam wrażenie, ze odlecę :)

• Miśka*** Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    o ja też, a skąd dokładniej?
    Kołobrzeg

eiktdqk3z6382dmf.png
    38 tydz 2 dzień -3724g do kochania
    23 tydz 3 dzień - 622g szczęścia

27 tydz 2 dzień - 1044g :-D
    31 tydz 2 dzień - 2082g
    35 tydz 0 dzień - 2644g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kowieczka gratuluję serduszka!<3. Bo jak ktoś się już zameldowania po wizycie to usuwam. Tylko faktycznie nie miałam cie zapisanej na dzisiaj albo usunęła wcześniej przypadkowo jak kogoś odpisywałem... Kiedy masz kolejną wizytę? To na pewno już wpisze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadłam jogurtu i mi nie dobrze :/ kurde zawsze po jogobellach mi nie dobrze

• Gumcia Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do mam malutkich okruszków - bliźniaczków :) Czy w waszej rodzinie również były bliźniaki? jeśli nie jak myślicie czy to los tak chciał czy np. jakieś wcześniej stosowane leczenie mogło mieć znaczenie a może to po prostu wspaniała niespodzianka? :) Właśnie zaczęłam się zastawiać jak to będzie u Nas :) mój tata ma w swoim rodzeństwie bliźniaczki i tata mojego narzeczonego miał braci bliźniaków :)

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka może gazy? Ja na razie nie czuje się wzdeta ale to zależy właśnie co zjem

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:
    Mam pytanie do mam malutkich okruszków - bliźniaczków :) Czy w waszej rodzinie również były bliźniaki? jeśli nie jak myślicie czy to los tak chciał czy np. jakieś wcześniej stosowane leczenie mogło mieć znaczenie a może to po prostu wspaniała niespodzianka? :) Właśnie zaczęłam się zastawiać jak to będzie u Nas :) mój tata ma w swoim rodzeństwie bliźniaczki i tata mojego narzeczonego miał braci bliźniaków :)
    U nas nie było wcale w rodzinie bliźniaków . Nie liczyliśmy się też żadnymi lekami. A od razu w 1cs się udało i są bliźniaki więc chyba przypadek a raczej szczęście :) 1:80 ciaz jest bliźniacza. ;)

Gumcia, żabka04 lubią tę wiadomość

• M@linka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia...to masz spore szanse ale niespodzianka by wyszła:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 19:22

Gumcia lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się i ja! Na wizycie wszystko dobrze, lekarz pochwalił moje wyniki i zlecił kolejną turę badań :) Maleństwo ma 30 mm długości, pęcherzyk 40 mm - wg usg 10t0d :D mamy piękne nóżki i rączki i ładnie się ruszamy <3
    Kolejna wizyta 24 lutego - genetyczne - jak powiedział dr: może uda się coś podejrzeć :D

M@linka, Sabina, Blair, bisacz, Bratek, żabka04, ewcia91, szpilka, Angela89, Moonicorns lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem glodna jade do domu bo moj zrobil pierogi :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa28061a36f2.jpg
    Dostalam zdjecie i mam sie narazie najesc tym ! Udusze go za te zdjecie jak dojade

Gratuluje udanych wizyt

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 19:27

M@linka, Gumcia, mmargol, Sabina, Blair, Bratek, żabka04, ewcia91, Behemottka lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Gumcia...to masz spore szanse ale niespodzianka by wyszła:)

Nam też właśnie udało się za pierwszym razem.. i tak nam przyszło do głowy czy genetycznie mogłaby zaistnieć taka ewentualność :) aczkolwiek jak byłam 25.01 był tylko 1 pęcherzyk.. co jak wiemy jeszcze niczego nie przesądza ;) Czy jedno czy dwa - na pewno będzie to ogromne szczęście :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 19:26

M@linka, bisacz lubią tę wiadomość

uwo943r8sc6b8ien.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:
    słyszałam niejednokrotnie, że podobno bliźniaki są jak zajdzie się w ciążę zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych lub jakimś leczeniu hormonalnym ;) ale Ty masz spore szanse na bliźniaki jak w rodzinie były :D

Gumcia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Asienka1184 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka*** wrote:
    Kołobrzeg

Ja tez Kołobrzeg :)

17.09 Icsi
    22.12.2015 transfer 4AA
    relgi09kfb4t07kf.png
    f2w3flw17dj6endt.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    słyszałam niejednokrotnie, że podobno bliźniaki są jak zajdzie się w ciążę zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych lub jakimś leczeniu hormonalnym ;) ale Ty masz spore szanse na bliźniaki jak w rodzinie były :D

Albo właśnie będzie na przekór i będzie jedna dzidzia :) nooo zobaczymy kto tam się wyświetli za 12 dni :)

mmargol, Sabina lubią tę wiadomość

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margol jaki twój bąbelek już duży. 3cm:) super

Zapytałam na innym wątku dziewczyn kiedy poznały płeć i dużo poznali już na prenatalnych :) ale to tak nie na 100% i część później na połówkowych miała niespodziankę

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Margol jaki twój bąbelek już duży. 3cm:) super

Zapytałam na innym wątku dziewczyn kiedy poznały płeć i dużo poznali już na prenatalnych :) ale to tak nie na 100% i część później na połówkowych miała niespodziankę
    Nam pow w 13 tyg na 65% ze dziewczynka i tak do konca nam mowili :-D Nie bylismy do konca pewni bo znajoma miala syna urodzic a na porodowce gdy urodzila pow jej ze ma pani sliczna corke :-D

Gumcia lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Miśka*** Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka1184 wrote:
    Ja tez Kołobrzeg :)
    Widzę że leczyłaś się w Vitro kto cię prowadził?
    Mnie profesor Kurzawa.

eiktdqk3z6382dmf.png
    38 tydz 2 dzień -3724g do kochania
    23 tydz 3 dzień - 622g szczęścia

27 tydz 2 dzień - 1044g :-D
    31 tydz 2 dzień - 2082g
    35 tydz 0 dzień - 2644g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam rodzinę w Kołobrzegu i w Zieleniewie-często bywam :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem jakaś inna, nie mam żadnych mdłości, ale za to jestem cały czas głodna! Co najgorsze najbardziej ciągnie mnie do słodyczy. Dziś też się mogę pochwalić, że zjadłam pierwszy raz od 13 lat coś z warzyw - dokładnie to zupa ogórkowa mmm :D

Gumcia lubi tę wiadomość

‹‹ 357 358 359 360 361 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ