Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair wrote:Nie wiem kiedy będzie odpowiedni czas na rozpoczęcie rozmów o tym. Ale tak z ciekawości zapytam? Oglądacie już jakieś rzeczy, ciuszki do dzieci? Albo wózki? Macie już jakiś na oku? Haha
Ja co do wózka to nie będę miała takiego szerokiego wyboru jak wy bo podwójnych nie ma za wiele
Ja już coś oglądałam, ale tak jeszcze ostrożnie17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
Malinka ja sobie tyle Twojej betywyliczylam tak pi razy oko. Moj pęcherzyk mial 6 mm lekarz powiedzial, ze widzi cialko zolte ja tam nie widzialam nic, wez pod uwage, ze nie zawsze dobrze widac. Daj ciazy szanse. Gdyby jednak sie nie udalo na staraniowej stronie czyli ovufriend jest dzial o poronieniach itam sa listy badan do zrobienia
Ja tu dalej trzymam kciukiGumcia, żabka04, M@linka lubią tę wiadomość
-
Blair wrote:Nie wiem kiedy będzie odpowiedni czas na rozpoczęcie rozmów o tym. Ale tak z ciekawości zapytam? Oglądacie już jakieś rzeczy, ciuszki do dzieci? Albo wózki? Macie już jakiś na oku? Haha
Ja co do wózka to nie będę miała takiego szerokiego wyboru jak wy bo podwójnych nie ma za wiele
Blair jak się ma mniejszy wybór też dobrze, jak się człowiek za dużo naogląda to już w ogóle nie wie co wybrać -
szpilka wrote:Malinka ja sobie tyle Twojej betywyliczylam tak pi razy oko. Moj pęcherzyk mial 6 mm lekarz powiedzial, ze widzi cialko zolte ja tam nie widzialam nic, wez pod uwage, ze nie zawsze dobrze widac. Daj ciazy szanse. Gdyby jednak sie nie udalo na staraniowej stronie czyli ovufriend jest dzial o poronieniach itam sa listy badan do zrobienia
Ja tu dalej trzymam kciuki
M@linka każda z nas ma nadzieję i 3ma kciuki! Jeśli nawet tfu tfu odpukać pójdzie nie pomyśli... przynajmniej masz już dużo wskazówek co należało by jeszcze sprawdzić.. mimo wszystko bądzmy dobrej myśli -
ja jeszcze trochę obawiam się cokolwiek oglądać dla mojego Wypierdka.
Prędzej zastanawiam się nad ciążowymi spodniami. Już teraz ledwo swoje dopinam, bo kupowałam je w czasach, gdy wazyłam 52 kg, a jakoś przez rok przytyłam z 6 kg i już przed ciążą czasem cięzko było mi się dopiąć, a teraz już ciut ten brzuch zmienił się.
w ogóle ciągle mam stracha sporego. Jutro mam wizytę, zobaczymy co będzie.Sabina, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:ja jeszcze trochę obawiam się cokolwiek oglądać dla mojego Wypierdka.
Prędzej zastanawiam się nad ciążowymi spodniami. Już teraz ledwo swoje dopinam, bo kupowałam je w czasach, gdy wazyłam 52 kg, a jakoś przez rok przytyłam z 6 kg i już przed ciążą czasem cięzko było mi się dopiąć, a teraz już ciut ten brzuch zmienił się.
w ogóle ciągle mam stracha sporego. Jutro mam wizytę, zobaczymy co będzie.
Będzie dobrze.:-)trzymamy wszystkie kciuki i czekamy na wieści:-) -
Asienka1184 wrote:Dr Sienkiewicz i teraz prowadzi mi ciążę, a Ty do kogo chodzisz?
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam stracha a wizytę tak długo wyczekiwaną w poniedziałek przyznam się bez bicia, że byłam dziś w Smyku i oglądałam małe ciuszki maluteńkie buciczki nawet patrzałam na cenę z myślą o kupnie, ale zrezygnowałam
Dziś skusiłam się na BigMaca i frytki nie bijcie, ale musiałam taką miałam ochotę że masakra
Co do mojego nieszczęsnego kaszlu piłyście może w ciąży syrop prawoślazowy? -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny staram się podczytywać, ale tempo macie zwrotne:)
Ja badania prenatalne mam wyznaczone na 3.03. Wyniki ok, więc nie ma po co w między czasie męczyć Bąbla ultradźwiękami.
Ciężko będzie wytrzymać msc, ale trzeba w swoje dziecko wierzyćBlair, Kornelia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejusiu - czytam od dobrych kilkunastu minut i nie jestem w stanie nadążyć...
Malinka - tak mi przykro mam nadzieję, że sytuacja jeszcze się zmieni.
Co do obijań - okropne są! A wymioty? Przy pierwszej córce miałam tylko rano. Teraz cały dzień mnie ciągnie, nawet w nocy wstaje kilka razy.
Co do imion: u nas będzie Hania albo Jakub.
A tak poza: wypuścili mnie dziś ze szpitala!!! w końcu noc we własnym łóżeczku!!!
Serduszko dzidziusia trochę przyspieszyło: z 96 na 113.
Bobas ma dokładnie 0,36 mm, wg usg i OM: 6 tydzieńkamciaelcia, martta, Ania91, żabka04, Blair, Asienka1184, Bratek, Behemottka, bisacz, Sabina, Moonicorns lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny, odzywam się i ja po wizycie. Bąbel ma 17,5 mm, serducho bije 171U/Min lekarka się zmartwiła, że miałam tą infekcję co ostatnio antybiotyk brałam, ale nic na to nie poradzimy już, na chwilę obecną wszystko ok, a co dalej się zobaczy. Krwiaka przez który w weekend wylądowałam w szpitalu nie widziała już, czyli możliwe że się wchłonął. Na razie do 18 tyg będę brała duphaston 2 razy dziennie. No i tarczyca się nie podobała, ale już jestem pod opieką endokrynologa, więc kazała kontynuować.
Malinka nie poddawaj się jeszcze, wierze w szczęśliwe zakończenie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 20:43
M@linka, Ania91, żabka04, Blair, Bratek, Skali89, kamciaelcia, bisacz, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja narazie nic nie ogladam . Lozeczko mamy po nicoli jesli bedzie dziewczyna tez mamy po Nicoli ubranka . A jesli bedzie chlopak to siostra ma chlopca prawie rocznego i tez wszystko odklada . Wiec tylko wozek nam zostanie kosz mojzeszowy albo kolyska . Zrobie tak jak z nicola nie spala z nami w lozku tylko obok lozka w koszu mojzeszowym mialam ja pod reka .
Wozkow z nicola miala 6 nie pasowaly mi jedyny co mi podpasowal to bebetto nan i cosatto yo ktory mamy teraz .
A wozek raczej kupimy z drugiej reki tym razem .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 20:57