Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny padam na pysk! wróciłam o 7 z pracy i walczym z M robiąc jednocześnie zupę ogórkową i pączki, zupa gotowa, a na pączki dopiero ciasto jeszcze godzinę musze czekać az wyrośnie, M pojechał do sklepu a ja leże na łóżku i czuje jak boli mnie całe ciało i nie wiem czy wstane heheh ale sobie postanowiam, że upiękę, chociąz w biedrze po 59 groszy są, ale własne to lepsze, 3majcie kciuki.
A ja następną wizytę ma 1.03. Muszę też umówić się na genetyczne usg nawet nie omówiłam tego z ginem, a ja pójdę następnym razem to już będzie 12 tydzień, a trzeba się pewnie z wyprzedzeniem umawiać.
Pozdrawiam Was:)bisacz, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Skali to czy ja coś znowu namieszlalam? Myślałam że dzisiaj masz wizytę tez
Agatia gratki. Super wieści na dobranoc
Ewelina u nas normalnie tak jak przed ciąża z było do czasu tego plamienia i od teraz się też boimy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam z wizyty. Zarodek za mały jak na 6t 3 dzień. Lekarz mówi że widzi akcje serca. Ja też widziałam. Nie założył karty, nie zlecił badań. Mam przyjść 12 lutego. Boję się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 21:15
Ania91, Blair, żabka04 lubią tę wiadomość
-
inzynierka wrote:Wróciłam z wizyty. Zarodek za mały jak na 6t 3 dzień. Lekarz mówi że widzi akcje serca. Ja też widziałam. Nie założył karty, nie zlecił badań. Mam przyjść 12 lutego. Boję się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 21:17
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Skali to czy ja coś znowu namieszlalam? Myślałam że dzisiaj masz wizytę tez
Agatia gratki. Super wieści na dobranoc
Ewelina u nas normalnie tak jak przed ciąża z było do czasu tego plamienia i od teraz się też boimy
o przypomniałaś mi, że zaponiałam ją odwołać. Miałam mieć, ale z racji tego, że kolejną będe mieć na nfz a nie prywatnie to nie chciałam iść 2 razy pod rząd. Głównie chodziło mi o to, żeby dostać skierowanie na badania na nfz, żeby zaoszczedzic kase. Ale jak już będe chodzic na nfz to stiwerdziałam,ze juz teraz wydam tą kasę na badania o nie będe musiała wydawać na wiztyBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Nie wiem kiedy będzie odpowiedni czas na rozpoczęcie rozmów o tym. Ale tak z ciekawości zapytam? Oglądacie już jakieś rzeczy, ciuszki do dzieci? Albo wózki? Macie już jakiś na oku? Haha
Ja co do wózka to nie będę miała takiego szerokiego wyboru jak wy bo podwójnych nie ma za wiele
Blair, ja juz miałam wybrany ABC design ZOOM, dla mnie najpiękniejszy i najbardziej praktycznyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 21:46
ewcia91, Blair lubią tę wiadomość