Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nam ginka powiedziała, zeby do końca I trymestru dac sobie spokój z . Wiec mąż wyposzczony ale co zrobić...
Czy Wy tez tak macie, że odrzuca Was na widok mięsa, a juz surowego to w ogóle. Blee w ogóle mogłoby teraz dla mnie nie istnieć, ale mąż marudzi że trzeba i cos tam gotuje na dzisiaj, ehh uparty taki się zrobił że szok.
A Blair możesz mnie wpisać na usg genetyczne na 04.03
Sabinko trzymam kciuki za jutro, żeby badanie sprawnie poszło i wyniki były dobre!Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a to nie jest przypadkiem tak, ze te pomiary i tak trzeba zrobic w 2d a po prostu przelaczaja na 3d ku uciesze rodzicow. Wydaje mi sie, ale moze sie myle, ze 3d pokazuje trojwymiar czyli jakby po wierzchu dzidziusia, a te pomuary to sa jakby pod skora, wiec widac to w 2d a w 3d juz nie.
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia dobrze Bratek pisze olej sny a tym bardziej senniki.
Ja to każdy sen inpretuje z sennikiem.
Nie warto się przejmować snami bo u nas będą coraz częściej gościć i w dodatku będą dziwne.
Mi ostatnio się śniły puste słoiki kupowałam od kogoś na ulicy oznaczało ubóstwo, itp.
Staraj się zapomnieć o tych snach nie brać ich na poważnie bo mozna zwariować i tak jak Bratek mówi coś jeszcze wykrakac.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa rodziła w swojej koszuli. Po porodzie mąż pomógł.mi się przebrać, jak już wstałam i założyłam świeżą koszula. Ta upralismy i jest ok. Przecież tej koszuli nikt nie rozrywa ani mi leje kwasem, najwyżej jest troszkę pokrwawiona ja swoją pobrudzilam po, jak lezalam , bo wtedy krwawienie mocne
-
nick nieaktualny
-
Sabina mnie nie zdazyli przebrac w koszule rodzilam w swojej bluzce .
Za szybko to szlo bo tralo 3 h ale koszule pozniej mialam zwykle z guzikami na cyce zebym mogla karmic .
Zalapalam drzemke z Nicola moj ugotowal rosół i przyszykowal nadziewane papryki .
Dzis lenistwo na calego z mojej strony
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:też mi się wydaje że 3D i 4D jest bardziej dla rodziców no i może dla lekarza aby określił płeć na 99% no i zobaczył czy wszystko jest na miejscu
Żabka_ mówiłam mu ze będzie potem cierpiał jak pójdzie na tą siłkę no ale poszedł
Ja już po zakupach. Rany myślałam że się nie opanuje w dziecięcym dziale musiałam szybko wyjść -
nick nieaktualny