X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek przykro mi z powodu przyjaciółki. :-(

Blair piękne kołyski :-)
    Ja niestety nie miałam takiej dla córki i teraz pewnie też nie kupię bo nie mamy miejsca na takie rzeczy.
    Faktycznie można się zakochać w nich:-)

My w końcu się zebrali na ten spacer :-) Córka zrobiła rundę (mąż wybrał długa trasę pod górkę z górki) żeby córką się zmęczyla hihi biedna nie miała siły do domu już dojechać na koniec.
    Teraz wykąpana po kolacji zaraz położę jq spać stwierdziłam że zaprowadze ja jutro do przedszkola troszkę z rana będę miała spokoju bo mąż o 10 wychodzi do pracy.
    Mąż nawet kazał ja zaprowadzić żebym troszkę pospala a nie się denerwowalam (puskuje,robi na złość itd).

Suerte lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Moja Przyjaciółka straciła dziś Fasolkę.... A miało być między naszymi niespełna 3 tygodnie różnicy ;/
    Aż musiałam tabletkę ziołową wziąć na uspokojenie....
    Maskara :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9
    Ojejku przykro mi :(

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Moja Przyjaciółka straciła dziś Fasolkę.... A miało być między naszymi niespełna 3 tygodnie różnicy ;/
    Aż musiałam tabletkę ziołową wziąć na uspokojenie....
    Maskara :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9
    Bardzo mi przykro :(
    Ja miałam mieć tak z bratowa, jak Ty. Między jej ciąża a moja było równo 7 tygodni, niestety nie było mi dane :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam jakiś miesiąc temu spodnie z wysokim stanem, dziś chciałam je ubrać i lipa :( nie zapięłam się xD

3 dzień mdłości, nawet w nocy po wodzie mineralnej. Dziś w tramwaju o mało co i bym wymiotowała, ale udało mi się jakoś ogarnąć xD ciekawe jaka byłaby reakcja pasażerów ( nie chciałabym być na ich miejscu) Od jutra codziennie będę dojeżdzać godzinę na kurs językowy.. jakoś tego sobie nie wyobrażam.

Bratku nie lubię tego bardzo!

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wole nie myśleć o jutrzejszym, e bo mam strasznie dużo pracy. Myślałam ostatnio z mężem tak całkiem na poważnie. Czy by nie otworzyć profesjonalnego biura na mieście i zatrudnić z 2- 3osoby. Bo coraz więcej chętnych, zgłoszeń, zleceń i to taki H konkretnych a ja już muszę odmawiać bo nie dam rady więcej sama robić.tylko musiałabym jakieś lokum znaleźć...
    Nie wiem czy koszty mnie nie przerosna.

Ale gdybym tak zrobiła to potem już po porodzie byłabym spokojna o klientów bo byliby ludzie którzy by się tym zajmowali

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Wiem że do kupowania jeszcze daleko. Ale teraz oglądałam koszyki, kołyski i totalnie się zakochałam w tych rzeczach
    http://iv.pl/images/73649967697770308014.jpg
    http://iv.pl/images/65804263635640514546.jpg
    http://iv.pl/images/36626325663217086650.jpg
    http://iv.pl/images/76312345410252871895.jpg

Miała któraś koszyk Mojżesza?
    My mielismy ten ostatniu . Supeeeer jest . Teraz tez kupimy ale jednak nie bujany zeby nikola nie podchodzila i nie bujala . No i tez nie chce przyzwyczajac do bujania bo moj przyzwyczail nicole .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chce zlozyc lozeczko bo nicoli szukamy lozka . Musze ja przyestawic z lozeczka na lozko . A do 3 msc dzidzia bedzie spala w mojzeszowhm tak jak Nicola mialam pod reka :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    My mielismy ten ostatniu . Supeeeer jest . Teraz tez kupimy ale jednak nie bujany zeby nikola nie podchodzila i nie bujala . No i tez nie chce przyzwyczajac do bujania bo moj przyzwyczail nicole .
    Oo mieliście taka sama?
    Właśnie te kołyski są dostępne w UK, albo na amazonie... W pl nie ma ich :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zaczęłam dziś zastanawiać jak kocica zareaguje, jak wrócimy ze szpitala z dzieckiem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja się zaczęłam dziś zastanawiać jak kocica zareaguje, jak wrócimy ze szpitala z dzieckiem :P
    Ja też jestem ciekawa jak moje zareaguja planuje nim puszczać płacz dziecka haha żeby się oswoily.
    Jak moja siostra przyjeżdżają z małymi dziećmi, też z niemowlaki em to były ciekawe i podchodzila i patrzyła. Jak płakało to uciekła i schowała się w drapaku :D jedna zaczęła miauczec tak strasznie jakby chciała uspokoić to dziecko i się martwila a pozostałe dwa koty większych reakcji na płacz nie zaobserwowałam ;)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Oo mieliście taka sama?
    Właśnie te kołyski są dostępne w UK, albo na amazonie... W pl nie ma ich :(
    My jak kupowalismy to byly w mathercare na ich stronie teraz ich nie ma ale bywaja na sklepach .
    Jest w Argosie u nas ale osobno trzeba stojak dokupic
    http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/4647696/c_1/1%7Ccategory_root%7CNursery%7C14417537/c_2/3%7C18793869%7CCots%2C+nursery+furniture+and+bedding%7C14417580/c_3/4%7Ccat_14417580%7CMoses+baskets%7C14417581.htm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 20:30

shimmer_lip lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:21

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek bardzo mi przykro :(

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za wsparcie :*
    Bratku nie biore tak do siebie tych snow po prostu to czlowieka jakos doluje.

Przykro mi z powodu straty :(

Swoja droga... Nie wiem od kiedy tu jestes - nie nadazam za wpisami - ale chyba kojarze Cie ze staraczek :)

Milego wieczoru dziewczyny <3

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza kotka zareagowala pozytywnie . Wszedzie wskakiwala gdzie nicola spala i kladla sie obok niej . Teraz spiernicza gdzie pieprz rośnie bo nicola chodzi i ja meczy . Na szczescie nie ma uczulenia na siersc . Nie wiem co by bylo gdybym musiala oddac kotke gdyby bylo uczulenie . No ale ona tez nie ma dlugiej siersci wiec jest ok . Oby drugim bylo tak samo

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszczanie płaczu u mojej kotki nie wywołało reakcji, ale prawdziwy płacz sprawiał, że uciekała, nie znosila tego dźwięku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znow jak znajoma przychodzi z corka musze zamykac kota bo jak tylko kolo niej przejdzie to odrazu ma place na policzkach i spochniete oczy .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja też tak mam. Rano jeszcze bez problemu się zapinam, ale popołudniu już nie.mogę się dopiac; )
    Mam dokladnie tak samo..czas sie rozejrzec za spodniami...
    a najlepsze jest to, ze na wadze mi spadl 1kg gdzie ani razu nie wymiotowalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 20:43

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku tak mi przykro :-(

W moim otoczeniu to prawie co miesiac od kwietnia zaczynajac beda niemowlaki :-) bedzie wesolo jak bedziemy sie widywac :-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 17:38

mmargol, Bratek, Sabina, żabka04 lubią tę wiadomość

‹‹ 408 409 410 411 412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ