Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny poradźcie mi.
Będę po wizycie u gina, (oczywiście jak wszystko będzie ok) pisać wniosek o powrót do pracy z wychowawczego (mam do 30 czerwca, ale chcę wrócić do pracy 1 kwietnia). Czy mam mówić szefowi, że jestem w ciąży i że pójdę na L4? Bo ogólnie miejsca w pracy dla mnie nie ma i żeby nie ciąża, to by mi pewnie pierwszego dnia w pracy wręczył wypowiedzenie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym napisała pismo do pracodawcy 1.03 doczekała aż podpisze tak żeby od 1.04 dać mu l4 ciążowe.
Nie czekałam do czerwca bo nie wiesz jak się będziesz czuła i Bóg wie co tam jeszcze a tak będziesz mogła się skupić na sobie,bąbelku i córci:-)
Takie jest moje zdanie.
Decyzja należy do ciebie:-) -
Magdziulla wrote:Widzę, że macie znowu usg. Czy tylko ja miałam tylko jedno usg, a następne dopiero w 13tyg prenatalne?!
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!
Mam pytanie, w którym tygodniu przestały Wam dokuczać mdłości? Bo ja od paru dni praktycznie nie mam juz mdłości (teraz moze raz dziennie mam odruch wymiotny i tyle) i przestały mnie bolec piersi. Czy mam sie martwić? Naczytałam sie o tych ciążach obumarłych i teraz mam to ciagle w głowieMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyJa od wczoraj nie mam mdłości.
Za to brzuch mnie boli i przy podcieraniu zauważyłam beżowy sluz.
Sprawdziłam w kalendarzu powinnam wczoraj dostać @.
Więc się poobserwuje jak będę plamic to wrócę do dupka 4x1 tak jak gin kazał.
Mam nadzieję że to jednorazowe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja też miałam dotychczas dwie wizyty i obie z usg, a chodzisz na nfz czy prywatnie?
Cholera to dlaczego mi kazał dopiero teraz w 13 tyg byłam tylko raz w 7tyg:/ myślicie, że powinnam pójść do niego i poprosić o jeszcze jedno?
czy może pójść gdzieś indziej po kryjomu.
Pysiaczek ja w ogóle nie mam mdłości, więc w ogóle panikuje. -
Magdziulla wrote:Prywatnie tzn. mam abonament w Luxmedzie, więc jak prywatnie.
Cholera to dlaczego mi kazał dopiero teraz w 13 tyg byłam tylko raz w 7tyg:/ myślicie, że powinnam pójść do niego i poprosić o jeszcze jedno?
czy może pójść gdzieś indziej po kryjomu.
Jesli czujesz potrzebe lub mocno sie martwisz to zawsze mozesz sie zapisac, choc zaufalabym lekarzowi, kazdy ma jakies doswiadczenie w prowadzeniu ciazy i mysle ze ryzyka chyba by nie podejmowali jakby cos dziecku groziloBratek lubi tę wiadomość