Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suzanne ja tez jeszcze karmie po wielkich placzach juz prawie nie prosi w dzien, została jeszcze noc. Coz z tego ze go pase kaszka przed kapaniem jak cyc byc musi, juz mnie to meczy, mm tez mu nie podchodzi. Moj maly ma prawie 13miwsiecy jeszcze sam nie chodzi ale raczkuje jak mala torpeda i broi na potege. Nisze staram sie ograniczac do minimum, ake wiadomo jak to jest, na przewijak podnies, do krzeselka do karmienia podnies, umyc rece podnies. Itp, no i jeszcze cyrki na przewijaku odstawia wiec trzeba go kilka ra, u podnosoc i przekrecac na plecy, zeby pieluche zmienic
-
Staranie o drugie bylo zaplanowane, ale sadzilismy ze to duzej potrwa, bo o Pawla sie dlugo staralismy. Pod koniec ciazy skrocilami sie szyjka ale dotrzymalismy. Boje sie powtorki z rozrywki, ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny! w koncu wrocilam do domu i bede mogla byc na biezaco:) Tego co tu naklikalyscie nie jestem w stanie niestety nadrobic:) Melduje ze u nas wszystko w porzadku:) Mdlosci mecza niesamowicie ale poki co obchodzi sie bez wymiotow. W czwartek wkoncu wizyta:) Juz nie moge sie doczekac:)) Sciskam was mocno:)
Gumcia, Blair, Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:claudiuszek, pierwszy większy pakiet mam za sobą, więc pewnie jeszcze kilka tygodni mnie oszczędzi? bo jak często można robić tarczycę, hivy, toxo itp?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny