Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A_n_k_a_80 wrote:Witam wrześniowe mamy.
Jesteśmy z mężem w 8tyg i 2 dni. Dzisiaj miałam kolejną wizytę i USG. Fasolka ma 1,85mm jest o dzień starsza i bije jej serduszko 166 razy na minutę. Wszystko u niej ok. Pierwsze prenatalne 08.03. Termin porodu 17.09.2016. Mam przepisamą luteinę do-po, z powodu niższego progesteronu.
Pozdrawiam serdecznieA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Broszka wrote:Patrzcie co znalazłam mamuśki:D
Blair i reszta bliźniakowych mam - szczególnie dla Was:)
https://www.facebook.com/Thebabygang/videos/223602577983947/?fref=nfStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. Coś ostatnio nie czuje sie najlepiej. Ciagle dokucza mi podbrzusze i na deser jeszcze żołądek mi wysiadł... Jestem taka obolała ze płakać mi sie chce... Tak źle nie czułam sie w żadnej ciazy:( kurczę mam nadzieje że to juz dlugo nie potrwa i nastąpi poprawa w samopoczuciu bo sie wykończę.
Dopiero teraz ogarniam zaproszenia; Haneczka wysłałam do Ciebie i jak potwierdzisz to przesyłam Ci maila tak?haneczka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyja jestem tak śpiąca, że nie mam siły już czekać na męża, swoją drogą, jaka firma organizuje spotkania integracyjne w poniedziałki? ale przynajmniej na piątek jesteśmy zaproszeni na sushi, ja mam dostać jakieś specjalne, bez surowej ryby
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko jak ja marze, zeby isc spac przed 22.mlody przed 22.30 nie zasnie nawet jal spi w dzien krotko. Zreszta 22.30 to i tak na niego super. Ale damy rade. Teraz czekam az maz wroci, zeby isc sie myc, bo Pawel lubi sie obudzic zaraz po zasnieciu a pod prysznicem go nie uslysze. Pewnie jak zwykle pojde spac po polnocy. Jutro wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko jest ok
-
Blair wrote:Ja miałam straszny dzień... Zwróciłam i obiad i kolacje. Jestem padnięta
-
Angela89 wrote:hihi ja już swoją mogę podsluchac- mam detektor więc jestem spokojniejsza i łatwiej'czeka mi się od wizyty do wizyty
-
Ja dziewczyny musiałam iśc na zwolnienie.Pracuje w Tesco na piekarni.Jest dzwiganie tych ciężkich kartonów z mrożonymi kartonami.Ludzi wykorzystują bo nie ma pracowników każą latać z działu na dział.Jeszcze jak nie wiedziałam,że w ciąży jestem to się troche nadżwigałam-dziwiłam się czemu mnie tak w podbrzuszu łupie.I mam powód:)
Oczywiście ...co usłyszałam od pracodawcy "to nie najlepszy czas na Twoje zwolnienie,ponieważ nie ma pracowników do pracy" -
Behemottka wrote:A taki komentarz to w ogóle legalny jest? Coś nie podoba mi sie Twój pracodawca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 23:30