Wrześniowe mamusie 2016
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Kochana masz termin na 3 dni przede mnąA_n_k_a_80 wrote:Witam wrześniowe mamy.
Jesteśmy z mężem w 8tyg i 2 dni. Dzisiaj miałam kolejną wizytę i USG. Fasolka ma 1,85mm jest o dzień starsza i bije jej serduszko 166 razy na minutę. Wszystko u niej ok. Pierwsze prenatalne 08.03. Termin porodu 17.09.2016. Mam przepisamą luteinę do-po, z powodu niższego progesteronu.
Pozdrawiam serdecznie

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
                                 - 

Widzialam to wczoraj . Jak pojazalam mojemu zlapal sie za gloweBroszka wrote:Patrzcie co znalazłam mamuśki:D
Blair i reszta bliźniakowych mam - szczególnie dla Was:)
https://www.facebook.com/Thebabygang/videos/223602577983947/?fref=nf

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

- 

Hej dziewczynki. Coś ostatnio nie czuje sie najlepiej. Ciagle dokucza mi podbrzusze i na deser jeszcze żołądek mi wysiadł... Jestem taka obolała ze płakać mi sie chce... Tak źle nie czułam sie w żadnej ciazy:( kurczę mam nadzieje że to juz dlugo nie potrwa i nastąpi poprawa w samopoczuciu bo sie wykończę.
Dopiero teraz ogarniam zaproszenia; Haneczka wysłałam do Ciebie i jak potwierdzisz to przesyłam Ci maila tak?
                                    haneczka lubi tę wiadomość
                                Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia

- 
                        nick nieaktualnyja jestem tak śpiąca, że nie mam siły już czekać na męża, swoją drogą, jaka firma organizuje spotkania integracyjne w poniedziałki?
  ale przynajmniej na piątek jesteśmy zaproszeni na sushi, ja mam dostać jakieś specjalne, bez surowej ryby 

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Matko jak ja marze, zeby isc spac przed 22.mlody przed 22.30 nie zasnie nawet jal spi w dzien krotko. Zreszta 22.30 to i tak na niego super. Ale damy rade. Teraz czekam az maz wroci, zeby isc sie myc, bo Pawel lubi sie obudzic zaraz po zasnieciu a pod prysznicem go nie uslysze. Pewnie jak zwykle pojde spac po polnocy. Jutro wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko jest ok
 - 

Kochana ja odkąd zrobiłam test czyli od 21 stycznia bełtałam codziennie nie było godziny bez bełta,od paru dni wymioty się zmniejszyły.Dziewczyny z owu polecały mi "mamarin,"ale nie brałam.Wolałam to przebolec niż łykać tabletki.Bedzie dobrze,minie:*Blair wrote:Ja miałam straszny dzień... Zwróciłam i obiad i kolacje. Jestem padnięta
 - 

Angela, a jak z tym detektorem, ile czasu musisz szukać, zeby znaleźć serducho? Ja tez chce kupić dla spokoju i trochę dla zabawy:) Jeszcze u mnie za wcześnie, mówią, ze dopiero słychać przez detektor w 9-10tyg.Angela89 wrote:hihi ja już swoją mogę podsluchac- mam detektor
 więc jestem spokojniejsza i łatwiej'czeka mi się od wizyty do wizyty
 - 

Ja dziewczyny musiałam iśc na zwolnienie.Pracuje w Tesco na piekarni.Jest dzwiganie tych ciężkich kartonów z mrożonymi kartonami.Ludzi wykorzystują bo nie ma pracowników każą latać z działu na dział.Jeszcze jak nie wiedziałam,że w ciąży jestem to się troche nadżwigałam-dziwiłam się czemu mnie tak w podbrzuszu łupie.I mam powód:)
Oczywiście ...co usłyszałam od pracodawcy "to nie najlepszy czas na Twoje zwolnienie,ponieważ nie ma pracowników do pracy" - 

własnie nie...Bardzo dużo osób przez nią się zwolniło,dziewczyny nie wyrabiały psychicznie to potrafiły płakać..Ma złe humory to wyżywa się na pracownikach.Ja mam silny charakter nie pozwalałam sobie na złe traktowanie,może dlatego przetrwałam tam 4 lata.Była posądzana o mobbing w innym markecie ale jak widac pozwoliło jej to na to by być menagerem własnie w takim Markecie.A jej powiedziałam prosto z mostu"prosze zatrudnić więcej ludzi"a nie pracowników garstka na działach a kasjerek 6 na hipermarketBehemottka wrote:A taki komentarz to w ogóle legalny jest? Coś nie podoba mi sie Twój pracodawca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 23:30