X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc:) słodkich snów;)

Musze spróbować zasnąc:) chodź od paru dni cięzko u mnie z tym:)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    dobranoc:) słodkich snów;)

Musze spróbować zasnąc:) chodź od paru dni cięzko u mnie z tym:)
    Dobranoc:)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olej ich zdrowie i dzidzi wazniejsze, ja jestem na L4 odkad wiem ze jestem w ciazy , w sumie od pierwszego testu, ktory zrobilam, bo zasranawialam sie gdzie moj @.
    Strazaczka1990 wrote:
    Ja dziewczyny musiałam iśc na zwolnienie.Pracuje w Tesco na piekarni.Jest dzwiganie tych ciężkich kartonów z mrożonymi kartonami.Ludzi wykorzystują bo nie ma pracowników każą latać z działu na dział.Jeszcze jak nie wiedziałam,że w ciąży jestem to się troche nadżwigałam-dziwiłam się czemu mnie tak w podbrzuszu łupie.I mam powód:)

Oczywiście ...co usłyszałam od pracodawcy "to nie najlepszy czas na Twoje zwolnienie,ponieważ nie ma pracowników do pracy"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 23:41

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:22

YvonnElizabeth, Behemottka, Strazaczka1990, Blair, mmargol, Suzanna22, Angela89, martta lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 02:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezsenność ..oczy jak 5zl ...wstalam i sprzatam .Bo co tu robić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wstaje...

Bratek haha no racja z tymi tygodniami. Skąd takie zarabiste gify masz? Też chce

Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach :) ;)

Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to samo...
    Obudzilam sie przed 5. ObudZilam meza i nie zapowiada sie na dalsze spanie :(
    Nie lubie...

• szpilka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od razu mi lepiej ze nie tylko ja nie spie

Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Wy juz wstane we wtorek, a ja dopiero ide spac, bo u mnie jeszcze poniedzialek.
    Moje objawy ciazowe dzisiaj po poludniu wrocily, ale chyba sie nawet ciesze. Wyglada na to, ze wczesne wstawanie i praca mi nie sluza;) Szkoda, ze u mnie nie ma L4.

Dobranoc. Jutro mam wolne, to mam nadzieje, ze Was tu zlapie "na zywo".

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poniewaz pod prysznicem smaruje moj brzuch pachnacymi olejami, rzuce takie pytanie-czy robicie cos na zapobieganie rozstepom?

Ja mam niestety tendencje, w okresie dojrzewania zrobily mi sie takie nad pupa od szybkiego wzrostu. Moja mama ma rozstepy i luzna skore po obu ciazach, a rodzila wielgachne bobasy. Ciekawe co bedzie ze mna.

No wiec smaruje po prysznicu olejem ciazowym Clarinsa, a rano takim maslem dla ciezarnych - Mama Bee z maslem shea... I trzymam kciuki.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim wizytującym życzę dużych bobasów i silnych serduszek.
    Jeśli lekarz pozwoli, polecam wam nagrać sobie USG. Mój mąż nagrał pierwsza wizytę w 6 tyg i teraz siedzę, patrzę na to pykające serducho i rycze ze szczęścia.
    Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 06:57

mmargol, Pysiaczek89, Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miniaturka z tym mailem to chodzi o to żeby wysłać haneczce a ona udostępni co nasza tabelkę ;)

Strazaczka1990, miniaturka31 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Poniewaz pod prysznicem smaruje moj brzuch pachnacymi olejami, rzuce takie pytanie-czy robicie cos na zapobieganie rozstepom?

Ja mam niestety tendencje, w okresie dojrzewania zrobily mi sie takie nad pupa od szybkiego wzrostu. Moja mama ma rozstepy i luzna skore po obu ciazach, a rodzila wielgachne bobasy. Ciekawe co bedzie ze mna.

No wiec smaruje po prysznicu olejem ciazowym Clarinsa, a rano takim maslem dla ciezarnych - Mama Bee z maslem shea... I trzymam kciuki.
    Ja tez mam tendencje, przy dojrzewaniu z patyczaka nabralam bioderek i mam rozstepy bo kremy zaczelam za pozno uzywac i dlatego nie pomagaly. Teraz regularnie sie balsamuje za wczasu zeby uelastycznic skore. Ja uzywam balsamu Palmers, czy jest dobry ciezko juz teraz powiedziec ale fajnie pachnie (choc odkad jestem w ciazy to troche inaczej mi juz pachnie :p)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 07:44

Behemottka lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Bezsenność ..oczy jak 5zl ...wstalam i sprzatam .Bo co tu robić.
    haha dobra jestes :D nie slyszalam jeszcze zeby ktos w nocy sprzatal bo spac nie moze :-) ja bym predzej jakis film wlaczyla czy cos ;-)
    p.s. odkurzacz chyba odpuscilas co? :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a bierzecie juz witaminki dla ciężarnych? Przez te problemy żołądkowe muszę zrezygnować z owoców i kupiłam juz ale nie wiem czy czekać do wizyty (18.02) czy brać...
    Brzuszek od wczoraj smaruje moja niezawodną Mustelą:) Nie wiem jak u was ale ja już mam widoczne zaokrąglenie:) pewnie dlatego ze to nie pierwsza ciąża. W kolejnych ponoć szybciej wychodzi.
    Pozdrawiam nowe mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytóweczki:)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Jotc Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Ja tez mam tendencje, przy dojrzewaniu z patyczaka nabralam bioderek i mam rozstepy bo kremy zaczelam za pozno uzywac i dlatego nie pomagaly. Teraz regularnie sie balsamuje za wczasu zeby uelastycznic skore. Ja uzywam balsamu Palmers, czy jest dobry ciezko juz teraz powiedziec ale fajnie pachnie (choc odkad jestem w ciazy to troche inaczej mi juz pachnie :p)

A mi właśnie Palmers strasznie śmierdzi :-P jak się wchłonął i założyłam ubranie, to następnego dnia już poszło do prania, tak tym zapachem przeszło :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ja biorę witaminki Mama DHA, trochę drogie, ale lekarka mi poleciła i mają wszystko :)
    Ostatnio zakupiłam w Rossmannie serum na biust i balsam przeciw rozstępom. Fajna konsystencja, zobaczymy, czy pomogą, nie wiem, jak to u mnie będzie z rozstępami, bo to moja pierwsza ciąża, ale lepiej zapobiegać :)
    Powodzenia na wizytach!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 08:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w najbliższym czasie planuję wybrać się na zakupy, może zakupię jakieś smarowidło póki co używam swojego balsamu z masłem shea, a te na rozstępy mają jakieś dodatkowe składniki stricte przeciw rozstępom? bo jeszcze nie analizowałam składu, kurczę chciałam wcześniej jechać na wizytę a tu wolnych miejsc nie ma, trzeba grzecznie czekać do czwartku :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś zaczynamy 8 tydzień :) mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości.
    Od marca zostaję tutaj sama, Maż będzie wracał tylko na weekendy. I tak aż do września. Jakoś tego sobie nie wyobrażam.

‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ