Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zobaczę co będą mieli w ofercie, ale zjadłabym dobrego devolaja ale takiego z masełkiem i pietruszką, a nie z serkiem topionym, bo różnie go serwują...
zobaczę z resztą co dziś będą mieli w ofercie bo zmienia im się to codziennie, a niedaleko jest las i może akurat się na spacer przejdziemy -
nick nieaktualnyWitajcie Walentynkowo
Ja dziś w świetnym humorze, bez większych mdłości, wymiotów, itd aż gęba sie cieszy
Wyspaliśmy sie dziś do 10 teraz mój Kochany wyskoczył na zakupy i zamierza ugotować obiadek. Dziś postanowił zaserwować: Tagine. Hmmmm jestem ciekawa jak mu to wyjdzie.
Po południu planujemy odwiedzić koleżankę w szpitalu, która to trafiła w 7 miesiącu na patologie, bo maluszek planuje już wyjsć
A z okazji tak pięknej pogody pojedziemy pooglądać domki do kupienia
Piszecie o położnych. W pierwszej ciąży nie miałam wybranej i taka tez nie przyszła do domu. Zreszta rodziłam 50 km od miesiąc zamieszkania prywatnie, wiec tez nigdzie w mieście nie zgłaszałam. Dopiero w przychodni na pierwszych badaniach.
Teraz tez bym nie chciała, zeby obca kobieta chodziła mi po domu i oceniała.
Badania prenatalne: jak ja Wam zazdroszczę.... My dopier za półtorej miesiąca a już bym chciała zobaczyc te małe rączki, nóżki i moze coś jeszcze pomiędzy nożkami...
Wyprawka: postanowiłam, ze w związku tym, iż jestem na L4 i pieniążki będę co m-c dostawała z ZUS, to w każdym miesiącu będę coś kupowała wózek, zdecydowanie bez udziwnień. Dzidziuś rodzi sie we wrześniu, wiec na wiosnę bedzie już śmigał w spacerowce. A przez zimę to i tak krótkie spacerki, wiec nie musimy miec wypasu.
Obstawiamy coś takiego: Zobacz ofertę: NATIVA POLSKI NOWOCZESNY WÓZEK GŁĘBOKI ALUMINIUM
http://allegro.pl/showItem2.php?item=5962665720
Miłego dnia
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela tu tez rocznik89? Nie pietnują Cię za 2 ke dzieci? Ja jestem jakims ewenementem nawet lekarze mi tak mowia i gin i inni moi. Wsrod znajomych do 30 dzieci brak w pracy na 100 osob a to sa przewaznie ludzie ponozej 30 tki moze na upartego 5 dziewczyn ma dzieci....o facetach nie wspominam bo oni maja troche inne realia niesyety reYgnujemy z paru rzeczy koszten macierzynstwa my kobiety co reszta nie do konca rozumie ale ja uwazam ze warto i fajnie miec kontakt z matką a nie w pewnym wieku ok12-15 lat uwazac ja za ufo z innego swiata
Mamy 30 i30+ nie obrazajcie sie za to ufo to od Was zalezy jaki bedzie kontakt czy Wam sie bedzie chcialo i mlodym jest sie duchem nie metryka a wogole to 30tka zaden wiek zeby mowic mlodosc vs.staroscWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 13:03
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki dawno mnie tu nie było. Lekkie urwanie głowy mam i te ciągle wizyty u lekarzy,juz mnie to wymeczylo . W czwartek jakiś wirus się przypaletal do nas. Moja niunia cala noc wymiotowala a ja w piątek miałam koszmar ehh do tejbpory mnie flaki bola. Neurochirurg mnie uspokoił i powiedział że bym nie myślała teraz o tym wszystkim,ciąża to okres chroniony i nic nie powinno się wydarzyć. Ewentualnie pod koniec ciąży,może cos się zadziac,ale będą mogli operowac. 2 w 1 zajmą się tetniakiem i zrobią CC (ta wiadomość lekko mnie przeraziła). Ale jestem dobrej myśli Żadnych badan nie mogę robić,bo za duże promieniowanie i to było by bardzo ryzykowne. Zaprosił mnie na wizytę w 30 tygodniu po dokument na CC. Ogólnie neurochirurg był zdziwiony faktem,ze żaden gin nie chce się podjąć prowadzenia ciąży. Mam się zgłosić do ginekolog z kliniki przy szpitalu(ordynator traktu porodowego). Myślę,ze będzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Hej dziewczyny nie mam pojecia co na wątku. Mwlduje, ze zyje i chyba mam sie dobrze. Ale miałam okropny tydzień. Najpierw szpital z córką, potem Młoda mi się rozchorowala, dwie nocy w plecy a do pracy iść trzeba. W dodatku zlapalam od niej wirusa i znowu zle si czuje, a na domiar zlego w piatek jeszcze mi zimno na wardze wyskoczylo. No po prostu komplet
Pozdrawiam bardzo! -
Dziewczyny, ja to bym nawet już ukryć nie mogła, bo mam brzuszek wystający, widoczny, ciążowy. Minus tego - spodnie zapinam tylko na gumkę14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Ja na diecie cukrzycowej wiec mój brzuchol jak w 6 mc. Ale rodzina daleko a w pracy wiedzą bo juz jestem na zwolnieniu - ale śmiałam się ze juz brzucha wciągać nie mogłam i sami by dojrzeli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidze że trochę już o wózkach mowa była. Mi się strasznie podobają takie nowoczesne wózki w stylu stokke xplory, Quinny moodd, czy Mima xari. Taki styl. Te co wymieniłem akurat chyba z jakiejś wyższej polki bo ceny zawrotne jak na jeden wózek. Ale mogę sobie tylko oglądać bo bliźniaczych wózków jest znacznie mniej do wyboru. Wózek pewnie będziemy kupować dopiero po 20 tygodniu
A wy? I do jakiej ceny planujecie zakupić wózek?