Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pewniaczka wrote:Blair mama chciala mi to bujadlo kupic ale mialam opory 1.zobacz na yt jak glosno chodzi i jak to wyglada2.powiedzialam ze czulabym sie jakby to robot za mnie robil ze nie mam serca ale przy dwóch bobasach hmmmm chyba bym sie dala przekonac.
Na allegro olx zdazaly sie za 700 zl
Tez czytalam, ze te konkretne bujaki sa bardzo mechaniczne i podobne do robota. I maja bardzo glosny motor. U mnie popularne sa takie z fisher price i sa polowe tansze: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Deluxe-Cradle-Rainforest-Friends/dp/B00B9ZRYZY/ref=sr_1_4?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1455470373&sr=1-4&keywords=fisher+price+swing#customerReviews -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Ale bomba te misie! Jak tylko będę znała płeć to kupuje! Ja jeszcze od siebie gorąco polecam termoforki. Bardzo przydatna rzecz od samego początku. My używamy do dzisiaj:)Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Blair wrote:Ja w każdej wolnej chwili oglądam coś do dzieciaczkow. Oglądać można
Zobaczcie na to cudo
http://iv.pl/images/03072801159558225938.jpg
moje dwie koleżanki maja te bujaki-rewelacja.z pewnooością to zakupie, bo widziałam w akacji polecam,bardzo cichutko chodzi,ja w ogole nic nie słyszałam -
witajcie dziewczyny dzisiaj dowiedziałam się że jestem w ciąży jestem po stymulacji bo moje jajniki nie pracowały. jutro idę na betę. jestem 18 dni po owulacji. jak często trzeba robić bete czy wystarczy tylko raz??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:witajcie dziewczyny dzisiaj dowiedziałam się że jestem w ciąży jestem po stymulacji bo moje jajniki nie pracowały. jutro idę na betę. jestem 18 dni po owulacji. jak często trzeba robić bete czy wystarczy tylko raz??
Minimum betę musisz zrobic dwa razy, aby sprawdzić, czy jest odpowiedni przyrost. Drugi raz należy zrobic po 48 godzinach od pierwszej.Elina lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElina wrote:witajcie dziewczyny dzisiaj dowiedziałam się że jestem w ciąży jestem po stymulacji bo moje jajniki nie pracowały. jutro idę na betę. jestem 18 dni po owulacji. jak często trzeba robić bete czy wystarczy tylko raz??
Gratuluję
Jeśli betę zrobisz jutro to następną zrób w środę. W opcjach belly jest kalkulator przyrostu tam możesz sprawdzić czy przyrost jest ok. Trzymam kciukiElina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bisacz wrote:Witaj
Gratuluję
Jeśli betę zrobisz jutro to następną zrób w środę. W opcjach belly jest kalkulator przyrostu tam możesz sprawdzić czy przyrost jest ok. Trzymam kciuki
dziękuję dziewczyny. narazie to dzisiaj musiałam uciekać z kościoła bo strasznie mi się w głowie kręciło i mnie mdliło. codziennie godzina koło 16:00 mnie zwala z nóg a nic przez cały dzień męczącego nie robię. a jakie witaminy bierzecie bo ja tylko folik narazie może powinnam brać jeszcze coś?? mam do was tyle pytań to moja pierwsza ciąża.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ale naskrobalyscie hihi
Wróciłam i padam na pysk mam dosyć marzy mi się łóżeczko pusia i kolderka:-)
Nie dam rady was nadrobić.
O czym gadalyscie?????
Mąż sobie nic nie kupił za to ja spodnie ciążowe hihi a córce 2 pary butów:-)żabka04 lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Elina witamy ja z książek mogę polecić język niemowląt. Narazie od kad jestem w ciąży to czytałam. Może dziewczyny jeszcze coś doradza
ale to chyba za szybko na taką książkę myślałam o jakiejś o ciąży o tym co jeść w ciąży. piszcie co polecacie bo ych książek jest tyle że nie wiem co wybrać.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualnyElina wrote:dziękuję dziewczyny. narazie to dzisiaj musiałam uciekać z kościoła bo strasznie mi się w głowie kręciło i mnie mdliło. codziennie godzina koło 16:00 mnie zwala z nóg a nic przez cały dzień męczącego nie robię. a jakie witaminy bierzecie bo ja tylko folik narazie może powinnam brać jeszcze coś?? mam do was tyle pytań to moja pierwsza ciąża.
A umawialas się już do gina czy jeszcze nie? -
nick nieaktualnyElina gratulacje
Dziewczyny, a myslalyscie już o poduszkach do spania, takich w kształcie litery C np.? Ponoć są dobre też później do karmienia i jako kojec dla maluszka.
Ja mocno zastanawiam się nad zakupem ciężko mi się ułożyć w nocy.Elina lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Na początek folik wystarczy a potem to zależy od gina czy coś więcej przepisze.
A umawialas się już do gina czy jeszcze nie?
my chodzimy do kliniki leczenia niepłodności i dopiero na 24 jesteśmy umówieni bo powiedział że jak będę w ciąży to wcześniej nie ma sensu przychdzić bo nie będzie jeszcze nic widać a jak się pytałam o witaminy to powiedział że mam zjeść liść sałaty a wiadomo że o tej porze ze sklepu wszystko to chemia latem nie mam nic przeciwko ale o zimowej porze??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny