X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • ggohaa Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Elina gratulacje :)
    Dziewczyny, a myslalyscie już o poduszkach do spania, takich w kształcie litery C np.? Ponoć są dobre też później do karmienia i jako kojec dla maluszka.
    Ja mocno zastanawiam się nad zakupem ;) ciężko mi się ułożyć w nocy.

Mnie też było niewygodnie spać na boku,co chwilę zmieniałam pozycję,dlatego poduchę już zamówiłam...przyjdzie pod koniec tygodnia:)

violett lubi tę wiadomość

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gratuluje udanych wizyt!!! I proszę się niepotrzebnie nie martwić!!!

Jutro o 10:40 moja godzina prawdy ☺ oby małe serduszko już dało o sobie znać

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o poduszkę polecam http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-premium-c-materac-fotelik-kojec-i5849435916.html kupilam koleżance która będzie mamusią w lipcu i już bardzo sobie chwali ☺

violett, martta lubią tę wiadomość

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że trzy posty ale cholerny tel mi obcina tekst i nie mogłam napisać w jednym brrrrrrr

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Elina gratulacje :)
    Dziewczyny, a myslalyscie już o poduszkach do spania, takich w kształcie litery C np.? Ponoć są dobre też później do karmienia i jako kojec dla maluszka.
    Ja mocno zastanawiam się nad zakupem ;) ciężko mi się ułożyć w nocy.

Violett, ja własnie wczoraj zamówiłam taką poduchę z mothercare, czytałam dobre recenzje :) wg ceneo najtaniej można ją było kupić o dziwo w empiku :) zresztą ostatnio wyczytalam że mothercare wycofał się z naszego rynku

jak dojdzie do mnie przesyłka dam znać :)

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia na pewno zobaczysz pięknie pulsujące serdusio :)

Gumcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taką poduche rogala. Nie wiem czy o to wam chodzi?

Jeśli chodzi o książki to ja nie kupuje bo wszystko czytam na internecie. Polecam stronkę parenting.pl tam się wszystkiego można dowiedzieć

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra miała książki z serii "pierwszy rok życia dziecka", wiem, że jest jeszcze "w oczekiwaniu na dziecko" i chyba "drugi rok życie dziecka". Bardzo chwaliła je sobie, no właśnie muszę ją przydusić co z nimi zrobiła.

Angela89, Bratek, Cordy lubią tę wiadomość

• Elina Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:
    Jeśli chodzi o poduszkę polecam http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-premium-c-materac-fotelik-kojec-i5849435916.html kupilam koleżance która będzie mamusią w lipcu i już bardzo sobie chwali ☺

kochana a kiedy zacząć kompletować wyprawkę u mnie mąż racuje tylko i nie przelewa się nam więc chciałabym to jakoś rozłożyć. myślałąm żeby zacząć pod koniec 3 miesiąca. a znasz jakąś fajną książkę o ciąży i porodzie??

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn podpatrzył jak na forum któraś coś pisała o sprzątaniu i chodził i się ciszył, że matka siedzi na forum vanish.pl w końcu mu powiedziałam co to za forum to teraz jak rozmawiamy o ciąż to gada "zapytaj swoich koleżanek z forum" wstręciuch jeden wredny kochany :)

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina wrote:
    kochana a kiedy zacząć kompletować wyprawkę u mnie mąż racuje tylko i nie przelewa się nam więc chciałabym to jakoś rozłożyć. myślałąm żeby zacząć pod koniec 3 miesiąca. a znasz jakąś fajną książkę o ciąży i porodzie??

Ojjj w tym temacie jestem lajkiem bo to moja pierwsza ciąża, musimy podpytac doświadczonych mam ☺

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

widzialam, ze pisalyscie o wozkach. Ja jeszcze o tym staram sie nie myslec, ale wpadl mi w oko ten wozek firmy COSATTO
    -> czy ktoras z Was moze ma jakies opinie na temat tej firmy?

http://www.cosatto.com/explore-our-range/products/travel-systems/travel-systems/giggle-2/pixelate

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina jak taka sytuacja to od marca bym zaczela ale spokojnie np lista przyborow higienicznych(poza pampersami i hustkami bo noe wiesz czy nie bedzie uczulenia).i tak raz na jakis czas widzac okazje wszedzie cos. Gorąco polecam olx i allegro towary z anglii np ostatnio lupilam spiworek do wozka za 15 zl a taki sam w smyku za 99 kocyki super sensoryczne po 5 zl oj duzo nakupowałam.Ja tam sie nie wstydze choc mam kase wole ja wydac na wakacje lub super zabawke a na lumpkach jest masa pieknych ubranek..... Moja corka wyprawke odziezowa i poszewko etc na 0-6miala za doslownie 350 zl w tym kurteczki polarki itp. Teraz ma rok a ja juz duzo rzeczy na 2 lata ale jak odmowoc sobie kurteczki sotf schell za 5 zl? Albo butkow prawdziwych EMU za 30? Nic mnie to z codziennego budrzetu nie boli a potem nie mam dzikiego pedu bo zima o dlateho ze sezon to gowniana kurtka na polarku za 150 zl.

A no i wstyczniu cora sie oblowila w sklepach ale tez mam duzo rzeczy nawet na 2 lata np ultralekka kurtke z puchu okido za 70 zl czy termobuty z h&mza 40.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy rok po roku a co myslicie o naszych wozkach? Wybor maly prym wiedzie phil&teds ale to ok3500 na alegro 1500 ale wybrakowane... A te dziecko z tylu prawie na ziemo nie podoba mi sie to...ani te szerokie landary...grrr niszowy rynek

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście też nie mam nic przeciwko ciuszkom z drugiej ręki. Takie maluszki wyrastają w mgnieniu oka więc nawet niektórych rzeczy nie mają na sobie dwa razy.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę ze na wyprawkę sporo czasu zacznę gdzieś 6/7 miesiąc :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

‹‹ 484 485 486 487 488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ