Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
violett wrote:Elina gratulacje
Dziewczyny, a myslalyscie już o poduszkach do spania, takich w kształcie litery C np.? Ponoć są dobre też później do karmienia i jako kojec dla maluszka.
Ja mocno zastanawiam się nad zakupem ciężko mi się ułożyć w nocy.
Mnie też było niewygodnie spać na boku,co chwilę zmieniałam pozycję,dlatego poduchę już zamówiłam...przyjdzie pod koniec tygodnia:)violett lubi tę wiadomość
-
violett wrote:Elina gratulacje
Dziewczyny, a myslalyscie już o poduszkach do spania, takich w kształcie litery C np.? Ponoć są dobre też później do karmienia i jako kojec dla maluszka.
Ja mocno zastanawiam się nad zakupem ciężko mi się ułożyć w nocy.
Violett, ja własnie wczoraj zamówiłam taką poduchę z mothercare, czytałam dobre recenzje wg ceneo najtaniej można ją było kupić o dziwo w empiku zresztą ostatnio wyczytalam że mothercare wycofał się z naszego rynku
jak dojdzie do mnie przesyłka dam znać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja siostra miała książki z serii "pierwszy rok życia dziecka", wiem, że jest jeszcze "w oczekiwaniu na dziecko" i chyba "drugi rok życie dziecka". Bardzo chwaliła je sobie, no właśnie muszę ją przydusić co z nimi zrobiła.
Angela89, Bratek, Cordy lubią tę wiadomość
-
Gumcia wrote:Jeśli chodzi o poduszkę polecam http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-premium-c-materac-fotelik-kojec-i5849435916.html kupilam koleżance która będzie mamusią w lipcu i już bardzo sobie chwali ☺
kochana a kiedy zacząć kompletować wyprawkę u mnie mąż racuje tylko i nie przelewa się nam więc chciałabym to jakoś rozłożyć. myślałąm żeby zacząć pod koniec 3 miesiąca. a znasz jakąś fajną książkę o ciąży i porodzie??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualnyMój syn podpatrzył jak na forum któraś coś pisała o sprzątaniu i chodził i się ciszył, że matka siedzi na forum vanish.pl w końcu mu powiedziałam co to za forum to teraz jak rozmawiamy o ciąż to gada "zapytaj swoich koleżanek z forum" wstręciuch jeden wredny kochany
-
Elina wrote:kochana a kiedy zacząć kompletować wyprawkę u mnie mąż racuje tylko i nie przelewa się nam więc chciałabym to jakoś rozłożyć. myślałąm żeby zacząć pod koniec 3 miesiąca. a znasz jakąś fajną książkę o ciąży i porodzie??
Ojjj w tym temacie jestem lajkiem bo to moja pierwsza ciąża, musimy podpytac doświadczonych mam ☺ -
nick nieaktualnyDziewczyny,
widzialam, ze pisalyscie o wozkach. Ja jeszcze o tym staram sie nie myslec, ale wpadl mi w oko ten wozek firmy COSATTO
-> czy ktoras z Was moze ma jakies opinie na temat tej firmy?
http://www.cosatto.com/explore-our-range/products/travel-systems/travel-systems/giggle-2/pixelate
-
nick nieaktualnyElina jak taka sytuacja to od marca bym zaczela ale spokojnie np lista przyborow higienicznych(poza pampersami i hustkami bo noe wiesz czy nie bedzie uczulenia).i tak raz na jakis czas widzac okazje wszedzie cos. Gorąco polecam olx i allegro towary z anglii np ostatnio lupilam spiworek do wozka za 15 zl a taki sam w smyku za 99 kocyki super sensoryczne po 5 zl oj duzo nakupowałam.Ja tam sie nie wstydze choc mam kase wole ja wydac na wakacje lub super zabawke a na lumpkach jest masa pieknych ubranek..... Moja corka wyprawke odziezowa i poszewko etc na 0-6miala za doslownie 350 zl w tym kurteczki polarki itp. Teraz ma rok a ja juz duzo rzeczy na 2 lata ale jak odmowoc sobie kurteczki sotf schell za 5 zl? Albo butkow prawdziwych EMU za 30? Nic mnie to z codziennego budrzetu nie boli a potem nie mam dzikiego pedu bo zima o dlateho ze sezon to gowniana kurtka na polarku za 150 zl.
A no i wstyczniu cora sie oblowila w sklepach ale tez mam duzo rzeczy nawet na 2 lata np ultralekka kurtke z puchu okido za 70 zl czy termobuty z h&mza 40.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny