X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • ggohaa Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Elina gratulacje :)
    Dziewczyny, a myslalyscie już o poduszkach do spania, takich w kształcie litery C np.? Ponoć są dobre też później do karmienia i jako kojec dla maluszka.
    Ja mocno zastanawiam się nad zakupem ;) ciężko mi się ułożyć w nocy.

Mnie też było niewygodnie spać na boku,co chwilę zmieniałam pozycję,dlatego poduchę już zamówiłam...przyjdzie pod koniec tygodnia:)

violett lubi tę wiadomość

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gratuluje udanych wizyt!!! I proszę się niepotrzebnie nie martwić!!!

Jutro o 10:40 moja godzina prawdy ☺ oby małe serduszko już dało o sobie znać

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o poduszkę polecam http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-premium-c-materac-fotelik-kojec-i5849435916.html kupilam koleżance która będzie mamusią w lipcu i już bardzo sobie chwali ☺

violett, martta lubią tę wiadomość

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że trzy posty ale cholerny tel mi obcina tekst i nie mogłam napisać w jednym brrrrrrr

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Elina gratulacje :)
    Dziewczyny, a myslalyscie już o poduszkach do spania, takich w kształcie litery C np.? Ponoć są dobre też później do karmienia i jako kojec dla maluszka.
    Ja mocno zastanawiam się nad zakupem ;) ciężko mi się ułożyć w nocy.

Violett, ja własnie wczoraj zamówiłam taką poduchę z mothercare, czytałam dobre recenzje :) wg ceneo najtaniej można ją było kupić o dziwo w empiku :) zresztą ostatnio wyczytalam że mothercare wycofał się z naszego rynku

jak dojdzie do mnie przesyłka dam znać :)

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia na pewno zobaczysz pięknie pulsujące serdusio :)

Gumcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taką poduche rogala. Nie wiem czy o to wam chodzi?

Jeśli chodzi o książki to ja nie kupuje bo wszystko czytam na internecie. Polecam stronkę parenting.pl tam się wszystkiego można dowiedzieć

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra miała książki z serii "pierwszy rok życia dziecka", wiem, że jest jeszcze "w oczekiwaniu na dziecko" i chyba "drugi rok życie dziecka". Bardzo chwaliła je sobie, no właśnie muszę ją przydusić co z nimi zrobiła.

Angela89, Bratek, Cordy lubią tę wiadomość

• Elina Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:
    Jeśli chodzi o poduszkę polecam http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-premium-c-materac-fotelik-kojec-i5849435916.html kupilam koleżance która będzie mamusią w lipcu i już bardzo sobie chwali ☺

kochana a kiedy zacząć kompletować wyprawkę u mnie mąż racuje tylko i nie przelewa się nam więc chciałabym to jakoś rozłożyć. myślałąm żeby zacząć pod koniec 3 miesiąca. a znasz jakąś fajną książkę o ciąży i porodzie??

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn podpatrzył jak na forum któraś coś pisała o sprzątaniu i chodził i się ciszył, że matka siedzi na forum vanish.pl w końcu mu powiedziałam co to za forum to teraz jak rozmawiamy o ciąż to gada "zapytaj swoich koleżanek z forum" wstręciuch jeden wredny kochany :)

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina wrote:
    kochana a kiedy zacząć kompletować wyprawkę u mnie mąż racuje tylko i nie przelewa się nam więc chciałabym to jakoś rozłożyć. myślałąm żeby zacząć pod koniec 3 miesiąca. a znasz jakąś fajną książkę o ciąży i porodzie??

Ojjj w tym temacie jestem lajkiem bo to moja pierwsza ciąża, musimy podpytac doświadczonych mam ☺

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

widzialam, ze pisalyscie o wozkach. Ja jeszcze o tym staram sie nie myslec, ale wpadl mi w oko ten wozek firmy COSATTO
    -> czy ktoras z Was moze ma jakies opinie na temat tej firmy?

http://www.cosatto.com/explore-our-range/products/travel-systems/travel-systems/giggle-2/pixelate

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina jak taka sytuacja to od marca bym zaczela ale spokojnie np lista przyborow higienicznych(poza pampersami i hustkami bo noe wiesz czy nie bedzie uczulenia).i tak raz na jakis czas widzac okazje wszedzie cos. Gorąco polecam olx i allegro towary z anglii np ostatnio lupilam spiworek do wozka za 15 zl a taki sam w smyku za 99 kocyki super sensoryczne po 5 zl oj duzo nakupowałam.Ja tam sie nie wstydze choc mam kase wole ja wydac na wakacje lub super zabawke a na lumpkach jest masa pieknych ubranek..... Moja corka wyprawke odziezowa i poszewko etc na 0-6miala za doslownie 350 zl w tym kurteczki polarki itp. Teraz ma rok a ja juz duzo rzeczy na 2 lata ale jak odmowoc sobie kurteczki sotf schell za 5 zl? Albo butkow prawdziwych EMU za 30? Nic mnie to z codziennego budrzetu nie boli a potem nie mam dzikiego pedu bo zima o dlateho ze sezon to gowniana kurtka na polarku za 150 zl.

A no i wstyczniu cora sie oblowila w sklepach ale tez mam duzo rzeczy nawet na 2 lata np ultralekka kurtke z puchu okido za 70 zl czy termobuty z h&mza 40.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy rok po roku a co myslicie o naszych wozkach? Wybor maly prym wiedzie phil&teds ale to ok3500 na alegro 1500 ale wybrakowane... A te dziecko z tylu prawie na ziemo nie podoba mi sie to...ani te szerokie landary...grrr niszowy rynek

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście też nie mam nic przeciwko ciuszkom z drugiej ręki. Takie maluszki wyrastają w mgnieniu oka więc nawet niektórych rzeczy nie mają na sobie dwa razy.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę ze na wyprawkę sporo czasu zacznę gdzieś 6/7 miesiąc :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

‹‹ 484 485 486 487 488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ