Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:W ogóle byłam na wczoraj na roczku, i była druga koleżanka i tak na nią patrze patrze.. i myślę że jest w ciąży ( wiedziałam że się starają) no i po imprezie napisałam jej sms że gratuluje I rano patrze nic nie odpisała pomyślałam że może się pomyliłam i że jej przykro. Postanowiłam zadzwonić no i przyznała się po długich negocjacjach że jest w ciąży. Termin na 1 września. Śmiałyśmy się że nie mogę być sama w ciąży, poprzedniej też koleżanka u której na roczku byliśmy była w ciąży w tym samym czasie Tak więc grono dzieci jeszcze bardziej się powieksza u mnie wśród znajomych:) W czerwcu na świat przychodzą bliźniaki i jeszcze 2 koleżanki w ciąży są.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż się dopytuje co ja ciągle zerkam na ten telefon. Czy to znowu to forum ciążowe? Że pewnie obgadamy tu naszych mężów Haha a ja się tłumacze że założyłam wątek wrzesniowek i muszę być na bieżąco no przecież nie przyznam się że się uzaleznilam haha
Behemottka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja muszę się przyznać ze też jestem uzależniona od forum i wogole Internetu
My pojechaliśmy dziś ma kebab z frytkami potem zagryzlam parę chipsów paorykowyc i teraz mnie mdli ehh. Co do poduszek rogali czy to faktycznie pomaga Wam jakoś? Niby w ciazy zaleca się spanie na boku janwiekszodci śpię na plecach a jak leżę na brzuchu to czuję jakby ten brzuszek jakoś tak "zwisal" a to przecież jeszcze wcześnie -
nick nieaktualny
-
u nas po roczku
duzo zachodu ale impreza udana
dziecko zadowolone
dziele sie tortem
Gumcia, bisacz, Angela89, mychakruszyna, Anulka01, mmargol, bbeczka91, żabka04, Blair, martta, claudiuszek, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A moje plany dzisiejsze no cóż trochę nie wyszly. Na obiad i mój upragniony żurek pojechaliśmy ok 14...restauracja ktora ma renomę ogólnie jest bardzo oblegana a dziś był 1 kelner i..1 kucharz..i z 50 klientów..więc po ok pól godziny zaczęły się afery w stolikach obok ze zimne i twarde...mysmy po 55min wyszli bo jak długo można czekać na żurek?!..poszliśmy 100m dalej do sphinxa na powitanie dostałam ciasteczko serduszko i zjadłam pyszna cebulowa zupę..ktora była gotowa po niespełna 15 min ale przez oczekiwanie na żurek słońce zdążyło zajść i na spacer było mi za zimno na szczęście moj ukochany pocieszyl mnie szarlotka z lodami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Ciężko się wstaje z poniedziałku. Nie mogę się dogrzebać do tej listy lekarzy robiących prenatalne, możecie tu wstawić jeśli któraś ma zapisane?
I jeszcze się zastanawiam - zapisywałyście na normalne usg ciąży? Bo ja na usg chodzę do innego lekarza niż mój prowadzący w Luxmedzie i nie wiem czy mam normalnie zapisać się na usg, a w trakcie wizyty dowie się, że to prenatalne? -
Magdziulla wrote:Hej Dziewczyny. Ciężko się wstaje z poniedziałku. Nie mogę się dogrzebać do tej listy lekarzy robiących prenatalne, możecie tu wstawić jeśli któraś ma zapisane?
I jeszcze się zastanawiam - zapisywałyście na normalne usg ciąży? Bo ja na usg chodzę do innego lekarza niż mój prowadzący w Luxmedzie i nie wiem czy mam normalnie zapisać się na usg, a w trakcie wizyty dowie się, że to prenatalne?
https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
Dzień dobry i miłego dnia
i powodzenia wizytującym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:14
Gumcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny