Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela to dajesz i zapraszaj koleżankę do nas na forumAngela89 wrote:W ogóle byłam na wczoraj na roczku, i była druga koleżanka i tak na nią patrze patrze.. i myślę że jest w ciąży ( wiedziałam że się starają) no i po imprezie napisałam jej sms że gratuluje
I rano patrze nic nie odpisała pomyślałam że może się pomyliłam i że jej przykro. Postanowiłam zadzwonić no i przyznała się po długich negocjacjach że jest w ciąży. Termin na 1 września. Śmiałyśmy się że nie mogę być sama w ciąży, poprzedniej też koleżanka u której na roczku byliśmy była w ciąży w tym samym czasie
Tak więc grono dzieci jeszcze bardziej się powieksza u mnie wśród znajomych:) W czerwcu na świat przychodzą bliźniaki i jeszcze 2 koleżanki w ciąży są.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż się dopytuje co ja ciągle zerkam na ten telefon. Czy to znowu to forum ciążowe? Że pewnie obgadamy tu naszych mężów Haha a ja się tłumacze że założyłam wątek wrzesniowek i muszę być na bieżąco
no przecież nie przyznam się że się uzaleznilam haha
Behemottka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja muszę się przyznać ze też jestem uzależniona od forum i wogole Internetu

My pojechaliśmy dziś ma kebab z frytkami potem zagryzlam parę chipsów paorykowyc i teraz mnie mdli
ehh. Co do poduszek rogali czy to faktycznie pomaga Wam jakoś? Niby w ciazy zaleca się spanie na boku janwiekszodci śpię na plecach a jak leżę na brzuchu to czuję jakby ten brzuszek jakoś tak "zwisal" a to przecież jeszcze wcześnie

-
nick nieaktualny
-
u nas po roczku
duzo zachodu ale impreza udana
dziecko zadowolone
dziele sie tortem
Gumcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mychakruszyna, Anulka01, mmargol, bbeczka91, nick nieaktualny, nick nieaktualny, martta, claudiuszek, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A moje plany dzisiejsze no cóż trochę nie wyszly. Na obiad i mój upragniony żurek pojechaliśmy ok 14...restauracja ktora ma renomę ogólnie jest bardzo oblegana a dziś był 1 kelner i..1 kucharz..i z 50 klientów..więc po ok pól godziny zaczęły się afery w stolikach obok ze zimne i twarde...mysmy po 55min wyszli bo jak długo można czekać na żurek?!..poszliśmy 100m dalej do sphinxa na powitanie dostałam ciasteczko serduszko i zjadłam pyszna cebulowa zupę..ktora była gotowa po niespełna 15 min ale przez oczekiwanie na żurek słońce zdążyło zajść i na spacer było mi za zimno
na szczęście moj ukochany pocieszyl mnie szarlotka z lodami
-
nick nieaktualnyja dziś świętowałam 80 urodziny Dziadka! A najlepszy prezent był od nas. Drugi prawnuk albo prawnuczka
Był bardzo zachwycony
mychakruszyna, miniaturka31, Pysiaczek89, Behemottka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mmargol, megg, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Ciężko się wstaje z poniedziałku. Nie mogę się dogrzebać do tej listy lekarzy robiących prenatalne, możecie tu wstawić jeśli któraś ma zapisane?
I jeszcze się zastanawiam - zapisywałyście na normalne usg ciąży? Bo ja na usg chodzę do innego lekarza niż mój prowadzący w Luxmedzie i nie wiem czy mam normalnie zapisać się na usg, a w trakcie wizyty dowie się, że to prenatalne? -
Magdziulla wrote:Hej Dziewczyny. Ciężko się wstaje z poniedziałku. Nie mogę się dogrzebać do tej listy lekarzy robiących prenatalne, możecie tu wstawić jeśli któraś ma zapisane?
I jeszcze się zastanawiam - zapisywałyście na normalne usg ciąży? Bo ja na usg chodzę do innego lekarza niż mój prowadzący w Luxmedzie i nie wiem czy mam normalnie zapisać się na usg, a w trakcie wizyty dowie się, że to prenatalne?
https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
Dzień dobry i miłego dnia
i powodzenia wizytującym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:14
Gumcia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny