Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
powodzenia na wizytach:)
my już zaczynamy dzień tzn zarz idę na pierwszą drzemkę
coś dziś spadek formy widzę....
i powiem wam że na moje potworne mdłości dwa plasterki imbiru do herbaty działają super!
oczywiście popołudniowe przytulanie porcelany nadal jest ale bez tego muuuulenia w brzuchu strasznego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:dzień dobry
ktora dziś jeszcze wizytuje ???
ja mam prenatalne <stresik>
Ja tez dzis mam wizyte ... I chyba bede robic dzis pappa test.
Tez sie stresuje ale juz tylko 30minut i sruuu
Powodzenia dziewczyny!;*martta, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja też mam jakiś dziwny dzień nie wyspałem się co chwile się budziłam rozmyślalam ehhhhh
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja przygotowałam dla was listę która obiecałam ale muszę ją przepisać i wam wkleić obiecuję że zrobię to jak wrócę od fryzjera ok 12 już będzie dostępna na forum hihi
Ja wczoraj zepsułam niby walentynki była wymiana zdań z mężem czy kupić dom do remontu, czy stan surowy czy mieszkanie większe w bloku. A na koniec usnelam bo padłam na pysk po tych galeriach i Ikei
Do potem:-)mmargol lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki podczytywałam Was w weekend, ale jakoś nie mogłam się zebrać, żeby coś naskrobać jeśli chodzi o walentynki to mój się postarał, pytał się najpierw czy mam ochotę gdzieś wyjść czy zostajemy, to mówię, że wolę zostać, bo wszędzie ścisk będzie. No i tak, zrobił przepyszny obiad, deser, kwiatki dał i maraton filmowy, baaardzo milutko jak widać nie trzeba od razu gdzieś wychodzić
pisałyście o misiu szumisiu koleżanka ma i bardzo sobie chwali, ale nie jest on taki tani jak dla mnie.. jak się maleństwo urodzi to zobaczymy czy jest z tych, które potrzebują takich gadżetów, zawsze można domówić
Jeśli chodzi o poduszkę do spania w kształcie litery c to ja nie będę póki co kupować, nie mam problemu z ułożeniem się, ale zobaczymy jak będzie z większym brzuchem nie mam za dużego mieszkania, więc byłby problem z trzymaniem jej, do karmienia wolę kupić zwykłego mniejszego rogala czas pokaże
W wolnej chwili też przeglądam rzeczy dla maluchów, a jakie to wszystko słooodkie
Witaj Elina w gronie wrześnióweczek! Trzymam kciuki za wzrost bety
Angela najlepszego dla córeczki!
Powodzenia dzisiejszym wizytującym i czekamy na relację -
nick nieaktualnymmargol wrote:Cześć dziewczynki podczytywałam Was w weekend, ale jakoś nie mogłam się zebrać, żeby coś naskrobać jeśli chodzi o walentynki to mój się postarał, pytał się najpierw czy mam ochotę gdzieś wyjść czy zostajemy, to mówię, że wolę zostać, bo wszędzie ścisk będzie. No i tak, zrobił przepyszny obiad, deser, kwiatki dał i maraton filmowy, baaardzo milutko jak widać nie trzeba od razu gdzieś wychodzić
pisałyście o misiu szumisiu koleżanka ma i bardzo sobie chwali, ale nie jest on taki tani jak dla mnie.. jak się maleństwo urodzi to zobaczymy czy jest z tych, które potrzebują takich gadżetów, zawsze można domówić
Jeśli chodzi o poduszkę do spania w kształcie litery c to ja nie będę póki co kupować, nie mam problemu z ułożeniem się, ale zobaczymy jak będzie z większym brzuchem nie mam za dużego mieszkania, więc byłby problem z trzymaniem jej, do karmienia wolę kupić zwykłego mniejszego rogala czas pokaże
W wolnej chwili też przeglądam rzeczy dla maluchów, a jakie to wszystko słooodkie
Witaj Elina w gronie wrześnióweczek! Trzymam kciuki za wzrost bety
Angela najlepszego dla córeczki!
Powodzenia dzisiejszym wizytującym i czekamy na relację
Ja w pierwszej ciąży nie miałam takiej poduszki jak byłam wysoko w ciąży to brałam dużo poduche składałem na pół i między nogi i trochę pod brzuch i było idealnie
Co do misia szumisia też nie miałam takiego dla córki i szczerze go nie potrzebowała zawsze można powiedzieć komuś żeby złożył się z kimś i kupił jeśli oczywiście zapyta.
U mnie tak było pytali co kupić bo ciężki miałam więc zostały zabawki i pampersy i kupowali bez problemu. -
Mnie przerażają ceny wózków, masakra jakaś! I przed wizytą w nocy oczywiście koszmary. Śnił mi się okres, wrrrr!14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
Witam , dawno mnie nie było i spoooro zaległości z czytaniem mam muszę nadrobić jak będzie więcej czasu. Ja dziś 8t.3d, chodź dzidzia na usg 5 dni większa jest , w sobotę po baraszkowaniu poleciała mi krew i dość mocno się denerwuję , dlatego przyspieszyłam wizytę na środę , co ma być to będzie
-
Magdziulla wrote:Hej Dziewczyny. Ciężko się wstaje z poniedziałku. Nie mogę się dogrzebać do tej listy lekarzy robiących prenatalne, możecie tu wstawić jeśli któraś ma zapisane?
I jeszcze się zastanawiam - zapisywałyście na normalne usg ciąży? Bo ja na usg chodzę do innego lekarza niż mój prowadzący w Luxmedzie i nie wiem czy mam normalnie zapisać się na usg, a w trakcie wizyty dowie się, że to prenatalne?
U mnie w Medicover tez jest tak, ze lekarz prowadzący nie robi usg.
I kazał mi sie zapisać konkretnie na badanie 11-14 tygodnia. Zwykle usg to zwykle usg.
Wiec chyba trzeba to podkreślić przy umawianiu sie.
I w Medicover w Warszawie te konkretne badania (11-14 tydzień, a potem 18-22) sa robione w szpitali na lepszym sprzęcie. -
Cześć dziewczyny!
Witam się z pracy:) I życzę powodzenia na wizytach - trzymam kciuki za prenatalne:) Ja się muszę wreszcie umówić na swoje:P
Ja po ostatnim usg dowiedziałam się, że moje łożysko jest nisko położone, więc zakaz seksu do odwołania. Zastanawiam się tylko jaka może być przyczyna i czy mam się bardzo oszczędzać. Może któraś z Was się orientuje? W internetach mam nie szukać ale Was mogę zapytać -
nick nieaktualnywizytę mam o 16,30
takze caly dzień w pracy z mega mdłościami dzisaj, ale wytrzymam
a co do wózka, mam upatrzony bebbeto luca, ale myśle kupić na olx uzywany, choc cena nowego nie jest jakoś straszna ale po co przepłacać
Na walentynki byłam na Planecie Singli<3 była ktoras? jak nie to koniecznie! zajebisty, przezabawny
cały film się smiejesz a w paru momentach płaczesz mega -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dzień dobry
Ja też mam jakiś dziwny dzień nie wyspałem się co chwile się budziłam rozmyślalam ehhhhh
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja przygotowałam dla was listę która obiecałam ale muszę ją przepisać i wam wkleić obiecuję że zrobię to jak wrócę od fryzjera ok 12 już będzie dostępna na forum hihi
Ja wczoraj zepsułam niby walentynki była wymiana zdań z mężem czy kupić dom do remontu, czy stan surowy czy mieszkanie większe w bloku. A na koniec usnelam bo padłam na pysk po tych galeriach i Ikei
Do potem:-)
ja bym brała w stanie surowym, wykończysz sobie po swojemu
jeśli chodzi o remmont starego ten dom zawsze będzie stary (zalezyw jakim stanie upatrzycie) i remont takiego pokryje się pewnie z wykończeniem nowego
a jeśli nie jesteś wymagająca, na prawdę w niezłych pieniążkach można sie urzadzić
-
Basiunia ja właśnie Luca chciałam od początku:)
ale im dłużej się zastaawiałam tym mniej do mnie przemawiał....
tym bardziej że mi głównie na spacerówce zależało a w luce spaceróka jest hm.....moim zdaniem kiepska....choćby ze względu na nisko i daleko osadzony pałąk.
i ostatecznie miłością zapałałam do Xlandera Xmove na moje wsiowe warunki jest idealny:) no i spacerówka miszcz...wiedziałam że go nie wymienię jak młoda wyrośnie z gondolki;) a tak zrobiłam przy najstarszej córce, sprzedałam wózek bo mi się spacerówka nie podobała -
nick nieaktualny