Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pewniaczka wrote:Angela tu tez rocznik89? Nie pietnują Cię za 2 ke dzieci? Ja jestem jakims ewenementem nawet lekarze mi tak mowia i gin i inni moi. Wsrod znajomych do 30 dzieci brak w pracy na 100 osob a to sa przewaznie ludzie ponozej 30 tki moze na upartego 5 dziewczyn ma dzieci....o facetach nie wspominam bo oni maja troche inne realia niesyety reYgnujemy z paru rzeczy koszten macierzynstwa my kobiety co reszta nie do konca rozumie ale ja uwazam ze warto i fajnie miec kontakt z matką a nie w pewnym wieku ok12-15 lat uwazac ja za ufo z innego swiata
Mamy 30 i30+ nie obrazajcie sie za to ufo to od Was zalezy jaki bedzie kontakt czy Wam sie bedzie chcialo i mlodym jest sie duchem nie metryka a wogole to 30tka zaden wiek zeby mowic mlodosc vs.starosc
Moja mama urodziła mnie jak miała 31 lat i do dzisiaj jest moja najlepsza przyjaciółka..
Mamy po 30, pamietajmy, ze demografia sie zmienia, żyjemy znacznie dłużej niż nawet nasi rodzice i jesteśmy zdrowsi i bardziej sprawni intelektualnie do poźniejszego wieku. To od nas zależy nasza relacja z dzieckiem a nie od naszej metryki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 16:35
bisacz, staraczka_85, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dopiero dziś zaczęłam przeglądać i ten mnie zachwycił http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-3w1-tako-moonlight-omega-black-2015-spacerowkagondolafot-kiddy-evolution-pro-2kurier-gratis10-taniej-do-31-stycznia-p-20720.html.
Blair, Behemottka, mmargol lubią tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Hej dziewczynki dawno mnie tu nie było. Lekkie urwanie głowy mam i te ciągle wizyty u lekarzy,juz mnie to wymeczylo . W czwartek jakiś wirus się przypaletal do nas. Moja niunia cala noc wymiotowala a ja w piątek miałam koszmar ehh do tejbpory mnie flaki bola. Neurochirurg mnie uspokoił i powiedział że bym nie myślała teraz o tym wszystkim,ciąża to okres chroniony i nic nie powinno się wydarzyć. Ewentualnie pod koniec ciąży,może cos się zadziac,ale będą mogli operowac. 2 w 1 zajmą się tetniakiem i zrobią CC (ta wiadomość lekko mnie przeraziła). Ale jestem dobrej myśli Żadnych badan nie mogę robić,bo za duże promieniowanie i to było by bardzo ryzykowne. Zaprosił mnie na wizytę w 30 tygodniu po dokument na CC. Ogólnie neurochirurg był zdziwiony faktem,ze żaden gin nie chce się podjąć prowadzenia ciąży. Mam się zgłosić do ginekolog z kliniki przy szpitalu(ordynator traktu porodowego). Myślę,ze będzie dobrze
Fajnie, ze sie odzywasz, myślałyśmy o Tobie . Trzymam kciuki, ze wszystko sie ułoży. Neurochirurg mówi do rzeczy. Teraz sie powinnaś oszczędzać A CC sie nie martw, u mnie ponad połowa porodów to selektywne CC. Mamusie twierdza, ze im dzieci ładniej wychodzą na zdjęciach . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Hej dziewczynki dawno mnie tu nie było. Lekkie urwanie głowy mam i te ciągle wizyty u lekarzy,juz mnie to wymeczylo . W czwartek jakiś wirus się przypaletal do nas. Moja niunia cala noc wymiotowala a ja w piątek miałam koszmar ehh do tejbpory mnie flaki bola. Neurochirurg mnie uspokoił i powiedział że bym nie myślała teraz o tym wszystkim,ciąża to okres chroniony i nic nie powinno się wydarzyć. Ewentualnie pod koniec ciąży,może cos się zadziac,ale będą mogli operowac. 2 w 1 zajmą się tetniakiem i zrobią CC (ta wiadomość lekko mnie przeraziła). Ale jestem dobrej myśli Żadnych badan nie mogę robić,bo za duże promieniowanie i to było by bardzo ryzykowne. Zaprosił mnie na wizytę w 30 tygodniu po dokument na CC. Ogólnie neurochirurg był zdziwiony faktem,ze żaden gin nie chce się podjąć prowadzenia ciąży. Mam się zgłosić do ginekolog z kliniki przy szpitalu(ordynator traktu porodowego). Myślę,ze będzie dobrze
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:http://www.4momspoland.pl/mamaroo/
Blair lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
slodka100 wrote:http://media.prams.net/media/catalog/product/cache/16/image/600x600/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/r/graco-sweetpeace-babyschaukel-beruhigungscenter-dream-beige-a.jpg
My mamy takaMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Little Red Fox wrote:tak się patrzę na naszą listę wizyt i tylko jedna dziewczyna ma prenatalne przede mną (niestety nie kojarzę jej po nicku), a już miałam nadzieję że ktoś złoży relację, żebym się tak nie stresowała
Little Red Fox-to ja mam badania przed Tobą (czwartek)
Dam znać jak było...Nie ukrywam,że trochę się stresuję,ale staram się o tym w ogóle nie myśleć.Musi być wszystko ok! -
Anulka01 wrote:Tez fajna. Obawiam sie tylko czy dzidzia nie przyzwyczai sie za bardzo do bujania... Potem problem z usypianiem... Z Kacprem popełniłam błąd i przyzwyczaiłam do zasypiania z moją ręką i potem wisialam godzinę albo i dłużej nad łóżeczkiem. Koszmar. Teraz sobie obiecałam ze będzie zasypiać samo.... U nas jeszcze nieodłącznym atrybutem była... suszarka do wlosow! Czynila cuda!
Anulka01, żabka04 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyBlair mama chciala mi to bujadlo kupic ale mialam opory 1.zobacz na yt jak glosno chodzi i jak to wyglada2.powiedzialam ze czulabym sie jakby to robot za mnie robil ze nie mam serca ale przy dwóch bobasach hmmmm chyba bym sie dala przekonac.
Na allegro olx zdazaly sie za 700 zl -
nick nieaktualnyCo do karuzeli polecam fisher price z miskami latajacymi nad glową.silnok nie warczy stopien regulacji dzwieku a swiatelko to nie do konca chyba jest projektor hmmm taki bardziej witraż? W kazdym razie ciepla przydymiona barwa córka usypiała przy tym.
Anulka01 lubi tę wiadomość