Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Za mną okropny dzień, pełen nerwów. Właśnie dostałam drugi wynik bety 08.01.-488,10, dziś- 1577,30 !!!!!!!!!!!!!
Euforia!!!! A tak się martwiłam, głównie przez to przeziębienie, które nie chce odpuścić... Ale teraz już prawie jestem pewna, że tym razem wszystko będzie dobrzeBlair, Tiktik, Sabina, martta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Za mną okropny dzień, pełen nerwów. Właśnie dostałam drugi wynik bety 08.01.-488,10, dziś- 1577,30 !!!!!!!!!!!!!
Euforia!!!! A tak się martwiłam, głównie przez to przeziębienie, które nie chce odpuścić... Ale teraz już prawie jestem pewna, że tym razem wszystko będzie dobrzeKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie się urlop skończył w zeszłym tygodniu, a mam ochotę w domu, zdalnie popracować, nigdzie nie wychodzić w tym stanie... ale trzeba się dzielnie trzymać, na dodatek przed ciążą zapisałam się na prawo jazdy, jutro mam niby jazdy o 9:00 zobaczymy jak się będę czuła...
-
Tiktik wrote:A ten pierwszy wynik bety w ktorym dc robiłaś?
32dc
Ja nie byłam w pracy już od tygodnia, nie wyobrażam sobie jak wrócę w poniedziałek. Kusi mnie pociągnąć jeszcze te L4 na przeziębienie do wizyty u gin., a jeśli będzie serduszko to nie wracać. Tym bardziej, że kończy mi się umowa w kwietniu, pewnie w związku z kk przedłużą ją do dnia porodu, a później koniec przygody. -
nick nieaktualnyRwd Fox ja 14 mam egzamin tworie:) muszę zdac prawko zanim pękne i Ty tez musiz jak to tak potem zimą z maluchem sie tłuc ja wiem ze wiele mam w tym ja daje radę ale to maskra jest wolalabym byc niezalezna. A te baby nie ustepuja miejsc na wózek i sie kłucą choc nie znaja regulaminu
Nie robcie jak ja calą ciąze stałam idiotka w komunilacji spuszczali glowę nawet mlode malzenstwa jadace razem do pracy to niebezpoeczne wi ze brzuszkow nie ma ale bez pardonu walcZcie o to miejsce a jak bedzie wypadek?? Odpukac... -
Nie ja jesli dalej bedzie ok z ciąża to nie wracam do pracy.. Bo pracuje na bloku operacyjnym w promieniach rtg koagulacji i gazach anestetycznych..wiec nie wracam tym bardziej ze w poprzedniej ciąży pracowałam bo dowiedziałam sie późno w 7 Tc..
Sabina lubi tę wiadomość
-
Jeszcze ja .
Tiktik a na inne miejsce nie mozesz wskoczyc bezpieczne ?
Ja ogolnie po wizycie mogla bym powiedziec szefowi ze jestem w ciazy . Zwolnic mnie nie moze bo mam umowe na stale .
Chodz i tak musze mu powiedziec zeby pozniej wrazie co pffpff on mi nie pow ze niewiedzial .
A u mnie w pracy trzeba dzwigac . Ciekawe jak bedzie zapatrywala sie dyrektorka szkoly czy wogole pozwoli mi pracowac . Jesli nie znajda dla mnie letszej pracy to bede musiala odejsc na l4 choc bym bardzo nie chciala bo ciaza to nie choroba .
Ale zobaczymy jak im powiem co zrobia .
-
Tiktik wrote:Bo dziecko jest dla mnie najważniejsze..a nie potem wiec skoro mam taka możliwość leze w domu
Lubię swoją korpo prace, lubię firmę.
Chce mieć gdzie wracać.
Ja dodatkowo jestem na podyplomówce jeszcze. Do końca kwietnia.
Wiec tygodnie zawalone tylko niedziele wolne.Ewelina.Irl, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnje juz wszyscy wiedza,rodzina,znajomi. Rozeszlo sie z predkoscia swiatla...ale nikt oprocz nas w dwojke nie wke ze beda blizniaki to taka niespodzianka bedzie raczej do konca nie uda sie nam tego ukryc ale chociaz przez jakis czas
martta, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Jakieś przewidywania czy preferencje do płci, Blair?
klasycznie parka Ci marzy?Ulfenstein, Kourtney lubią tę wiadomość