Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A to wiadomo cokolwiek już czy są jedno czy dwujajowe?
W sensie dwa pecherzyki oznaczają dwie osobno zapłodnione komórki?
Cyz jednojajowe tez tak wyglądają na tym etapie?weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:A to wiadomo cokolwiek już czy są jedno czy dwujajowe?
W sensie dwa pecherzyki oznaczają dwie osobno zapłodnione komórki?
Cyz jednojajowe tez tak wyglądają na tym etapie?
Wedlug niego to sa dwuowodniowe i dwukosmowkowe.
Poki co, nie wiem czy sa to blizniaki jedno czy dwujajowe . musze dokladniej podpytac nastepnym razem.
-
Blair wrote:Wedlug niego to sa dwuowodniowe i dwukosmowkowe.
Poki co, nie wiem czy sa to blizniaki jedno czy dwujajowe . musze dokladniej podpytac nastepnym razem.
Blair jak to synowie to na pewno dwujajowe hehe (z przymrużeniem oka) ☺
Swoja droga gratuluje podwójnie. I pozytywnie zazdraszczam☺
Mój maz znowu dwururki nie przeczyscilBlair, Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Blair jak to synowie to na pewno dwujajowe hehe (z przymrużeniem oka) ☺
Swoja droga gratuluje podwójnie. I pozytywnie zazdraszczam☺
Mój maz znowu dwururki nie przeczyscil -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzień po budziku zaczynam od nadrabiania forum hehe mnie dzisiaj w nocy po raz pierwszy meczyly mdłości, o 1 w nocy wietrzylam mieszkanie bo zapach kolacji i prania schnacego byl dla mnie nie do zniesienia! Dziwnie się z człowiekiem dzieje w tej ciąży..... zaraz trzeba wstać do pracy i już się boję co i jak. Nie jest to przyjemne oj nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 05:39
-
nick nieaktualnymartta wrote:Dziewczyny dzień po budziku zaczynam od nadrabiania forum hehe mnie dzisiaj w nocy po raz pierwszy meczyly mdłości, o 1 w nocy wietrzylam mieszkanie bo zapach kolacji i prania schnacego byl dla mnie nie do zniesienia! Dziwnie się z człowiekiem dzieje w tej ciąży..... zaraz trzeba wstać do pracy i już się boję co i jak. Nie jest to przyjemne oj nie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czemu byś chciała tak szybko?
Ja bym wolała się znakomicie czuć przez cała ciąże i pracować jak najdłużej
Ewelina.Irl, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny