X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:16

martta, Ulfenstein, weronika86 lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, a jednak :) i słusznie Little Red Fox :)
    Ja póki co o L4 mogę zapomnieć, nie znajdą tak szybką zastępstwa, ale jak będę się dobrze czuła to trochę sobie popracuje. No ale to możemy sobie planować, a jak będzie to się zobaczy.

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie chcę siedzieć w domu, choć póki co czuję się tak źle, że zostałabym w łóżku... pocieszam się, że ciężarne nie mogą pracować przed komputerem dłużej niż 4 godz. to będę miała trochę więcej czasu dla siebie i żeby ogarnąć mieszkanie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta, tylko ona ma tyle pacjentek, że pewnie znowu z godzinkę poczekam, a później wszystko będzie na szybko i na wariata, ale tym razem nie pozwolę się tak szybko zmyć :P

martta lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I słusznie, Twój czas, Twoja wizyta i niech się skupi lekarka a nie na akord pracuje!

weronika86 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty wszystkich Dziewczyn ;)

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littlered to idziesz na wizyte 18 i 25?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie na l4 tez sie nie wybieram. Chociaz jakbym miala gdzies dojezdzac i codziennje pracowac ciezko to tez bym sie starala o zwolnienie

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mdlosci nadal mnie mecza ale juz nie wymiotuje

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, idę 18.01, od ostatniej wizyty mija 11 dni, to prawie dwa tygodnie... może więc już coś tam siedzi, tylko nie wiem kiedy ja na badania pojadę, rano jestem w rozsypce...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co czekam czy moje śniadanie zostanie czy jednak postanowi mnie opuścić :P

• Tiktik Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przeszkadzają zapachy cos mnie lekko z muli ale to nie jest jakies straszne co do jedzenia mam problem z mięsem bo mi śmierdzi. Ugotowałam zupę ogórkowa wczoraj bo bardzo mi się chciało...

w57v43r8lm5ztsxv.png
  • KTB Znajoma

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na to zwolnienie i tak na razie nie mogę iść bo styczeń, luty mam najwięcej pracy a nie ma mnie kto zastąpić. Jednak jeśli jest możliwość odpoczynku to chciałabym skorzystać np. od marca. Fakt, że siedzenie w domu jest nudne ale zależy jeszcze jaką ma się pracę i czy się ją lubi.

ckailhb8ez7m7qlw.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetnie, u mnie koleżanka z biurka obok właśnie wróciła po L4 do pracy, ale oczywiście dalej jest chora i po pracy dzisiaj idzie do lekarza, zajebiście czyli bezsensu tylko na jeden dzień tu będzie żeby pozarażać, a ja dopiero co wychodzę z choroby, jasna cholera! :(

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dość stresującą pracę i chciałabym jak najszybciej uciec na L4, ale zobaczymy jak to będzie, dobry socjal jest, a jak zaczęliśmy starania to nie było sensu zmieniać pracy, bo warunki są ok..

Tiktik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89, to mnie pocieszyłaś ;)

• Tiktik Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Świetnie, u mnie koleżanka z biurka obok właśnie wróciła po L4 do pracy, ale oczywiście dalej jest chora i po pracy dzisiaj idzie do lekarza, zajebiście czyli bezsensu tylko na jeden dzień tu będzie żeby pozarażać, a ja dopiero co wychodzę z choroby, jasna cholera! :(

A no bo ludzie tak nie mysla mogla iść do lekarza wczoraj jak się konczylo... Ale widzisz

w57v43r8lm5ztsxv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    instruktorowi z prawa jazdy powiedziałam, że się dzisiaj źle czuję i się szykuje grubsza sprawa, a mój brat stwierdził (bo się znają), że przed nim nic się nie ukryje i tak się dowie lub będzie mnie tak długo męczył, że sama się wygadam, z drugiej strony dla bezpieczeństwa lepiej i tak mu powiedzieć. I oby trasy planował tak, aby się zatrzymywać na siku :P

• Tiktik Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja mogę dziś ugotować niby zostalo mi zupy ale cos musze..

w57v43r8lm5ztsxv.png
‹‹ 85 86 87 88 89 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ