Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na to zwolnienie i tak na razie nie mogę iść bo styczeń, luty mam najwięcej pracy a nie ma mnie kto zastąpić. Jednak jeśli jest możliwość odpoczynku to chciałabym skorzystać np. od marca. Fakt, że siedzenie w domu jest nudne ale zależy jeszcze jaką ma się pracę i czy się ją lubi.
-
Świetnie, u mnie koleżanka z biurka obok właśnie wróciła po L4 do pracy, ale oczywiście dalej jest chora i po pracy dzisiaj idzie do lekarza, zajebiście czyli bezsensu tylko na jeden dzień tu będzie żeby pozarażać, a ja dopiero co wychodzę z choroby, jasna cholera!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martta wrote:Świetnie, u mnie koleżanka z biurka obok właśnie wróciła po L4 do pracy, ale oczywiście dalej jest chora i po pracy dzisiaj idzie do lekarza, zajebiście czyli bezsensu tylko na jeden dzień tu będzie żeby pozarażać, a ja dopiero co wychodzę z choroby, jasna cholera!
A no bo ludzie tak nie mysla mogla iść do lekarza wczoraj jak się konczylo... Ale widzisz -
nick nieaktualnyinstruktorowi z prawa jazdy powiedziałam, że się dzisiaj źle czuję i się szykuje grubsza sprawa, a mój brat stwierdził (bo się znają), że przed nim nic się nie ukryje i tak się dowie lub będzie mnie tak długo męczył, że sama się wygadam, z drugiej strony dla bezpieczeństwa lepiej i tak mu powiedzieć. I oby trasy planował tak, aby się zatrzymywać na siku