X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Balerina Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, chyba was nie nadrobie teraz. Wszystkim ktore maja wizyty zycze powodzenia, ja swoja zmienilam na 20tego a teraz jeatem przeziebiona

• Kaszka Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się rozpisałyście! Ciężko nadrobić.
    Ja właśnie się umówiłam na wizytę na 26.01 :)

Cordy, Blair, weronika86 lubią tę wiadomość

ckaiflw1xmxjuufc.png
  • Balerina Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glodna jestem jak wilk dzisiaj

Blair lubi tę wiadomość

• flora Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis wizytuję. Też się tak stresowalyscie przed waszą wizyta. Ja już mam żołądek w gardle, a do 14 jeszcze daleko...

Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość

ae0c0efec8.png
  • Balerina Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flora nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze

• Broszka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

Nieśmiało się z Wami witam. Wczoraj zrobiłam betę - jej wynik to 527,69, jutro idę powtórzyć a w czwartek mam wizytę. Belly pokazuje mi termin na 15.09. Oprócz obrzmiałych piersi nie mam żadnych objawów.

Sabina, Blair, Kaszka, martta, bbeczka91, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się nad wprowadzeniem zakazu używania perfum przed wizytą u mnie w biurze . No ludzie! Ile można tego na się nie wylewać! :/

Blair, weronika86, Cordy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:

Nieśmiało się z Wami witam. Wczoraj zrobiłam betę - jej wynik to 527,69, jutro idę powtórzyć a w czwartek mam wizytę. Belly pokazuje mi termin na 15.09. Oprócz obrzmiałych piersi nie mam żadnych objawów.
    Witamy. Napiszesz nam cos o sobie?;) To twoja pierwsza ciaza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flora wrote:
    Ja dzis wizytuję. Też się tak stresowalyscie przed waszą wizyta. Ja już mam żołądek w gardle, a do 14 jeszcze daleko...
    Wszystko jest i będzie dobrze :) zobaczysz swojego małego człowieka :)

• Kaszka Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Broszka :) gratulacje!

flora na pewno wszystko będzie ok. Trzymam kciuki, nie stresuj się

ckaiflw1xmxjuufc.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flora wrote:

14 już blisko.Na pewno wszystko jest ok. tylko sie nie stresuj

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flora wrote:
    Bedzie wszystko dobrze :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zastanawiam się nad wprowadzeniem zakazu używania perfum przed wizytą u mnie w biurze . No ludzie! Ile można tego na się nie wylewać! :/
    Mi przeszkadzaja wszystkie meskie. Damskie jeszcze ujdą ale tez bez przesady

• martta Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flora to zupełnie normalne :) ale nic się nie stresuj, zaraz będzie 14 :) no i wszystko dobrze, zobaczysz swojego maluszka!
    Witaj Broszka!
    Sabina - mam to samo, czy oni naprawdę muszą tak smrodzić? bleeee

o148p07w5riqasy7.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Witamy. Napiszesz nam cos o sobie?;) To twoja pierwsza ciaza?

Tak to moja pierwsza ciąża i póki co jestem przerażona. Staraliśmy się ok pół roku więc teoretycznie powinnam być przygotowana, ale jak zobaczyłam dwie kreski to ręcę mi się mega trzęsły:P

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:

Witam oraz gratuluje :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Tak to moja pierwsza ciąża i póki co jestem przerażona. Staraliśmy się ok pół roku więc teoretycznie powinnam być przygotowana, ale jak zobaczyłam dwie kreski to ręcę mi się mega trzęsły:P

Miałam dokładnie tak samo, ręcę mi się trzęsły i w nogach było miękko. Mąż myślał, że nic z tego jak mnie zobaczył, hehe, a ja chyba w szoku byłam po prostu, że jednak tym razem się udało :)

Broszka lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Balerina Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj broszka ☺

Ja na poczatku sie poplakalam, maz byl szczesliwy a po 10 minutach siedzial na sofie i ryczal jak dziecko

weronika86 lubi tę wiadomość

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mu placz przeszedl to zrobil sobie chyba z 5 drinkow haha
    My staralismy sie dokladnie rok!

weronika86 lubi tę wiadomość

• Luliczek Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czekałam a jak zobaczyłam to nie wiedziałam co zrobić i ręce się trzęse i cala byłam taka przejęta.

Wróciłam od lekarza. Potwierdził ciaze na USG ale powiedział ze dopiero w 7 tygodniu założy kartę i zleci badania. Także dziś taka szybka wizyta była.
    Myślałam z przepisze leki na TSH za wysokie ale nie... dostałam skierowanie do endokrynologa w trybie pilnym. Z tym ze we Wrocławiu tryb pilny wygląda w ten sposób, że idziesz do przychodni, dostajesz wniosek do wypełnienia i jakaś ankietę, listę badań do zrobienia na własną rękę a raczej własną kieszeń. Z wynikami badań składasz wniosek. Lekarz ma tydzień na rozpatrzenie twojego wniosku i jak rozpatrzy pozytywnie to ustala termin wizyty ...
    Juz nie wiem co robić... :/
    Mam nadzieje ze moje Maleństwo jest silne i poradzi sobie mimo takiego wysokiego TSH

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 12:05

[link=https://www.suwaczki.com/]w57v3a3fffvzxfwt.png[/link]
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ