Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:)
Nieśmiało się z Wami witam. Wczoraj zrobiłam betę - jej wynik to 527,69, jutro idę powtórzyć a w czwartek mam wizytę. Belly pokazuje mi termin na 15.09. Oprócz obrzmiałych piersi nie mam żadnych objawów.Sabina, Blair, Kaszka, martta, bbeczka91, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Cześć dziewczyny:)
Nieśmiało się z Wami witam. Wczoraj zrobiłam betę - jej wynik to 527,69, jutro idę powtórzyć a w czwartek mam wizytę. Belly pokazuje mi termin na 15.09. Oprócz obrzmiałych piersi nie mam żadnych objawów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Witamy. Napiszesz nam cos o sobie? To twoja pierwsza ciaza?
Tak to moja pierwsza ciąża i póki co jestem przerażona. Staraliśmy się ok pół roku więc teoretycznie powinnam być przygotowana, ale jak zobaczyłam dwie kreski to ręcę mi się mega trzęsły:P -
Broszka wrote:Cześć dziewczyny:)
Nieśmiało się z Wami witam. Wczoraj zrobiłam betę - jej wynik to 527,69, jutro idę powtórzyć a w czwartek mam wizytę. Belly pokazuje mi termin na 15.09. Oprócz obrzmiałych piersi nie mam żadnych objawów.
-
Broszka wrote:Tak to moja pierwsza ciąża i póki co jestem przerażona. Staraliśmy się ok pół roku więc teoretycznie powinnam być przygotowana, ale jak zobaczyłam dwie kreski to ręcę mi się mega trzęsły:P
Miałam dokładnie tak samo, ręcę mi się trzęsły i w nogach było miękko. Mąż myślał, że nic z tego jak mnie zobaczył, hehe, a ja chyba w szoku byłam po prostu, że jednak tym razem się udałoBroszka lubi tę wiadomość
-
Ja tez czekałam a jak zobaczyłam to nie wiedziałam co zrobić i ręce się trzęse i cala byłam taka przejęta.
Wróciłam od lekarza. Potwierdził ciaze na USG ale powiedział ze dopiero w 7 tygodniu założy kartę i zleci badania. Także dziś taka szybka wizyta była.
Myślałam z przepisze leki na TSH za wysokie ale nie... dostałam skierowanie do endokrynologa w trybie pilnym. Z tym ze we Wrocławiu tryb pilny wygląda w ten sposób, że idziesz do przychodni, dostajesz wniosek do wypełnienia i jakaś ankietę, listę badań do zrobienia na własną rękę a raczej własną kieszeń. Z wynikami badań składasz wniosek. Lekarz ma tydzień na rozpatrzenie twojego wniosku i jak rozpatrzy pozytywnie to ustala termin wizyty ...
Juz nie wiem co robić...
Mam nadzieje ze moje Maleństwo jest silne i poradzi sobie mimo takiego wysokiego TSHWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 12:05
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]