Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejoo .
Kurde w nocy pije jak bym na jakims kacu byla . Tez tak macie ?
A tak po za czestym oddawaniem moczu nie m obiaw .
Podobno obiawy pojawiaja siw po 6 tyg .
A niektore z was maja juz w 4 .
Z Nicola nie mialam mdlosci . Pod koniec ciazy mialam tylko zgage to wszystko .
Lece robic sniadanie . Bo musze zawiesc Niki do opiekunki i do pracy .
Milego dnia .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja jestem załamana przez te sery, bo uwielbiam...
martta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczymy! nadrobilam
wode do kapieli zmiekcza mi maz, ma plyn do zmniemszania ph organiczny.
ja ciazowo czuje sie dobrzr, tylko nerwy mam na wszystko...jestem zmeczona ale to orzez mona Sarusie biedna pierdyliard pobudek w nocy..co 30min nawet z nami w lozku 2 jedynki juz czuje gorne, ida gorne dwojki i druga dolna dwojka..za 3 tyg bedzie mnostwo widocznych zebali! jesli wszysykie sie przebija bedzie ich az 8..po 4 na kazdym pietrze
na szczescie mam do oracy na 2 godzinki poznym wieczorem..jutro wolneSabina lubi tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:Blair gratuluje pięknych serduszek!
Cordy to ty bierzesz luteinę prawda? Dopochwowo? Napisz prosze czy dobrze sie po niej czujesz. Ja po zaaplikowaniu i jeszcze przez godzinę czuje pobolewanie podbrzusza... nie wiem czy to ok. Do tego przez cały dzień mam odczucie takiej napuchnietej macicy:/
Dzisiaj robiłam badanie moczu bo z tym to zawsze w ciazy miałam problemy. No i prosze juz sie pokazały erytrocyty i bakterie... Do gina w czwartek i pewnie jakieś landrynki mi na to wrzuci... A moze znacie dziewczyny jakieś ziółka na drogi moczowe bezpieczne w ciazy? Za żurawiną nie przepadam, zjeść zjem, ale pewnie nie w takiej ilości aby pomogło...
Nie czuje sie po niej źle, ale na pewno mam po nich przerost drożdży i taki dyskomfort. Czekam na USG i bede odstawiac jak wszystko ok bedzie.
Ja sobie zaparzam czystek i przemywam okolice intymne wilgotną bawełnianą szmatka lub pieluszką tetrową.
Dziś nie poszlam do pracy, boli mnie brzuszek. Trochę w pachwinach, trochę jak na okres wiec wole poleżeć ze dwa dni. Przesunę wizytę z 25 na 18 chyba, bo jak tak bedzie to zwariuję od myślenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 10:46
Już razem