Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Babka zmienila sie godzinami i wchodzilam szybciej.
Daje znac ze wszystko ok. Są dwa piekne bijace serduszka.
Moje kruszynki maja po 5mm i 6mm:)
Strasznie sie cieszymy !
Blair gratulacje! Podwójne szczęście
Ja odebrałam wynik z bety i jest 213. Ulżyło mi. Teraz powtórka w środęBlair, Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam się we wrześniowym wątku termin mam na 15 września,
Sczepienia taaaak temat rzeka ja krótko moje zdanie szczepić jak najbardziej ale jestem przeciwna skojarzonym ale czemu to już się wylewać nie będę hehe.
Blair, Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudy wrote:Blair i badania tez juz mialas robione??
No cudne te zdjecie masz do pozazdroszczenia!!
Witamy witamy Dynamiczna
Robilam na razie tylko morfologie.
Wiec cala reszte musze zrobic dopiero.
Zalecil zebym brala oprocz kwasu foliowego jednak witaminy prenatalne+magnez. Bo mam za malo magnezu i na dolnej granicy jeszcze jakies dwa inne skladniki krwi.Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Blair, gratuluję, ja nadal czekam na swoje serduszko, zwariuję do 25.01, może pójść wcześniej? bo niby mówiła że od czw. (7.01) mam przyjść za 1,5/2 tygodnie, a już się niecierpliwię
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair, tylko praca mnie nie puszcza i mogę być w poniedziałki, w inne dni pracuje tak, że ni huhu w czwartek był tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym i nie wiem w jakim tempie się rozwija a koleżanka z pracy dziś zauważyła że koszmarnie wyglądam, że widać coś jest na rzeczy, bo cień człowieka, żywe zombie
-
nick nieaktualnyMnie czesto kluje gdzies w okolicach jajnikow i conajmniej pare razy na dzien ale tak na chwile boli mnke brzuch jak na @. Gin mi powiedzial ze jesli bol nie jest bardzo mocny i nie trwa dlugo to nie ma sie czym przejmowac. Wszystko sie tam rozciaga, naciaga a fasolka robi sobie miejsce
weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Blair gratuluje pięknych serduszek!
Cordy to ty bierzesz luteinę prawda? Dopochwowo? Napisz prosze czy dobrze sie po niej czujesz. Ja po zaaplikowaniu i jeszcze przez godzinę czuje pobolewanie podbrzusza... nie wiem czy to ok. Do tego przez cały dzień mam odczucie takiej napuchnietej macicy:/
Dzisiaj robiłam badanie moczu bo z tym to zawsze w ciazy miałam problemy. No i prosze juz sie pokazały erytrocyty i bakterie... Do gina w czwartek i pewnie jakieś landrynki mi na to wrzuci... A moze znacie dziewczyny jakieś ziółka na drogi moczowe bezpieczne w ciazy? Za żurawiną nie przepadam, zjeść zjem, ale pewnie nie w takiej ilości aby pomogło...Blair lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
adora wrote:Mam kolezanke, ktorej 2 znajome maja dzieci, ktore po szczepieniu maja autyzm. Nie zamierzam ryzykowac. Mam tez kolezanke, ktora nie szczepila swojej 3 dzieci i nie miala zadnych klopotow ani zdrowotnych ani ze szkola.
No ale nie szczepia w pierwszej dobie.
o tak dziewczyny dobrze sie zastanówcie co do szczepień i to szczególnie tych kojarzonych np 6w1
to Wam mówi nauczycielka (mamy autystyczne dzieci w szkole, i wiele szkoleń przeszłam, nikt wprost nie powie, bo koncerny zarabiają.....)
pozdrawiam Was
gratuluję serduszekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 18:49
adora lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualny