Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Virki 100 lat!
Lejdis któraś z was tez ma tak wysoko brzuch. No ja pier... mam wrazenie ze za chwile mi cycki zmiazdzy i wejdzie na szyje. Ja nie mogw siedzieć bo tak mnie uciska pod stanikiem! Stanik zdjelam w ciagu dnia. Jest coraz gorzej. On ciagle rosnie ? W srode mam 38 tydz.. powinien opadac, no bez jaj... nie mogę oddychac. A cycki mam tak przez niego wypchniete do góry jakos fuuj nie podoba mi sie to wszystko ale tak nie bylo. -
Marcia1989 wrote:Virki 100 lat!
Lejdis któraś z was tez ma tak wysoko brzuch. No ja pier... mam wrazenie ze za chwile mi cycki zmiazdzy i wejdzie na szyje. Ja nie mogw siedzieć bo tak mnie uciska pod stanikiem! Stanik zdjelam w ciagu dnia. Jest coraz gorzej. On ciagle rosnie ? W srode mam 38 tydz.. powinien opadac, no bez jaj... nie mogę oddychac. A cycki mam tak przez niego wypchniete do góry jakos fuuj nie podoba mi sie to wszystko ale tak nie bylo.
U mnie wlosyvi cera bez zarzutu. Na nogach rzeczywiscie wolniej rosna, za to po porodzie pamietam masakra co te wlosy na nogach rosly! Nadrabialy :p
-
A ja się witam w skończonym 37 tc, a więc ciąża donoszona
Pozostaje cierpliwie czekać na decyzję młodego kiedy chce się pojawić na świecie.Karooolcia :), Marcia1989, ⚘Kwiatuszek, shelby*, Gosia1989, Kinga13, Bąbelek1980, MrsKiss, Princesska, espoir, Zorganizowana:), miffy, Cameline, Agaciora, zubii, perfectangel85, Nadiaa85, Annie1981, Maja83, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Ja w środę będę miała ciąże donoszoną i już się doczekać nie mogę Taki spokój psychiczny będzie...
Kurde dziewczyny obok blizny po wyrostku dwa wielkie rozstępy mi się zrobiły I to czerwone... To cholerstwo pewnie już mi nie zejdzieAgaciora lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek
W końcu słoneczko od rana
Dopijam kawkę i lecę do lidla bo brakuje mi body z długim rękawem i rajstopek na zimę :p trzymajcie kciuki, żeby mnie nie stratowali tam
Karooolcia :), natty85, Emila92, ⚘Kwiatuszek, Lunka, Zorganizowana:), zubii, Milenka~11, justa., Lisa85 lubią tę wiadomość
-
A u mnie dziś ponuro... Od wczoraj rana po wyrwaniu zęba mi tak nawala, że wyje z bólu więc dziś znów lekarski dzień
Dziewczyny mam takie pytanie. Wiem, że część z Was bierze laktator do szpitala. Jak zamierzacie go czyścić? Czym wyparzac? -
O i mamy polowe sierpnia ja dzis 34t koncze. Jeszcze 6 tyg, uffff. Brzuch wielki i juz ciezko, a to jeszcze tyle czasu.
Mnk moglabys mnie dodac na fb? Wyslalam zaproszenie tu na forum do znajomych, ale ciaza od wczoraj
Cameline, Annie1981, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie wracam od gin pobrał gbs, szyjka długa, zamknięta, młody naciska główka na pęcherz... waga ok 3200-3300!!! mój pierwszy syn urodził się mniejszy a tu jeszcze miesiąc... za tydz kolejne usg z dokładnymi pomiarami, tymczasem mam nastawić się na początek września
Bąbelek1980, Zorganizowana:), Cameline, zubii, ⚘Kwiatuszek, perfectangel85, Gosia1989, aswalda, shelby*, Milenka~11, Annie1981, justa., Lisa85 lubią tę wiadomość
-
paula876 wrote:Ja mam twardy brzuch praktycznie cały dzień. Biorę na to właśnie magnez i no spe.
Ruchy czuje dużo słabsze od jakiegoś czasu, tak jak właśnie piszecie bardziej takie wypychanie niż kopniaki. Pewnie miejsca mało
Są tu jakieś dziewczyny z Warszawy? W jakich szpitalach planujecie rodzić. Bo ja się zdecydowałam na Inflancka ale opinie w necie są niestety różne.
Paula ja bede rodzuc na Woloskiej.niedlugo wlasnie tam jade na kontrole ktg i afi bo mam je na granicy niestetypaula876 lubi tę wiadomość
-
Też ciągle dojadam płatki z mlekiem W nocy na śpiocha najszybsze żarcie xD
Ja brzuch mam wysoko, cycki mi na nim leżę, ale ogólnie jest tak wielki, że w samochodzie na udach też go czuję xD Młody u mnie przeważnie leży po skosie, głowę wbija w prawą pachwinę a nogi pod lewe żebra, tak ma pewnie najwięcej miejsca. Ale wczoraj miałam taką zgagę i tak się wiercił dziwnie, że zaczęłam się zastanawiać czy już nie ustawia się główką pionowo dół... I czyści mnie niemiłosiernie od kilku dniMilenka~11 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Emma 32 wrote:Paula ja bede rodzuc na Woloskiej.niedlugo wlasnie tam jade na kontrole ktg i afi bo mam je na granicy niestety
Słyszałam dobre opinie o tym szpitalu, koleżanka tam rodziła i mówiła że nie było takiego oblężenia jak w innych popularnych szpitalach i nie miała nawet nacinanego krocza udało się ochronić, tzn. Krzyczała że się nie zgadza na nacięcie i położna nie miała wyjścia;)
Na pewno będzie wszystko dobrze, patrząc na suwaczek to poród już za chwilkę👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.
-
Marcia1989 wrote:Lejdis któraś z was tez ma tak wysoko brzuch. No ja pier... mam wrazenie ze za chwile mi cycki zmiazdzy i wejdzie na szyje. Ja nie mogw siedzieć bo tak mnie uciska pod stanikiem! Stanik zdjelam w ciagu dnia. Jest coraz gorzej. On ciagle rosnie ? W srode mam 38 tydz.. powinien opadac, no bez jaj... nie mogę oddychac. A cycki mam tak przez niego wypchniete do góry jakos fuuj nie podoba mi sie to wszystko ale tak nie bylo.
paula876 wrote:A decyduje się może ktoś z Was na prywatną położna do porodu ?paula876 lubi tę wiadomość