Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Virki 100 lat!
Lejdis któraś z was tez ma tak wysoko brzuch. No ja pier... mam wrazenie ze za chwile mi cycki zmiazdzy i wejdzie na szyje. Ja nie mogw siedzieć bo tak mnie uciska pod stanikiem! Stanik zdjelam w ciagu dnia. Jest coraz gorzej. On ciagle rosnie ? W srode mam 38 tydz.. powinien opadac, no bez jaj... nie mogę oddychac. A cycki mam tak przez niego wypchniete do góry jakos fuuj nie podoba mi sie to wszystko ale tak nie bylo. -
Marcia1989 wrote:Virki 100 lat!
Lejdis któraś z was tez ma tak wysoko brzuch. No ja pier... mam wrazenie ze za chwile mi cycki zmiazdzy i wejdzie na szyje. Ja nie mogw siedzieć bo tak mnie uciska pod stanikiem! Stanik zdjelam w ciagu dnia. Jest coraz gorzej. On ciagle rosnie ? W srode mam 38 tydz.. powinien opadac, no bez jaj... nie mogę oddychac. A cycki mam tak przez niego wypchniete do góry jakos fuuj nie podoba mi sie to wszystko ale tak nie bylo.
U mnie wlosyvi cera bez zarzutu. Na nogach rzeczywiscie wolniej rosna, za to po porodzie pamietam masakra co te wlosy na nogach rosly! Nadrabialy :p
-
A ja się witam w skończonym 37 tc, a więc ciąża donoszona
Pozostaje cierpliwie czekać na decyzję młodego kiedy chce się pojawić na świecie.Karooolcia :), Marcia1989, ⚘Kwiatuszek, shelby*, Gosia1989, Kinga13, Bąbelek1980, MrsKiss, Princesska, espoir, Zorganizowana:), miffy, Cameline, Agaciora, zubii, perfectangel85, Nadiaa85, Annie1981, Maja83, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Ja w środę będę miała ciąże donoszoną i już się doczekać nie mogę
Taki spokój psychiczny będzie...
Kurde dziewczyny obok blizny po wyrostku dwa wielkie rozstępy mi się zrobiłyI to czerwone... To cholerstwo pewnie już mi nie zejdzie
Agaciora lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek
W końcu słoneczko od rana
Dopijam kawkę i lecę do lidla bo brakuje mi body z długim rękawem i rajstopek na zimę :p trzymajcie kciuki, żeby mnie nie stratowali tam
Karooolcia :), natty85, Emila92, ⚘Kwiatuszek, Lunka, Zorganizowana:), zubii, Milenka~11, justa., Lisa85 lubią tę wiadomość
-
A u mnie dziś ponuro... Od wczoraj rana po wyrwaniu zęba mi tak nawala, że wyje z bólu więc dziś znów lekarski dzień
Dziewczyny mam takie pytanie. Wiem, że część z Was bierze laktator do szpitala. Jak zamierzacie go czyścić? Czym wyparzac? -
O i mamy polowe sierpnia
ja dzis 34t koncze. Jeszcze 6 tyg, uffff. Brzuch wielki i juz ciezko, a to jeszcze tyle czasu.
Mnk moglabys mnie dodac na fb? Wyslalam zaproszenie tu na forum do znajomych, ale ciaza od wczoraj
Cameline, Annie1981, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie wracam od gin
pobrał gbs, szyjka długa, zamknięta, młody naciska główka na pęcherz... waga ok 3200-3300!!! mój pierwszy syn urodził się mniejszy a tu jeszcze miesiąc... za tydz kolejne usg z dokładnymi pomiarami, tymczasem mam nastawić się na początek września
Bąbelek1980, Zorganizowana:), Cameline, zubii, ⚘Kwiatuszek, perfectangel85, Gosia1989, aswalda, shelby*, Milenka~11, Annie1981, justa., Lisa85 lubią tę wiadomość
-
paula876 wrote:Ja mam twardy brzuch praktycznie cały dzień. Biorę na to właśnie magnez i no spe.
Ruchy czuje dużo słabsze od jakiegoś czasu, tak jak właśnie piszecie bardziej takie wypychanie niż kopniaki. Pewnie miejsca mało
Są tu jakieś dziewczyny z Warszawy? W jakich szpitalach planujecie rodzić. Bo ja się zdecydowałam na Inflancka ale opinie w necie są niestety różne.
Paula ja bede rodzuc na Woloskiej.niedlugo wlasnie tam jade na kontrole ktg i afi bo mam je na granicy niestetypaula876 lubi tę wiadomość
-
Też ciągle dojadam płatki z mlekiem
W nocy na śpiocha najszybsze żarcie xD
Ja brzuch mam wysoko, cycki mi na nim leżę, ale ogólnie jest tak wielki, że w samochodzie na udach też go czuję xD Młody u mnie przeważnie leży po skosie, głowę wbija w prawą pachwinę a nogi pod lewe żebra, tak ma pewnie najwięcej miejsca. Ale wczoraj miałam taką zgagę i tak się wiercił dziwnie, że zaczęłam się zastanawiać czy już nie ustawia się główką pionowo dół... I czyści mnie niemiłosiernie od kilku dniMilenka~11 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Emma 32 wrote:Paula ja bede rodzuc na Woloskiej.niedlugo wlasnie tam jade na kontrole ktg i afi bo mam je na granicy niestety
Słyszałam dobre opinie o tym szpitalu, koleżanka tam rodziła i mówiła że nie było takiego oblężenia jak w innych popularnych szpitalach i nie miała nawet nacinanego krocza udało się ochronić, tzn. Krzyczała że się nie zgadza na nacięcie i położna nie miała wyjścia;)
Na pewno będzie wszystko dobrze, patrząc na suwaczek to poród już za chwilkę👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.
-
Marcia1989 wrote:Lejdis któraś z was tez ma tak wysoko brzuch. No ja pier... mam wrazenie ze za chwile mi cycki zmiazdzy i wejdzie na szyje. Ja nie mogw siedzieć bo tak mnie uciska pod stanikiem! Stanik zdjelam w ciagu dnia. Jest coraz gorzej. On ciagle rosnie ? W srode mam 38 tydz.. powinien opadac, no bez jaj... nie mogę oddychac. A cycki mam tak przez niego wypchniete do góry jakos fuuj nie podoba mi sie to wszystko ale tak nie bylo.
paula876 wrote:A decyduje się może ktoś z Was na prywatną położna do porodu ?paula876 lubi tę wiadomość