Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rusałko gratulacje Ale długaśna Tośka :*
Matka Rocku - przeczytałam wczoraj parę artykułów w necie odnośnie właśnie spania u rodziców i oduczenia. Zapytałam Jaśka wczoraj, że może wprowadzimy taką zasadę, że za nockę przespaną u siebie w łóżku będzie dostawał naklejkę - ucieszył się bardzo. No i wyobraź sobie, że przespał dziś nockę u siebie - obudził się dwa razy, ale raz ja raz mąż poszliśmy, pogłaskaliśmy i zasnął za chwilę dalej. Przyszedł do nas o 7 i pospał jeszcze do 8 Na razie działa, ale Ty masz większą wiedzę - myślisz, ze to może być odpowiednia metoda? O tyle dobrze, że nie było żadnego płaczu no i sam zgodził się na takie rozwiazanie. Co myślisz?zubii, perfectangel85, Lisa85, Rusałka* lubią tę wiadomość
-
Rusałka* wrote:Tosia wita forumowe ciocie! 3270 g i 57 cm, 10 punktów. Cięcie miało być jutro, ale lekarze spanikowali na widok płaskiego zapisu ktg - w ciągu 10 min trafiłam na stół operacyjny. Była pozawijana w pępowinę, ale wszystkie strachy już za nami.
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki i dobre myśli!
A co u Buki? Pisała?
Serdecznie gratuluję córci Rusalko,!
Rusałka* lubi tę wiadomość
-
Hej, Liliana jest już z nami ważyła 3770g i dl na 57 cm czyli spora dziewczynka mimo że do terminu 2 tyg nuestety znieczulenie juz pusilo i mimo przeciwobolwych napierdziela tak że masakra, wieczorem wstane i licze że potem bedzie troche lepiej
Niesia86, perfectangel85, Gosia1989, miffy, poppy, zubii, Emila92, Bacardi90, Lisa85, natty85, aswalda, Bąbelek1980, Marcia1989, Karooolcia :), Princesska, Gdziejestmieszko, Karolka12345, Nadiaa85, KasiaHaBe, wisienka1212, shelby*, justa., Ja86, majju, mnk, Zorganizowana:), espoir, ⚘Kwiatuszek, Rusałka*, Viriki, falka, paula876, Cameline, MrsKiss, Annie1981, Hagne lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buka i Rusalka gratulacje
Rusałka* lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
buka03 wrote:Hej, Liliana jest już z nami ważyła 3770g i dl na 57 cm czyli spora dziewczynka mimo że do terminu 2 tyg nuestety znieczulenie juz pusilo i mimo przeciwobolwych napierdziela tak że masakra, wieczorem wstane i licze że potem bedzie troche lepiej
Gratulacje ! Duża dziewczynka