Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mika1987 wrote:Witajcie wieczorkiem :)Gratulacje dla bijacych malych serduszek
Pulsowanie w pochwie.. Chyba tak mialam ze dwa razy ale nie bylo to w ciazy..
Matko niektore juz sie szykuja do drugiej wizyty, a ja do pt jeszcze czekam na pierwsza.. -
mika1987 wrote:Witajcie wieczorkiem :)Gratulacje dla bijacych malych serduszek
Pulsowanie w pochwie.. Chyba tak mialam ze dwa razy ale nie bylo to w ciazy..
Matko niektore juz sie szykuja do drugiej wizyty, a ja do pt jeszcze czekam na pierwsza..
-
Emma 32 wrote:FAlka a do kogo chodxisz do Novum?
-
Ciekawostka: http://siostraania.pl/kobiety-moga-prowadzic-ciaze-u-poloznej-w-ramach-nfz/ od 01.02.2017 w Polsce będzie można prowadzić ciąże u położnej w ramach NFZ
Dreamy lubi tę wiadomość
-
⚘Kwiatuszek wrote:proszę link http://www.nvp-volumes.org/p1_7.htm
Podsumowując, badania epidemiologiczne z dużej, zróżnicowanej populacji wykazały, że NVP wiązało się tylko z mniejszym ryzykiem poronienia oraz w przypadkach zagrożonych poronieniem, NVP wiązało się ze zmniejszeniem późniejszego poronienia.
Czyli mój syn byl slaby bo nie miałam żadnych objawów, ja z moim bratem tez bo mama tez nie miała żadnych ciążowych objawów :p bzdury :p zaraz sie jeszcze dziewczyny bez objawów zaczną schizowac ze cos jest nie tak :p. -
Dziewczyny, ja już się szykuję do lekarza, bo jeszcze po drodze trochę spraw. Wizyta na 10.30. Taki stres ostatni raz to chyba na maturze miałam... Oby się okazało że ostatnie USG to był błąd pomiaru i jest wszystko dobrze... 3 majcie kciuki
Dreamy, Bacardi90, buka03, Annie1981, zubii, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Ej dziewczyny ale ja nie rozumiem. Czemu beta wyszła mi idealnie w przedziale 5 tygodnia skoro wtedy byłam według niej w 4/3 tygodniu? Chore to jest. Wiem ze nie mam owulacji jak przyjęte standardy czyli 14 dnia cyklu tylko 19-20. Wiec o tyle powinna byc młodsza. A nie o aż 1,5 tyg. Ja mam cykle 33 dniowe a nie 45.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 07:42
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
U mnie tez problem z piciem. Normalnie wypijalam max 2 szklanki. Przy staraniach mowili, ze nalezy pic 8 dziennie, wiec zaczelam w siebie wmuszac. Doszlam chyba do 6. Teraz w ciazy mowia, ze nalezaloby pic 10 szkl dziennie. Nie wiem jak ja to zrobie. Podobno jest jakas aplikacja do picia wody. Chyba ja sobie sciagne.
Z aplikacji ciazowych uzywam Happy Baby i Pregnancy+, ale najbardziej podoba mi sie BellyBestFriend, ktore niestety nie jest na tel.
Mika. Ty chociaz masz kilka dni do wizyty a ja cale dwa tygodnie. Wlecze sie strasznie
Mnk. Ja w ogole nie otwieralam tego linka, bo nie chce sie schizowac, ze moj brak objawow znaczy cos zlego. Dziewczyny bez objawow mowily, ze rodzily zdrowe dzieci i tego sie bede trzymac
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
A mnie lapie jakies przeziebienie. Wczoraj wieczorem zrobilam sobie syrop z cebuli. Jak czesto powinnam to pic?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Izabell, Zołzimagic i inne dziewczyny, którym szykują się dziś wizyty - powodzenia!
Ja jadę na 13. Chciałabym, żeby już było popołudnie
Monako, a ja bym chętnie zamieniła moje na 2 rozmiary mniejsze Tylko ślubny ma radochę (choć przy zakazie seksu to taki uśmiech przez łzy - nie dość, że z natury duże, to w ciąży się zrobiły peeełne do tego stopnia, że muszę biustonosze rozmiar większy nosić.
A z wczorajszych wizyt wszystkie się wyspowiadały? Farmaceutka?MoNaKo, Dreamy lubią tę wiadomość