Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWięc teraz serca mam dwa nanana
szczęścia dwa
My już po wizycie. Okruszek ma 1,02cm czyli idealnie 7t1d nie za mało nie za dużo!! Serduszko pięknie bije 149 !!!! Aaaaaa kamień z serca!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ab3e2480dc6.jpgGdziejestmieszko, Zołzimagic, MoNaKo, majju, Dreamy, Gosiaczek, ⚘Kwiatuszek, zubii, natty85, Långstrump, karm3lka, Annie1981, Lunka, Bąbelek1980, Kimmy, joaska1985, zakocona, mkl, mika1987, espoir, 0202oliwcia, Cameline, Karooolcia :), Brave, Ja86, Azorczynka, Leonore, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Gdziejestmieszko. Super, ze udalo Ci sie z recepta na dupka. Czy w UK jest jakis podobny leki, ktory polski gin moglby wypisac czy nic takiego tu nie maja?
Chyba jakiś odpowiednik dupka jest ale nie mam pewności czy wszyscy polscy lekarze mogą wypisywać recepty. Gdzieś czytałam, że czasami wypisują tylko notkę z którą trzeba iść do GP, na ile to prawda nie wiem.Annie1981 lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
nowamamusia wrote:Witamy na kiedy masz termin?
-
nick nieaktualnyGdziejestmieszko wrote:Bacardi ty też dziś masz wizytę? Jak przetrwałaś lot z mdłościami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 20:35
hibiskus lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny- teraz bedzie pytanie z serii głupich, czy odczuwałyście takie delikatne "pulsowanie" pochwy? Włąsnie u mnie zaczęło się takie jakby pulsowania- tak bardziej u wejścia do pochwy i nie wiem czy powinno mnie to martwić. Miałam ich kilka i nie wiem czy to normalne? Nie ma to nic wspólnego z bólem czy też skurczami podbrzusza...
-
Bacardi90 wrote:Więc teraz serca mam dwa nanana
szczęścia dwa
My już po wizycie. Okruszek ma 1,02cm czyli idealnie 7t1d nie za mało nie za dużo!! Serduszko pięknie bije 149 !!!! Aaaaaa kamień z serca!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ab3e2480dc6.jpgBacardi90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDreamy kolejną wizytę mam za tydzień 30stycznia
Mam już kartę ciąży, jutro jadę zrobić wszystkie badania. Najbardziej mnie cieszy że okruch nie jest za malutki bo przy Janku gin cofał mi go na każdej wizycie. Ogólnie wyjaśnił mi, że takie rzeczy się zdarzają i zapewnił, że na tą ciążę będziemy chuchać i dmuchaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 20:34
Dreamy lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie, ale czyje jakis taki niedosyt, skasowal 150zl zdziebko se ceny podniosl... i nie wpisal do karty tętna, ale chyba jest ok bo nic nie mówil, tzn mówil że wszystko ok fasolek ma 1,2 cm wedlug usg 7t+3, data porodu wyznaczona na 05 września
Gosiaczek, Dreamy, ⚘Kwiatuszek, zubii, Långstrump, Kimmy, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Princesska wrote:27.09 - ale jestem dobrej mysli. Jest mi tylko smutno ze nie zobaczyłam jeszcze dzidzi:(
Rozumiem :* dlatego mówiłam ci żebyś się sugerowała owulki a nie om bo to duża różnica w tym tygodniu co jesteś to dzidzi jeszcze nie widać ale nie martw się za 2 tygodnie to i serducho może będzie. -
Dziewczynki trzymajcie jutro kciuki za NAS!! żeby mój kropek pojawił się w pęcherzyku!
Dreamy, zubii, Långstrump, karm3lka, ⚘Kwiatuszek, Lunka, Bacardi90, Kimmy, Brave, Leonore, nowamamusia lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualny