Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Farmaceutka ile mm ma pęcherzykStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
setti wrote:FALKA, ja "się lenię", bo ciąża zaskoczyła mnie na bezrobociu Od listopada szukam pracy, teraz też, bo dość cienko przędziemy w trójkę z jednej pensji... Żeby nie było, zamierzam pracować, dopóki wystarczy mi sił, nie chcę zmykać od razu na zwolnienie.
Trzymam kciuki za wizyty! Sama też dziś wizytuję, ale jestem spokojna, bo mojemu maleństwu już bije serduszko. -
kiciakocia wrote:Zubii jak nic się nie dzieje to wizyty powinny być co 4 tyg a nie co 3..dlaczego masz chodzić co 3 tyg?
Bo zaraz będą prenatalne gdybym przyszła o tydzień później to na kolejnej wizycie byłyby już prenatalne bo są od 11 tyg a tak teraz przyjdę za 3 tygodnie zwykła wizyta i akurat na ostatnią chwilę zapis się na prenatalne to będzie 13 tydzień. A później już normalnie co 4 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 11:34
kiciakocia lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o prace to ja jestem na L4 od soboty mój gin uważa i w sumie ja tez ze cala ciąża na zwolnieniu poniewasz mam ciążę zagrożona condo częstotliwości wizyt w sobotę była pierwsza bez badania Ginekologicznego i USG kolejna wizyta ma być za 3/4 tygodnie
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyHej, nieśmiało ale dołączam:)
Termin na 11 września, bliźniaki jednojajowe, serduszka biją
Są tu jeszcze jakieś bliźniacze ciąże?
Pozdrawiam!farmaceutka77, zubii, 0202oliwcia, Kimmy, Bacardi90, Cameline, nowamamusia, Kesjaa, majju, Saori, smeg, Bąbelek1980, Långstrump, Lunka, Ja86, Dreamy, Annie1981, joaska1985, justa., Gosiaczek, Plastelina, zakocona, Suri_ lubią tę wiadomość
-
Przyszła mama bliźniaków wrote:Hej, nieśmiało ale dołączam:)
Pozdrawiam!Przyszła mama bliźniaków lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
-
Tz powiedział wczoraj teściowej że jestem w ciąży na to ona że się cieszy (nie wiem na siłę to szczere bo ona jest dwulicowa...) No i przez to miałam dzisiaj z nią sen. Na placu zabaw poszła na spacer z psem malutki chyba to był shitzu szedł facet z większym psem i ten rzucił się na tego shitzu a teściowa jak się wkurzyła zaczęła bić tego faceta a po chwili przyjechała policja i ja zabrała słychać było jej krzyki. A ja stałam na balkonie z mamą i się z tego śmiałam. Co za sen....
MoNaKo, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
iza, a jednak zamówiłaś
Ja od wczoraj jestem za tym że jednak go nie kupię. Ale wiadomo- kobieta kobieta zmienną jest Ciekawa jestem czy bedziesz zadowolona ale jak nauczysz sie wyłapywać tętn to sądzę że tak. Mnie hamuje właśnie ciąża bliźniacza...
oliwcia a dlaczego Twoja ciąża jest zagrożona jeśli mogę zapytać? -
nick nieaktualnyO jejku kolejne bliźniaki ale super!! Rośnijcie zdrowo!
U mnie jeżeli chodzi o picie to nie ma najmniejszego problemu. Wodę piję bez przerwy jakieś 2 litry dziennie,
A jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży prywatnie to koszty na prawdę są wysokie. Ja za wizytę zapłaciłam 180zł a za dzisiejsze badania 200zł. Także jak możecie i macie zaufanych lekarzy to chodźcie na NFZ. Ja mam o tyle dobrze, że mój gin jest ordynatorem ginekologii w szpitalu w którym chcę rodzić.Przyszła mama bliźniaków lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stella
-
Czekamy na pozytywne wiesci izabell.
Ja bylam wczoraj l4 wzielam i leze. Na mdlosci dostalam mag6 jeszcze nie ustaly niestety.
Serduszko bilo juz malenstwo sie schowalo ale lekarz szukal go szukal i jest
Za tydzien zakladamy karte ciazy teraz badania i odpoczywanie.
Ja chcialam pracowac m i n do lipca ale niestety moj glod z mdlosciami nie daje mi sie skupicnowamamusia, Kesjaa, Saori, Långstrump, Gosiaczek, Suri_ lubią tę wiadomość
-
Cameline wrote:Ja też będę chodzić prywatnie a to dlatego że nie ma tu nikogo zaufanego na NFZ, do jednej lekarki dobrej czeka sie 3m-ce gdyby był w porządku lekarz wybrałabym NFZ.
W poprzedniej ciąży chodziłam też prywatnie, masa kasy bo z racji zagrożonej ciąży miałam wizyty co 7-10 dni. Badań - jak porównywałam z kilkoma znajomymi - też miałam dużo więcej, no i powtarzane za jakiś czas. Baaaardzo drogo wyszła ciąża, ale wierzę że dzieki takiej opiece donosiłamCameline lubi tę wiadomość