Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdziejestmieszko wrote:Łączę się z wami w bólu. W życiu bym się nie spodziewała, że hormony ciążowe tak mogą namieszać w układzie trawiennym. Mdłości u mnie są całkiem znośne na szczęście ale za to wzdęcia masakra. Nic się nie trawi tak jak powinno, dziś to już wogóle koszmar. Od rana mam tak wywalony brzuch, że aż mnie cały kłuje, siedzieć się nie da
p
Mam identycznie... -
witajcie:)troszke mnie a raczej nas nie bylo:)w sb byłąm na balu i niestety w ndz skonczyło sie na nospie:(tak mnie bolało podbrzusze,kluly jajniki..masakra..ale juz jest ok:)
co do dolegliwosci to miewam mdlosci,ale bardzo znosne:)niestety u mnie z samopoczuciem bywa roznie..normalnie moge powiedziec ze miewam stany depresyjne,ale nie wiem skad!!wczoraj byłam tak przybita ze masakra..czy ktoras miała ,ma taki problem? -
hej Dziewczyny, ja Was tu cicho podczytuję i muszę napisać, że też miewam mdłości, ale rzadko. Niestety, nie mogę zwymiotować, żeby sobie ulżyć, gdyż jestem niecały rok po operacji przepukliny przełyku i ładnie mi naprawili wsio, że nie da się puścić pawia. Dzisiaj nad ranem miałam sen, że jest mi niedobrze (a faktycznie było
)i próbowałam zwymiotować, ale oczywiście nie umiałam, to było takie realne... że co? Obudziłam się jak sobie brodę oplułam...
Wizytę mam też 14-02 jak niektóre z Was i nie mogę się doczekać. Od wczoraj czuję jak mi tam wszystko w dole pracuje + jajnik.
Nadal próbuję wszystkiego co mogę na mój wodnisty katar i zatkany nos (inhalacje z soli fizjologicznej, że zwykłej soli, spray z wody morskiej, maść majerankowa, nawilżacz pracuje) i nic nie pomagaZastanawiam się, czy nie udać się do lekarza, bo już za długo to trwa.
I na koniec witam "nowe" przyszłe mamusie i życzę wszystkim jak najmniej złych "uroków" ciąży. -
Jeeest serduszko ! Bylam dzis na takiej niby wizycie nie wizycie (szybkie podgladniecie u mojego Gina w szpitalu) i jest w 5t 6d
Bąbelek1980, Gosia1989, KJEAH, MrsKiss, zubii, 0202oliwcia, Brave, Ja86, Kimmy, Maja83, Cameline, nowamamusia, stay, Kesjaa, verka, Annie1981, buka03, Saori, justa., lucytom, Suri_, joaska1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chcialam sie z Wami pożegnać. Byłam dzis u ginekologa sprawdzic czy rzeczywiście wczoraj poronilam. Niestety pecherzyka juz nie bylo , ale wiedzialam, po tym co wczoraj ze mnie wyplynelo (przepraszam za bezposredniosc) ze tak będzie.... nie chcialam zabiegu, probuje oczyscic sie sama, kontrola w walentynki. A poronilam w moje urodziny. No nic tlumacze sobie ze tak mialo byc, ze wszystko jest po cos, nic nie dzieje się bez powodu. Dziewczyny mam nadzieje ze już zadna z Was nie opusci tego grona Mam. Ja mam nadzieje ze za jakis czas uda mi sie również dolaczyc. Powodzenia! :*
-
nick nieaktualny
-
Zołzimagic wrote:Chcialam sie z Wami pożegnać. Byłam dzis u ginekologa sprawdzic czy rzeczywiście wczoraj poronilam. Niestety pecherzyka juz nie bylo , ale wiedzialam, po tym co wczoraj ze mnie wyplynelo (przepraszam za bezposredniosc) ze tak będzie.... nie chcialam zabiegu, probuje oczyscic sie sama, kontrola w walentynki. A poronilam w moje urodziny. No nic tlumacze sobie ze tak mialo byc, ze wszystko jest po cos, nic nie dzieje się bez powodu. Dziewczyny mam nadzieje ze już zadna z Was nie opusci tego grona Mam. Ja mam nadzieje ze za jakis czas uda mi sie również dolaczyc. Powodzenia! :*
kochana duzo sil dla was :* wpadaj i pisz co u ciebie i czekamy na piekne II kreski !
-
Karooolcia :) wrote:Dziewczny a ja mam znowu bóle podbrzusza, czuję jak mnie jajniki napierdzielają
Nie wiem czy to tak powinno być ... tak się czuję jak na okres
aStrasznie mnie wydeło
-
nick nieaktualnyZołzi mocno przytulam :*
Ja dzisiaj po wizycie,Dziedzic 28 mm,wszystko jest w porządku,co mnie cieszy biorąc pod uwagę ten szpital niedawno.20.02 mam badania prenatalne.
Ogłaszam wszem i wobec,że dzisiaj gacie ciążowe zakupiłambrzuch mam wywalony 24/dobę,macica jest już spora (słowa doktorka) a jeżeli to wzdęcie to całodobowe bo się z tym brzuszkiem budzę.Komfort nieporównywalny do ciasnych dżinsów czy przyciasnych dresów
Kimmy, Bąbelek1980, Bacardi90, stay, Kesjaa, zubii, Annie1981, Saori, justa., Suri_ lubią tę wiadomość
-
Cameline wrote:Oliwcia ja mam wizytę jutro ale to za wcześnie na serduszko, raczej określenie miejsca pęcherzyka. Jeśli zostanę przy tym lekarzu to pewnoe za 2 tyg., ale jestem też zapisana na 7 lutego do innego lekarza, wtedy licze na serduszko - będzie 7tc,0.
Widzę że późno masz wizytę, a pęcherzyk już widziałaś? Czy nie byłas jeszcze wogóle? Wciąż nie pamiętam kto, gdzie i kiedy
Miałam pierwsza wizytę ale to raczej była konsultacja bez żadnego badania był wtedy 4t5d także teraz wizyta dopiero 11 lutego według OM będzie wtedy 7t5d
Zołzamagic bardzo mi przykro przytulam kochana
Kayka gratulacje serduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 16:33
Cameline lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Zołzamagic a jednak
bardzo mi przykro,trzymaj się!
Co do stanika to mój mąż się śmieje że za chwilę będziemy zamawiać w sklepie ze spadochronami ha ha haale szczerze mówiąc jeszcze nie przymierzam się do zakupu nowego, specjalnego, choć na pewno za niedługo trzeba będzie kupić