Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Melduję się po wizycie. Mój maluszek ma już 2,2cm i rusza się!
Bąbelek1980, KJEAH, Gosia1989, majju, Kesjaa, MrsKiss, Bacardi90, verka, zubii, ⚘Kwiatuszek, Kimmy, Annie1981, Brave, Saori, Dreamy, justa., Suri_, falka, nowamamusia, joaska1985 lubią tę wiadomość
Nadusia
-
Gratuluję serduszek.
U mnie sny też stały się wyraziste i koszmary niestety też się pojawiły. Dzisiaj snily mi się pająki a ja panicznie boję się pająkówrzepakowepole lubi tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 -serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Dziewczyny mam pytanie.
Mialam przed chwila jakby zabrazowiona krwia sluz, nie wiem jak to ujac. Jakby takie glutki. Troche sie tym zmartwilam. Probuje dodzwonic sie do lekarza, ale na razie cisza.
Czy ktoras tak miala? Cos to znaczylo? Pojawilo sie ponownie, czy ustalo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 18:34
-
Lunka wrote:Dziewczyny mam pytanie.
Mialam przed chwila jakby zabrazowiona krwia sluz, nie wiem jak to ujac. Jakby takie glutki. Troche sie tym zmartwilam. Probuje dodzwonic sie do lekarza, ale na razie cisza.
Czy ktoras tak miala? Cos to znaczylo? Pojawilo sie ponownie, czy ustalo?zubii lubi tę wiadomość
-
Dzięki verka za odp. Poczekam az gin oddzwoni i zobaczę jak sytuacja bedzie wygladala pozniej.
A czy ktoras z Was moze wie czy utrzymujaca sie na podwyzszonym poziomie temperatura w ciazy świadczy o tym, ze z progesteronem jest wszystko ok? Czy to nie ma nic wspolnego? Gdzies na forum ktos juz chyba o tym pisal... -
Zołzimagic wrote:Chcialam sie z Wami pożegnać. Byłam dzis u ginekologa sprawdzic czy rzeczywiście wczoraj poronilam. Niestety pecherzyka juz nie bylo , ale wiedzialam, po tym co wczoraj ze mnie wyplynelo (przepraszam za bezposredniosc) ze tak będzie.... nie chcialam zabiegu, probuje oczyscic sie sama, kontrola w walentynki. A poronilam w moje urodziny. No nic tlumacze sobie ze tak mialo byc, ze wszystko jest po cos, nic nie dzieje się bez powodu. Dziewczyny mam nadzieje ze już zadna z Was nie opusci tego grona Mam. Ja mam nadzieje ze za jakis czas uda mi sie również dolaczyc. Powodzenia! :*
-
Lunka wrote:Dzięki verka za odp. Poczekam az gin oddzwoni i zobaczę jak sytuacja bedzie wygladala pozniej.
A czy ktoras z Was moze wie czy utrzymujaca sie na podwyzszonym poziomie temperatura w ciazy świadczy o tym, ze z progesteronem jest wszystko ok? Czy to nie ma nic wspolnego? Gdzies na forum ktos juz chyba o tym pisal...
Tak lekko podwyższona temperaturę masz w ciąży na początku ( z powodu podwyższonego progesteronu)tak samo jak w drugiej fazie cyklu. Ale musiałabyś jakiś czas już mierzyć żeby wiedzieć jaka u Ciebie jest ta "podwyższona". Bo u każdej kobiety ta podwyższona może być na rożnym poziomie. Także jak zmierzysz ją raz to nie ma co się sugerować i denerwować. Najlepsza będzie konsultacja z ginekologiem. trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 20:16