Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooolcia :) wrote:Hej dziewczyny:( ja dziś mecze się z biegunka i bólem brzucha
złapało mnie zaraz po śniadaniu
czy to jest niebezpieczne dla maleństwa? Jak sadzicie powinnam cos z leków wziąć? Strasznie się boje ze dzidzi to zaszkodzi
-
Karooolcia :) wrote:Hej dziewczyny:( ja dziś mecze się z biegunka i bólem brzucha
złapało mnie zaraz po śniadaniu
czy to jest niebezpieczne dla maleństwa? Jak sadzicie powinnam cos z leków wziąć? Strasznie się boje ze dzidzi to zaszkodzi
Podobno Laremid można brać w ciąży - jeśli Ci nie odpuści to może spróbuj? Żebyś się nie odwodniłaTrzymaj się!
-
Byłam dzisiaj u lekarza i przy okazji miałam usg. Maluszek ma już prawie 3 cm
Kamień z serca.
Teraz jeszcze tylko prenatalne 16 lutego i będzie można odetchnąć.
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty!zubii, Maja83, Kimmy, Suri_, Dreamy, Ja86, Kesjaa, Leonore, stay, Saori, Cameline, aswalda, nowamamusia, Karolka12345 lubią tę wiadomość
-
My po wizycie. Nasza kruszynka ma 7,55mm i widzielismy pulsujace serduszko. Wiek na usg taki jak z om
shelby*, Bacardi90, Kimmy, Suri_, MrsKiss, Dreamy, Maja83, Annie1981, Bąbelek1980, różowo, Aguuuś, zubii, Ja86, Kesjaa, Leonore, stay, Saori, justa., 0202oliwcia, Kasia02, Cameline, aswalda, nowamamusia, Karolka12345 lubią tę wiadomość
-
Byliśmy i rodziców na obiedzie i mała niespodziewanie ogłosiła, że będzie siostrzyczka
i tak się wydało..
Tlumaczylam jej dlaczego teraz tak często nie mogę jej nosić i że w brzuszku jest jej braciszek albo siostra. To było tydzień temu i od tego czasu nic o tym nie mówiła. Aż tu nagle wyskoczyła baciuuuu a wiesz ze będę siostrzyczkaaa?
:XDreamy, Maja83, justa., buka03, Gosia1989 lubią tę wiadomość
-
Jest piekny pecherzyk 2,5 cm i zarodek 0,66 cm z SERDUSZKIEM
Wg mnie 6+6, wg USG 6+4. Jestem taka szczesliwa
Lozysko na przedniej scianie macicy, szyjka zamknieta, wszystko jest w porzadku
Dostalam dupka na wszelki wypadek, ale mam brac tylko przy ewentualnych krwiawieniach. Czuje sie dzieki temu bezpieczniej, bo w UK tego nie przepisuja nawet w razie zagrozenia (bylam w polskiej klinice).
verka, Bąbelek1980, różowo, Aguuuś, iza776, zubii, Lunka, Dreamy, Kesjaa, Gdziejestmieszko, Ja86, Leonore, stay, Kimmy, Saori, justa., 0202oliwcia, Cameline, Maja83, aswalda, joaska1985, Gosia1989, nowamamusia, Karolka12345 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ale epidemia z tymi przeziebieniami. Na szczęście sie trzymam oby tak dalej:) a wy zdrowiejcie dziewczyny
Wy macie tyle objawow a u mnie spokoj. Duzo spie, cycki mnie bola i brzuch czasem ciagnie ale rewolucje zoladkowe mnie na szczescie omijaja -
Karooolcia :) wrote:Dziękuję dziewczyny
jezu jak mnie za przeproszeniem tylek boli
zmierzyłam temperaturę i miałam 37,2. Brzuszek mnie boli i strasznie mi sie słabo zrobiło aż na wymioty mnie zebrało:(
-
Dziewczyny po ivf Kiedy odstawiacie estrofem? Stopniowo czy od razu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 19:24
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Ja tez jednak dostalam duomox, bo Pani cos sie nie podobalo jak mnie osluchiwala i mowila, ze jak dam rade to do jutra moge poczekac, ale zeby nie czekac do poniedziałku (bo chcialam jeszcze poczekac do swojego rodzinnego podejsc czy sie cos poprawilo), bo moze przejsc dalej. Chociaz tak wydaje mi sie, ze nie przykladala sie mocno, bo przod już pominela w osluchaniu. Mam mieszane uczucia, bo nie byla zbyt wylewna w rozmowie. Ale lekarzem nie jestem wiec chyba trzeba zaufac. Szkoda, ze to jutro juz nie jest poniedziałek
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
natty85 wrote:Dziewczyny po ivf Kiedy odstawiacie estrofem? Stopniowo czy od razu?
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
bizona wrote:14 dni po transferze jesli jest pozytywna beta to przyjmowac mialam 1x7dni. Ogolnie wszystko na rozpisce mialam po transferze..a czemu pytasz? Nie wiesz jak masz z lekow schodzić? Lepiej nie sugerować sie tym jak inni maja tylko dzwon do kliniki jesli nie dostalas wskazowek, bo jak to z lekami...indywidualna sprawa.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤