Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Princesska wrote:A ja dopiero kolejne usg na początku marca mam i nie moge sie juz doczekać. Chce wiedzieć co sie tam w srodku dzieje
Ja prenatalne będę mieć na początku marca i też nie mogę się doczekaćMoże poznam płeć?
Chciałabym już wiedzieć czy mieszka tam chłopiec czy dziewczynka
Princesska lubi tę wiadomość
-
Ja też marzę o chłopcu. A z dziewczynki też będę się cieszyć. To wiadomo.
To że się mówi ważne, żeby było zdrowe to wynika właśnie bardziej z naszego strachu żeby potem nie wyszło, że bardziej liczyła się płeć niż zdrowie. A oczywiste jest ze każda chce zdrowe dziecko. -
A w ogóle mój zapowiedział, że on nie spocznie póki nie splodzi syna
no wiadomo że z dziewczynki będzie się tak samo cieszył i kochał tak samo ale marzy mu się też syn. Chciałby i dziewczynke i chłopca. Ja też.
Także jak będzie dziewczynka to super ale czeka mnie jeszcze kolejna ciąża w przyszłościhaha
-
Karooolcia :) wrote:Ja prenatalne będę mieć na początku marca i też nie mogę się doczekać
Może poznam płeć?
Chciałabym już wiedzieć czy mieszka tam chłopiec czy dziewczynka
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
0202oliwcia wrote:Witajcie kochane ja melduje się po wizycie bombelek czuje się dobrze mamy
pika 141 na minute według badania wszystko idealnie kolejna wizyta za 4 tygodnie a i według o USG groszek jest o prawie tydzień młodsze czyli 6t6d
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Princesska wrote:Ja prenatalne z kolei w połowie marca mam. Tez juz bym chciała płeć znac ❤ jestem niecierpliwa i nie wytrzymam do 20 tc !
Ja też strasznie niecierpliwa jestemMm przeczucie, że będzie chłopiec
A ty masz jakieś przeczucia co do płci?
-
Oliwcia super, cieszę się że wszystko w porządku :)ach ja się już mojej wizyty nie mogę doczekać
Princesska tak mi narobiłaś smak na ciasto,że właśnie wstawiłam marchewkowe do piecamyślę,że to dobre ciasto na mój żołądek
0202oliwcia, Princesska lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Nie mówię że ją pokrało Ale mysle że jakiś zwiazek ma ,bo to jest typ osoby który non stop nasmiewa się z ludzi. A Ty co tu robisz? Możesz tu być bo nie jesteś upośledzona? Uważasz że możesz uprawiać seks , zakładać rodzinę, planować dzieci bo co lepsza od nich niby jesteś? A więc nie , nie jesteś i tacy ludzie mają prawo do tego wszystkiego co Ty. Kończę tą dyskusję i szczerze współczuję myślenia.
Ręce mi opadły po prostu...
Myślałam, że mam do czynienia z osobą myślącą, teraz widzę, że na prawdę nie było sensu
zaczynać dyskusji.
Współczuj sobie i idź wypowiadaj się na innym forum, bo "wrześniową mamusią 2017" nie jesteś.Princesska lubi tę wiadomość
-
Maja Ja dzis postawiłam na kopiec Kreta. I jeszcze rozpuscilam do tego białą czekolade ❤❤ a marchewkowe tez pycha. I napewno 100 razy zdrowsze od mojego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 17:28
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Suri_ wrote:Ja w poprzedniej ciąży płeć poznałam w 16tyg czyli nie na prenatalnych
I w tym samym dniu w poczekalni u giną przed wizytą poczułam pierwsze ruchyfaaajnie. Ja zazwyczaj slysze ze dziewczyny duzo pózniej poznają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 17:29
Suri_ lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Ja na USG byłam w niedzielę, zaraz po nartach - maluch już ponad 2cm
przed wyjazdem też byłam i różnica przez 1,5 tygodnia przeogromna! Przed feriami to jeszcze taka jakby krewetka czy niewiadomo co, a po powrocie mały ludzik - główka, rączki, nóżki, wszystko na miejscu. Niesamowite
Suri_, Monika1357, Maja83, Dreamy, Bąbelek1980, Ja86, Kimmy, Lunka, Leonore, justa., mkl, Kesjaa, nowamamusia lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Princesska wrote:Maja Ja dzis postawiłam na kopiec Kreta. I jeszcze rozpuscilam do tego białą czekolade ❤❤ a marchewkowe tez pycha. I napewno 100 razy zdrowsze od mojego
marchewkowe zdało mi się troszkę "lżejsze" na moje bóle a i mąż też lubi także na pewno szybko zniknie
-
Kinga13 wrote:Też marzyliśmy najpierw o chłopcu, ale logiczne, że dziewczynka też będzie ukochana i każdemu zależy na zdrowiu.. To oczywistość, ale muszę przyznać zubii racji trochę, bo tamta konkretna wypowiedź też mi zabrzmiała dziwnie.. Jakby mąż koleżanki miał w nosie zdrowie, bo chce dziewczynkę, a ona rozsądniejsza chce mieć po prostu zdrowe. Zapewniam, że mąż też chce w pierwszej kolejności zdrowe i nie brońcie nikomu pofantazjować o płci, zwłaszcza, że jeszcze to dla nas niewiadoma (potem pewnie większość będzie chciała znać)
massa, wcale nie jest powiedziane, że w ciążę zaszłaś w ten sam dzień, w którym się kochaliściepoza tym lekarz ocenia to po wielkości maluszka, a wiadomo, że jedne są ciut mniejsze, inne większe. Jak złożysz te dwie rzeczy do kupy to 2-3 dni obsuwy to normalka.
Tak, wiem kochana, ale z tego co ona mi wyliczyła to plemniki musiałyby przeżyć więcej niż 5 dni
23 lutego mam prenatalne, wtedy już wszystko lepiej będzie wiadome
-
massa wrote:Ręce mi opadły po prostu...
Myślałam, że mam do czynienia z osobą myślącą, teraz widzę, że na prawdę nie było sensu
zaczynać dyskusji.
Współczuj sobie i idź wypowiadaj się na innym forum, bo "wrześniową mamusią 2017" nie jesteś.
Nie no masakra jakas. Nie da sie juz Was czytac. Jak mozesz kogos wyganiac z forum?MrsKiss lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Jak macie się zamiar kłócić to przeniescie się na prywatne wiadomości. To będzie lepiej dla wszystkich
Z forum nikogo się nie wygania a tym bardziej nie pisze się komuś że nie jest już wrześniowa mamusia....
Zawsze można pomijać kogoś posty jak tak bardzo denerwuje nas druga osobaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 17:39
MrsKiss lubi tę wiadomość
-
Zycze Wam sczesliwych i spokojnych ciaz oraz lekkiego porodu (chociaz to tez oczywista oczywistosc i nie wiem czy moge o tym pisac).
Jednoczesnie sie zegnam z Wami bo nie moge tego czytac wiec rezygnuje z tego forum.
Powodzenia dziewczynyKażda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.