Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja się zakochałam w tym wózku, byłam dzisiaj go na żywo obejrzeć, jest boski i taki lekki, ma też dobre opinie i całkiem fajną cenę, może uda mi się dorwać gdzieś używany
http://www.roan.pl/dystrybutorzy.html#bass-soft.htmlMaja83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny melduje, że jestem od dziś Panią Magister
Dziękuje za kciukasy :*
natty85, Cameline, miffy, Princesska, bizona, Zorganizowana:), czekolada, iza776, MrsKiss, aswalda, Niesia86, AniaMania, Justaw, zubii, joaska1985, perfectangel85, MoNaKo, Gosia1989, Lisa85, Maja83, smeg, wisienka1212, Matka Rocku, shelby*, Emma 32, Bacardi90, mkl, Marcia1989, Ja86, Bąbelek1980, ⚘Kwiatuszek, Brave, Saori, Dreamy, 0202oliwcia, falka, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Zapisałam się na warsztaty w kwietniu
MoNaKo lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
znalazłam w końcu podwójny wózek, który mi się podoba i cena nawet ok. muszę tylko sprawdzić czy spacerówka jest odpowiednia dla Bartusia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 16:50
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Karooolcia
serdecznie gratuluję!!
mkl bardzo fajny wózek, bardzo mi się podoba i też bym chciała coś podobnego
Tydzień temu widzieliśmy używane wózki z dużą gondolą i spacerówką (wymienne), do tego była folia przeciwdeszczowa, parasol i jeszcze jakieś pierdoły a cena 90 euro za kompletNiecałe 400zł to się naprawdę opłaca
Tylko taki mały haczyk żeby nie było tak pięknie i kolorowo to trzeba by było go sobie troszkę wyczyścić bo był troszkę ubrudzony
Ale fajny, podobał mi się, tylko mąż kazał jeszcze poczekać bo jeszcze czas, no i może przez lato pojawi się ich więcej a że Holendrzy to dość bogaty naród to wózki i rzeczy dla dzieci wyrzucają lub oddają za grosze
-
Zorganizowana:) wrote:Też się zapisałam na warsztaty w kwietniu:) dzięki:)
Jestem jeszcze zapisana na: http://www.mama-wie.pl/
Tez ide na te warsztaty
Dziękuję kochane za gratulacjeteraz to mi to opić soczkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 19:42
-
Hej Dziewczyny
Ja po całym dniu biegania w końcu usiadłam, ale zaraz z Młodym do spania
Karolcia gratuluję :*
Co do krwi pępowinowej - też o tym myśleliśmy przy pierwszym dziecku, ale w końcu zrezygnowaliśmy. Nie wiedzieliśmy czy będziemy mieć drugie dziecko (a dla tego pierwszego się nie przyda).
I to się zgadza często rodzeństwo nie ma zgodności - ja np. z moim bratem nie mam (nie mogłabym być dla niego dawcą) -
Co do zgodnosci rodzenstwa to chyba w przypadku Monako i blizniakow jednojajowych czyli identycznych genetycznie zgodnosc bedzie.
Co do krwi pepowinowej to ja nie pobieralam inie zamierzam. Mam te argumenty na nie co juz pisalyscie. No i dla mnie kolejny argument to taki ze krew pepowinowa powinna trafic do dziecka. Dlllatwgo mowi sie zeby pepowine odcinac jak przestanie tetnic. Wtedy wszystko co wazne trafi do dzieckanowamamusia lubi tę wiadomość