Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia02 wrote:Justaw, coz.. B.bedzie rodzynkiem
. Pewnie zdziwiliscie sie jak nie wiem..
.
Ja mam wizyte 30.03. Dooopiero!Szłam dziś na wizytę i bylam wręcz przekonana, ze to będzie dziewczynka
Nie wiem skad mi się to wzięło, no a B. będzie miał przechlapane
Kasia02 lubi tę wiadomość
-
Fajna akcja z ta płcią dziecka:) a lekarz byl wtedy pewny chlopca?
Ja to myslalam ze bardziej mozna sie pomylic gdy wychodzi ze najpierw jest dziewczynka a potem wychodzi ze chlopiec, bo moze byc tak ulozone, schowane itp, ale ze odwrotnie to nie myslalam ze tak moze byc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 18:31
-
U nas na USG była corcia ja czuje od samego poczatku na synka ale czy cos się zmieni u nas to nie wiadomo zobaczymy jak na razie maz mówi ze bedzie mial w domu trzy baby
Justaw gratulacje córeczki kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 19:02
Justaw lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Hejka.
Cieszę się, że na wizytach wszystko w porządku
Justaw zazdroszczę tej zmianyTeż bym się cieszyła z takiej u siebie
Choć co raz bardziej przyzwyczajam się do drugiego chłopaka
Natalka zdarzają się takie pomyłki - z reguły jest to pępowina albo duże wargi sromowe. Poza tym w 13d1 jeszcze kształtują się narządy i dzieci mają wyrostki płciowe wyglądem bardzo podobne.Justaw, zubii lubią tę wiadomość
-
U mnie na 90% chlopczyk:) ale ja tez czuje ze bedzie jednak chlopiec. Calkowicie jak narazie inaczej przechodze ciaze teraz niz jak bylam z corka. Dzien bez zaczecia wymiotow byl.dniem straconym heh i to przez 7 miesiecy. Ja to nawet bralam tabletki na wymioty. Teraz to zadnych mdlosci. Na poczatku jakos w 8-9 tygodniu pare razy zdarzylo sie zwymiotowac i miec mdlosci a tak to nawet nie czuje ze w ciazy jestem:)
-
natalka1988 wrote:Fajna akcja z ta płcią dziecka:) a lekarz byl wtedy pewny chlopca?
Ja to myslalam ze bardziej mozna sie pomylic gdy wychodzi ze najpierw jest dziewczynka a potem wychodzi ze chlopiec, bo moze byc tak ulozone, schowane itp, ale ze odwrotnie to nie myslalam ze tak moze byc:)Co najwyżej może zasugerowac, ze bardziej wygląda to na jakąś płeć i tak było u mnie. No ale ja i tak podchodziłam do tego z przymrużeniem oka, bo wiadomo, ze to prawie takie samo prawdopodobieństwo jak wróżenie z fusów
Karolka12345, zubii lubią tę wiadomość
-
Karolka12345 wrote:Justaw zazdroszczę tej zmiany
Też bym się cieszyła z takiej u siebie
Choć co raz bardziej przyzwyczajam się do drugiego chłopaka
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
A zatem: termin mam na 11 września. Ponoć dziewczynka
Już posiadam jednego wrześniowego dzidziusia 2015 - synka. No i przydarzyła się nam powtórka
nowamamusia, zubii, Maja83, Niesia86, Ja86, mkl, Cameline, aswalda, joaska1985, Dreamy lubią tę wiadomość
-
Witam sie po wizycie, z maluszkami wszystko dobrze, ciąża rozwija sie książkowo- dzieci idealnie według OM 17t2d i z usg wychodzi tak samo
Nie muszę już leżeć, mogę się teraz cieszyć ciążą
Kolejna wizyta u innego doktora 11.04 i to będzie usg połówkowe a u mjego dr 24.04 - o ile tak długo wuytrzymam
I będą dziewczynki :*Justaw, Princesska, buka03, nowamamusia, Zorganizowana:), Kasia02, Karooolcia :), Karolka12345, perfectangel85, zubii, Maja83, Magda_lenka, natty85, Brave, Lunka, Bąbelek1980, Ja86, justa., ⚘Kwiatuszek, Cameline, Bacardi90, aswalda, Annie1981, falka, joaska1985, Dreamy lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj kryzys wychowawczy, ja rozumiem że dwu-latki muszą robic wszystko same, ubieranie, mycie rąk itd, ale ostatnio moje dziecko przegina, ewidentdnie próboje sobie przesunąć granice co mu wolno za pomocą histerii, chce platki ok, robie platki, i ryk bo on chce przed tv gapiąc sie na bajke a nie przy stole! On sie nie idzie kąpac bo nie, prosze juz dzisiaj o ciepliwosc, jak sie mała urodzi chyba posłucham rady znajomej i wykupie zapas melisy na rok
perfectangel85, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
MoNaKo super:), gratuluje:), dziewczynki sa faaajne:). Tak czulas czy myslalas,ze beda chlopcy;)?
Justaw..biedny B.dobrze,ze chociaż przez chwile cieszyl się, ze bedzie mial "wsparcie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 20:59
Justaw, Jagodka17 lubią tę wiadomość
-
Justaw - to wam maleństwo zrobiło niespodziankę
Monako - gratulacje dziewczynek!
A ja nadal nie wiem co za płeć i już się doczekać nie mogę kolejnego usg! A ono pewnie będzie w okolicach świątOgólnie to mam silne przeczucie, że kryje się u mnie chłopiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 20:59
-
buka03 wrote:Ja mam dzisiaj kryzys wychowawczy, ja rozumiem że dwu-latki muszą robic wszystko same, ubieranie, mycie rąk itd, ale ostatnio moje dziecko przegina, ewidentdnie próboje sobie przesunąć granice co mu wolno za pomocą histerii, chce platki ok, robie platki, i ryk bo on chce przed tv gapiąc sie na bajke a nie przy stole! On sie nie idzie kąpac bo nie, prosze juz dzisiaj o ciepliwosc, jak sie mała urodzi chyba posłucham rady znajomej i wykupie zapas melisy na rok
Aj współczuję i łączę się w bólu u nas jest podobnie więc z nią zaczynam rozmawiać i tłumacze jak to nie pomaga to ja uspokajam i znowu rozmowa aż do skutku efekty widać po jakimś czasie.⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość