🍀Wrześniowe mamy 2024🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny angielski zdany 10 na 30 pkt, zdanie jest od 9
Jeszcze jutro polski i można ten etap życia zakończyć
Królowa jesteś wielka. Dałaś radę w tak dużych emocjach podjąć tyle ważnych i dobrych decyzji
Jesteś silna i będziesz mimo że czasem możesz tej siły nie czuć
Dobrze że masz rodziców co ci pomagają, tate co przemaluje pokoik i złoży meble
Już za niedługo urodzi się twój cały świat co odepchnię tą sytuację na bok i da ci serce pełne radoścblador2, domi88, Layla205, Klarara, Królowa_Śniegu, bonassola, Nowanna, Aaga, marti, Anuszka28, karola_b lubią tę wiadomość
-
kleopatr4 wrote:Zobaczyłam u jednej lekarki która obserwuje, że do końca dzisiejszego dnia jest promocja na 53 ebooki w ramach jakiejś paczki rodzica - https://paczkarodzica.com/pr/medmystory/
Za kwotę 159 zł jest nielimitowany dostęp do ebooków, które osobno kosztowałyby 4k. Czy ktoś byłby chętny złożyć się na nie?
Dla przykładu sam ebook poród to ruch położnej Izabeli Dembińskiej to koszt 129 zł. Tematyka tak jak podane w linku. Dużo książek z przepisami, dużo o rozwoju, seksualności i emocjach dzieci. Skierowane dla rodziców od starań po w sumie nastoletnie lata.
Szczerze mówiąc nie planowałam takiego wydatku w tej chwili, ale jest to kusząca oferta. A w więcej osób zawsze jakoś tak lepiej sobie przyoszczędzić😅 -
Jutro gram w lotka. Taka sytuacja.
Byłam na usg na oddziale w szpitalu. Jeden lekarz badał, dwóch się przyglądało w tym ordynator. Po chwili dwóch wyszło zapłacić za obiad.
Lekarz, który został pyta o imię dziecka, więc powiedziałam a on pyta co ja taka nieprzekonana. Mówię, że jest ok, córka z mężem się uparli, mogłoby być mniej popularne ale i tak lepiej niż jakby wybrali np Tomeczek. A lekarz śmiech i mówi żebym przy szefie nie mówiła jak wróci, bo on Tomek. Ok, to mówię no to lepiej niż np Karolek... A koleś mówi - ja jestem Karolek 😂 teraz imię trzeciego Pani powie i pomyśle, że jest Pani czarownicą 😅
Ogólnie śmiechu kupa i mówił, że będzie to wszystkim opowiadał.🙈blador2, Layla205, marti, Puszek♡, lady_in_black, karola_b lubią tę wiadomość
-
Akczi wrote:Zobacz czy nie ma czasami praw autorskich że tylko jedna osoba będzie mogła z tego korzystać 🙂
Także zapraszam😎Baby #1 Wrzesień 2024 -
O tyle dobrze, że jajka wystawił bo lekarka w poradni parę dni temu zasiała mi w głowie ziarno niepewności mówiąc, że ona tam chłopca nie widzi... No ale na takim sprzęcie to się dziwię, że w ogóle coś widzi. 😁
kleopatr4, Królowa_Śniegu lubią tę wiadomość
-
Kleopatra są informacje że ebooki sa dobrze strzeżone przed właśnie takimi działaniami jak chcesz zrobić i dzisiaj widziałam stories u jednej z prowadzącej te akcje że będą to ścigać. 160 zł za 53 ebooki to naprawdę śmieszne pieniądze. Wychodzi 3 zł za ebooka…
Ja tyle zapłaciłam za jednego o żelazie u ciężarnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 19:40
-
Ciekawe, bo regulamin o tym nie wspomina. W każdym razie ja sobie wydrukuję to co będzie mi potrzebne i nie będę czuła się nie w porządku, jeśli udostępnię szwagierce, bo w końcu zapłaciłam. W celach nieregulaminowych czy zarobkowych nie będę tego rozpowszechniać.
Nie lubię czytać na niebieskim ekranie, więc pdf u mnie odpada.
A o tyle co mogłam sobie pozwolić na ten wydatek, bo już zakupiłam paczkę, to nie lubię przekraczać budżetu i decydować się na rzeczy, bo jest akurat okazja. No jest, ale nie w tym czasie, w którym mi by było wygodnie. Jednak dla jednego ebooka Izy, który jest wartości prawie całej paczki kupiłam, bo i tak miałam to w planie.Baby #1 Wrzesień 2024 -
https://zapodaj.net/plik-2HuZHhb7av
Jest info w mailu z hasłem do pobrania
W każdym razie paczka super i bardzo polecam, bardzo dużo wartościowych ebooków.
Z innych info w Media Expert 20-27 maja do 25 % rabatu na produkty neno gdyby któraś z was planowała zakup czegośWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 20:28
marti, lady_in_black lubią tę wiadomość
-
Ehhh, ja pozostanę przy swoim. To też kwestia interpretacji prawa. Ten kto umie się dzielić ebookami ten będzie mógł skorzystać. Ale przyznaję że nie mogę rozdzielić kosztów.
art. 23 PrAut. „Zakres własnego użytku osobistego obejmuje korzystanie z pojedynczych egzemplarzy utworów przez krąg osób pozostających w związku osobistym, w szczególności pokrewieństwa, powinowactwa lub stosunku towarzyskiego.”
Także jakby ktoś był zainteresowany to użyczę bezpłatnie:)
Puszek♡, Nowanna lubią tę wiadomość
Baby #1 Wrzesień 2024 -
Ja też już po wizycie, Klarara u mnie identyczna sytuacja, waga prawe taka sama, SYNEK odwrócony i buźki nie udało się zbadać i tak pięknie siusiaka pokazał, że nie ma wątpliwości co do płci 😅 lekarka też tak naciskała na brzuch, żeby zbadać ale nic z tego. Co do tego serduszka to powiedziała, że bez paniki chodzi tylko o upewnienie się, że się to cofa bo najprawdopodobniej tak będzie, lekarz badał mnie na super sprzęcie i ma wszystkie certyfikaty więc on tam widzi bardzo dużo i żeby się nie martwić i koniecznie do tego samego lekarza się zapisać na to USG W 30 tyg. Nie stresuje się już i czekam spokojnie do kolejnej wizyty. Za 3 tyg mam zrobić krzywą cukrową 🤦😉
Kleopatra ja już za stara jestem na czytanie ebookow 😉 nie chce mówić że doświadczona bo ciągle się czegoś nowego dowiaduje i uczę ale jakoś nie chce mi się nawet czytać 😅
Fomyart no i super, najważniejsze że zdane 👌Klarara, kleopatr4, marti, Fomyart lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, podrzucam promkę na wózek i fotelik Cybex eos plus fotelik aton całość 1500 zł
https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/839025Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 21:31
ct2/minimalna niedoczynność tarczycy
12.2022- 18tc 💔/05.2023 11 tc 💔
08.2023 TAC/11.2023 wznowienie starań
05.01.24- ⏸️cień cienia
07.01.24 beta 66 /09.01.24 beta 161
24.01.24 3,5 mm/ 110FHR❤️
01.02.24 1,3 cm /158 FHR❤️
21.02.24 3,61 cm /170 FHR❤️
01.03.24 Sanco- niskie ryzyka/🩷
06.03.24 badania prenatalne- 5,69 cm/FHR 156 ❤️
14.04.24 250 g
25.04.24 300 g: )
15.05.24 połówkowe, wszystko ok 443 g
05.06.24 830 g
5.07.24 III prenatalne 1456 g/ 45 percentyl ❤️ -
Kleopatra ja się dowiadywałam u siebie w przychodni jak wygląda obciążenie to mam sobie glukozę kupić sama i pani poleciła mi właśnie cytrynową. Myślę że z wodą też nie będzie problemu żeby rozpuścić w zimnej, wezmę swoją mineralną i powiem, że tak się pewniej będę czuć 😆
Co do ebooków to daj znać czy warto jak dostaniesz bo też widziałam tą ofertę.
Blador wózek chyba wezmę z Vexpi. Dzięki temu że w tym urwisie Priam był tak tani to po napisaniu do sklepów dostałam super oferty zakupu tego wózka. Taniej już się chyba go nie da kupić. W Vexpi dają mi go w super cenie i jeszcze dorzucają gratisy. Dodatkowo można się umówić na dostawę bo gwarancja zaczyna biec od odbioru wózka. Więc kupię teraz a dostarczą na początku sierpnia 😃
Królowa cieszę się że dajesz radę. Wiadomo swoje musisz przeboleć. Tak sobie myślę że z jednej strony dobrze, że on to łóżeczko wystawił bo dał by Ci złudne nadzieję, że może jeszcze mu zależy i warto dać szansę. A tak wiesz na czym stoisz. Super, że się urządzasz i wszystko powoli sie układa 🫂
kleopatr4, Królowa_Śniegu lubią tę wiadomość
-
Kleopatr4 pewnie zależy gdzie. Nie masz zaprzyjaźnionego labu? Z tego co czytałam na forum to nie zawsze wyrażają zgodę na tą cytrynową🥴 wolę już obnażać się przed ginem niż to dziadostwo, a teraz w poniedziałek mi na bank zleci
Marti no to super i to nie firma krzak, bo byłam tam fizycznie w sobotę, a 10 lat temu kupiłam wózek dla syna😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 22:36
marti lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...