Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam jutro prenatalne z rana, także Andunie, kulamy się razem
My dzisiaj poszliśmy na obiadek do restauracji z kolegą i jego dzieciakami, a potem do mojej cioci. Tylko weszłam, a ciotka do mnie podejrzliwie "coś marnie wyglądasz"także już wiedzą, posciskali nas, pogratulowali, ciotka się śmiała że ja to zawsze 4 chciałam to wcale nie jest zdziwiona że będzie następne.
Deyansu, purplerain, Majka92, Bella93, bellA lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam w ten weekend życie towarzyskie z ostatnich kilku tygodni. 😂 Mam wrażenie, że wreszcie kończy się ten sezon chorobowy.
Za to senność od xonvea wjechała na tyle, że zamiast iść na zakupy z rodziną to zostałam w aucie i spałam 20 min. 🤯 A mdłości i tak wieczorami wracają. 🤢
Kciuki za wizyty w tym tygodniu! Współczuję mdłości. Mam nadzieję, że ten 2 trymestr będzie dla nas co raz łaskawszy i dostąpimy w końcu tego ciążowego blasku. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca, 22:47
-
promykk wrote:Nadrobiłam w ten weekend życie towarzyskie z ostatnich kilku tygodni. 😂 Mam wrażenie, że wreszcie kończy się ten zespół chorobowy.
Za to senność od xonvea wjechała na tyle, że zamiast iść na zakupy z rodziną to zostałam w aucie i spałam 20 min. 🤯 A mdłości i tak wieczorami wracają. 🤢
Kciuki za wizyty w tym tygodniu! Współczuję mdłości. Mam nadzieję, że ten 2 trymestr będzie dla nas co raz łaskawszy i dostąpimy w końcu tego ciążowego blasku. 😂👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
👨🏻87
21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1
Update: 05.03 (15tc) 14cm bobo
wynik nifty: zdrowy ziomuś na pokładzie 🐻 -
Ivka wrote:A o której bierzesz tabletkę? Na noc? Bo ja też miałam wieczorne mdłości i lekarka powiedziała, żebym brała tabletkę rano
Btw ale masz już duże bobo Ivka! 14 cm wow. 😱 -
Dziewczyny.. czujecie czasem takie hmmm spinanie w macicy ? Tak nad spojeniem łonowym ciut wyżej moze.. takie jakie napięcie.. jakby to skurcze jakieś były.. 🙄 niby doczytałam na internecie że to normalne a lekarza mam w Piątek to się dopytam ale może ktoras z was tak ma ?
-