X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
Odpowiedz

Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡

Oceń ten wątek:
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 9 marca, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jutro prenatalne z rana, także Andunie, kulamy się razem :D
    My dzisiaj poszliśmy na obiadek do restauracji z kolegą i jego dzieciakami, a potem do mojej cioci. Tylko weszłam, a ciotka do mnie podejrzliwie "coś marnie wyglądasz" :D także już wiedzą, posciskali nas, pogratulowali, ciotka się śmiała że ja to zawsze 4 chciałam to wcale nie jest zdziwiona że będzie następne.

Deyansu, purplerain, Majka92, Bella93, bellA lubią tę wiadomość

3i4920mm0jlmd1e9.png

• promykk Autorytet

Wysłany: 9 marca, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam w ten weekend życie towarzyskie z ostatnich kilku tygodni. 😂 Mam wrażenie, że wreszcie kończy się ten sezon chorobowy.

Za to senność od xonvea wjechała na tyle, że zamiast iść na zakupy z rodziną to zostałam w aucie i spałam 20 min. 🤯 A mdłości i tak wieczorami wracają. 🤢

Kciuki za wizyty w tym tygodniu! Współczuję mdłości. Mam nadzieję, że ten 2 trymestr będzie dla nas co raz łaskawszy i dostąpimy w końcu tego ciążowego blasku. 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca, 22:47

10.2024 💔 9tc. p. zatrzymane, zabieg
    30.12.24 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    17.01 jest 💗 🥹
    14.02 3,2cm 🫛
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    03.03 6,7cm 🍋
    14.03 🩺

cukrzyca ciążowa 🍬, letrox, acard
    preg.png
  • Ivka Ekspertka

Wysłany: 9 marca, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promykk wrote:
    Nadrobiłam w ten weekend życie towarzyskie z ostatnich kilku tygodni. 😂 Mam wrażenie, że wreszcie kończy się ten zespół chorobowy.

Za to senność od xonvea wjechała na tyle, że zamiast iść na zakupy z rodziną to zostałam w aucie i spałam 20 min. 🤯 A mdłości i tak wieczorami wracają. 🤢

Kciuki za wizyty w tym tygodniu! Współczuję mdłości. Mam nadzieję, że ten 2 trymestr będzie dla nas co raz łaskawszy i dostąpimy w końcu tego ciążowego blasku. 😂
    A o której bierzesz tabletkę? Na noc? Bo ja też miałam wieczorne mdłości i lekarka powiedziała, żebym brała tabletkę rano ;)

👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
    👨🏻87

21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1
    Update: 05.03 (15tc) 14cm bobo :)

wynik nifty: zdrowy ziomuś na pokładzie 🐻
  • promykk Autorytet

Wysłany: 9 marca, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivka wrote:
    A o której bierzesz tabletkę? Na noc? Bo ja też miałam wieczorne mdłości i lekarka powiedziała, żebym brała tabletkę rano ;)
    Biorę 2 wieczorem i 1 rano. 🙃 Niby można jeszcze w południe, ale już mi nie starczy do kolejnej wizyty żeby zwiększyć i naczytałam się, że ciężko się z tego schodzi i chciałam brać jak najmniej. 🥲

Btw ale masz już duże bobo Ivka! 14 cm wow. 😱

10.2024 💔 9tc. p. zatrzymane, zabieg
    30.12.24 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    17.01 jest 💗 🥹
    14.02 3,2cm 🫛
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    03.03 6,7cm 🍋
    14.03 🩺

cukrzyca ciążowa 🍬, letrox, acard
    preg.png
  • bellA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny.. czujecie czasem takie hmmm spinanie w macicy ? Tak nad spojeniem łonowym ciut wyżej moze.. takie jakie napięcie.. jakby to skurcze jakieś były.. 🙄 niby doczytałam na internecie że to normalne a lekarza mam w Piątek to się dopytam ale może ktoras z was tak ma ?

34👱‍♀️ 36🧔‍♂️

06.01 ⏸️ 😍
    🩺17.01.25 - jest Pęcherzyk 🤞
    🩺07.02.25 - mamy 💓🥹 2cm Małego czlowieka.
    🩺14.02.25. - 3cm naszego Bejbiczątka🥰 rosnę !
    🩺07.03.25 - Prenatalne 13+0- , 6,8 cm Bejbiczka. prawdopodobnie dziewczynka.🩷
    🩺14.03.25 - ⏳️ wizyta !

preg.png
‹‹ 277 278 279 280 281
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ