WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kwas foliowy jest witamina z gr. b. Wg mojego lekarza dzienna dawka to o,9 czyli wy biorąc o,4 2tab. Musicie brać dziennie.
Witamin żadnych nie biorę po pregna w 1ciazy miałam mdłości mega! Z reszta jeśli wyniki krwi są ok, to inne suplementy nie są potrzebne.
Taka moja szkoła w tym temacie.
Przepraszam ale tyle piszecie , ze ogranicza się do czytania max 3str w stecz.
-
nick nieaktualnyBee85 wrote:Mimo że tyle nastukałam to i tak zapomniałam!
Zobaczcie sobie w C&A spodnie, moja przyjaciółka (ma termin na czerwiec) właśnie tam sobie kupiła jeansy ciążowe, widziałam ją w grudniu, wyglądała w nich bardzo elegancko, fajnie, spodnie z wysokim pasem, ale nie dało się poznać, że to ciążówki- bo pas zasłonięty bluzką, mówiła chyba że trafiła na promo i kosztowały 99 zł.
Ja kupiłam ostatnio na wyprzedaży w C&A jeansy z pasem za 60zl ) -
nick nieaktualnyja sama zostałam na mieszkaniu, bo mąż postanowił się wybrać z naszymi znajomymi na koncert do innego miasta, chcieli mnie też zabrać, ale powiedziałam, że nie ustanę na nogach przez dwie godz. w zatłoczonym, zadymionym pomieszczeniu bez dostępu do cywilizowanego wc, a teraz mi jakoś smutno się zrobiło. Myślałam, że chociaż gdzieś na sklepy pojadę ale pogoda nie rozpieszcza i nawet nie mam ochoty się ruszać nigdzie
-
Żabcia_ wrote:Dzień dobry w 11 tygodniu :>
Jutro chyba pojadę sobie zrobić próby wątrobowe, bo martwię się, że nadal będą wzrastać, a boję się cholestazy...
a masz już teraz podwyższone? pytam, bo ja też idę pod koniec tygodnia zbadać enzymy watrobowe -
Little Red Fox ja też spędzam samotnie niedziele bo moj pojechał na mecz i wróci ok 10 pierw miałam pretensje ze nie kupił mi biletu ale stanie na deszczu i myśl o toi toiach przekonaly mnie ze dobrze zrobil. W tv nuda do tego stopnia ze odkryłam program Romanse Tv i patrzę na jakieś romansidła
-
nick nieaktualnymycha to Ty szalejesz, ja bym zjadła znowu coś dobrego a nic takiego nie ma, może wyskoczę do sklepu po jakąś przegryzkę, a przy okazji kupię mleko do kawy na jutro, sklep niedaleko, bo niecałe 100 m od domu, ale tyłek ciężki ok, muszę choć na chwilę świeżego powietrza zażyć
-
nick nieaktualnya i pochwalę się swoim brzuszkiem, bo mam wrażenie że urósł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 22:08
Sabina, AISAK, Bee85, Moonicorns, Sophia, claudiuszek, Justyna_89, Behemottka, żabka04, Skali89, Żabcia_, YvonnElizabeth, Dzierzba, Pauka, violett, Kasia1987., szpilka, Angela89, Broszka, bbeczka91, miniaturka31, maluutka90, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny