WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja do swojej lekarki już nauczyłam się przychodzić punktualnie, a nawet jeśli spóźnię się 5-10 minut trafię na swoją kolejkę, na pierwszą wizytę pojechałam ok 20 minut przed czasem, bo mówię mężowi "a może akurat uda nam się wcześniej wejść, może ktoś się spóźni, może ktoś nie przyjdzie...?" taaa.. czekaliśmy ponad godzinę, bo jak przyjechałam to były przede mnie jeszcze cztery osoby
-
Matko nadrabiam od 3 dni. Cos czuje ze zaczne wpadac i czytać tylko 2 strony do tylu
Kornelia no i jak tu komentowac na biezaco. Wszystkie interesujemy się wszystkimi. Gratuluje wszystkich udanych wizyt
Malgorzalko wiem, ze teraz zawalil Ci sie swiat, ale po pierwsze skonsultuj, po drugie to jest prawdopodobienstwo i zdarza sie ze przy prawdopodobienstwie wady 1:6 rodzi sie zdrowe dziecko. Teraz masz chyba mozliwisc zrobienia badan inwazyjnych typu amniopunkcja lub jezeli nie chcesz ryzykowac poronienia choc takie ryzyko jest minimalne to jest tez cos takiego jak test nifty niestety jest on płatny, ale pamietaj, ze to jeszcze nie koniec walki o malenstwo. Espieramy calym sercem. Mam nadzieje, ze nas czytasz i widzisz to wsparcie.
Little red fox sliczny brzuszek, mam wrazenie ze ktos juz tez wrzucił ale kurcze nadrabianie przy 13 miesieczniaku jest malo szczegolowe.
Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:Little red fox sliczny brzuszek, mam wrazenie ze ktos juz tez wrzucił ale kurcze nadrabianie przy 13 miesieczniaku jest malo szczegolowe.
Pozdrawiam
Angela wrzucała i ona też już ma bardzo ładny brzuszek ale w drugiej ciąży podobno wyskakuje szybciej, a ja jestem chuda, nie miałam problemów z utratą wagi, wręcz przeciwnie, jem jakby więcej, a na koniec ciąży 20 kg więcej hahaAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu, ja dopiero na 18:15 idę, na dodatek nie do swojej lekarki, nie wiem czego się spodziewać, niby moja ma dobre opinie, ale co lekarz to inne zdanie, boję się że mi coś powie, albo nie daj Boże znajdzie w mojej macicy, bo na pierwszej wizycie moja lekarka powiedziała, że coś tu jest, ale się może wchłonie, nieee... na pewno się wchłonie, ja przerażona, a następnej wizycie już tego czegoś nie widziała i oby się to coś nie znalazło, ale nic się w międzyczasie od 7 stycznia złego nie przydarzyło, ja też nie dbam o siebie jak przystało na ciężarówkę... dużo uwag może być - a że piję kawę, a że torebka za ciężka, że się stresuję w pracy, a że w ciąży zapisałam się na prawo jazdy i że w ogóle się nie szanuję...
-
nick nieaktualnyDokładnie ja wrzucałam brzucholka
My po imprezie, jestem zmęczona 6 dzieciaków wieku 1-2.5 lat to meksyk Przez córki pokój przeszło tornado A za rok we wrześniu 4 jeszcze dzieci będzie. No ale córka zadowolona to najważniejsze.
Foksik piękny brzusioo już taki widoczny -
nick nieaktualnyszpilka wrote:No wlasnie mi sie wydawalo, ze Angela dodawala, ale nie dlayego ze wifzialam tylko po komentarzach. Za to tort widzialam jeden i drugi
Proszę wrzucę jeszcze raz, tylko proszę o nie cytowanie zdjęcia skasuje za jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 15:20
bbeczka91, szpilka, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj coś w brzuchu siekło z prawej strony ze aż kwiczałam chciałam kaszlnąć masakra przez 10 sek ból jakby mi ktoś jajnik skręcił moj lekarz nfz przyjmuje od 13 więc o 12 gdzieś wyjadę żeby szybciej być bo zwykle te emerytki którym się zawsze spieszy przychodzą wcześniej i potem człowiek przychodzi punktualnie a w kolejce jest 20:/ więc przechytrze je:P wole pól godziny poczekać na lekarza niż 2 godziny słuchając stękania bab:P
-
czesc dziewczyny...
ja za to niemile kończę weekend, miałam miły dzień - zero dolegliwości, tylko senność... aż tu nagle koło 17 jak mnie zaczęło gardło boleć to całkowicie mi to nastrój zepsuło - ból straszny, aż się rozkleiłam w pewnym momencie i teraz nawet nie wiem, czy katar to w komplecie z gardłem mam, czy od łez... Ginekolog mój przyjmuje tylko w poniedziałki, ale pewnie jak zwykle usłyszę, że ma komplet i nie ma szans się do niego dostać... a wtedy mi nie pozostanie nic innego jak iść do pracy... obym rano już się czuła lepiej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLusia_M wrote:czesc dziewczyny...
ja za to niemile kończę weekend, miałam miły dzień - zero dolegliwości, tylko senność... aż tu nagle koło 17 jak mnie zaczęło gardło boleć to całkowicie mi to nastrój zepsuło - ból straszny, aż się rozkleiłam w pewnym momencie i teraz nawet nie wiem, czy katar to w komplecie z gardłem mam, czy od łez... Ginekolog mój przyjmuje tylko w poniedziałki, ale pewnie jak zwykle usłyszę, że ma komplet i nie ma szans się do niego dostać... a wtedy mi nie pozostanie nic innego jak iść do pracy... obym rano już się czuła lepiej
Zdrówka życzę i mam nadzieje że rano poczujesz się lepiej. Tantum verde możesz spokojnie w ciąży psikać, trochę uśnieży ból.. -
Najbardziej się boję, że nie pójdę do pracy, a mi nikt nie będzie chciał dać L4 ... z tą moją rodzinną to jest różnie... w sumie jeszcze nigdy mi L4 nie wystawiła, bo skoro nie ma gorączki to znaczy, że się nic w organizmie złego nie dzieje - takie ma podejście - może w ciąży będzie inne...
-
nick nieaktualnyLusia_M wrote:Najbardziej się boję, że nie pójdę do pracy, a mi nikt nie będzie chciał dać L4 ... z tą moją rodzinną to jest różnie... w sumie jeszcze nigdy mi L4 nie wystawiła, bo skoro nie ma gorączki to znaczy, że się nic w organizmie złego nie dzieje - takie ma podejście - może w ciąży będzie inne...