WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Lusia
Plucz gardło, woda z solą lub woda z wodą utleniona, ja od tego zaczynałam leczenie. Ciepła woda. -
Lusia idziesz i mowisz ze jestes nauczycielem i jestes w ciąży a jak nie bedzie chciala dac to sie rozplacz czy coś
Ja bez ciazy jak mialam zapalenie krtani to od razu dostawalam 5 dni zeby sie wyleczyc bez antybiotyku a nie czekac az sie infekcja rozhula -
nick nieaktualnyMoonicorns wrote:Kurcze a juz sie tak cieszylam ze mijają mi wymioty a tu dupa i znowu to samo od początku, wzięło mnie teraz strasznie i gardło boli :< Ehhh :<
A dziś po południu jak mną targnęło.... Zorientowałam sie, ze nie moge jeść mięsa. Ze właśnie po nim wracają mdłości,
Dopóki jem nabiał jest ok.
Ehhhhhh, chciałam sie dziś poprzytulać do Mego, ale chyba nic z Tego
Dziewczyny, mam pytanie. Czy którejś z Was moze drętwieją ręce szybciej niż przed ciąża?
Dobrej nocki dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 21:53
-
Hej
Nie nadrobie ale widzialam piekny brzuszek
Ktos juz zna plec?
U mnie tez widac cos i zamierzam jak w pierwszej ciazy robic u kolezanki fotograf zdjecia brzuszka co mc potem zrobi mi zbiorcze foto
Udanych wizyt jutro
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
Ania lewandowska mi dretwialy iczulam mrowienie ale zjadlam duzo nutelli i przeszlo. Normalnie jej nie jem, aleczekolada ma magnez wiec zamiast lykac zjadlam na kanapce o dziwo pomogli bo mialam sobie jednak magbez wziac ale nie bylo potrzeby
-
nick nieaktualny
-
Mi też drętwieją szybciej niż przed ciążą a najgorzej ręce z rana jakbym ich nie czuła i w dodatku mi puchną Ja jutro mam wizytę trochę nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć maleństwo a z drugiej strony muszę wymusić od niego skierowanie na prenatalne bo ciężki okres przygotowuje się do ślubu cywilnego w kwietniu niby skromny tylko dla rodziny najbliższej max 13 osób ale obrączki chcemy do około 2 tys więc trzeba oszczędzać
Moonicorns lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane! Ja sie witam z Wami okropnymi Mdłościami i bólem pleców, tez mi wlasnie strasznie drętwieją rece i bola przy zgięciu, dziwne ze wszystkie jeszcze śpicie? liczylam na to ze bedzie co nadrabiać a tutaj dwa posty zaledwie.
Ja pewnie zaraz znowu zasne ale najpierw łazienka i jakas przekąska moze. -
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Ja już w labo w kolejce zaczynam się robić głodna i się zastanawiam jak przelkne to glukoze najważniejsze że nie widzę w pobliżu WC!!!!!!! Zapytam jakieś babki w labo może wie gdzie jest WC tak w razie w żebym wiedziała gdzie biegać hahaha
Dziewczyny dretwienie,mruganie w oku bądź kropka czarna na polu widzenie to normalne brakuje magnezu.
Życzę Udanych dzisiejszych wizyt
Miłego dnia będę was z nudów czytać hihi -
Dzien dobry Polsce U mnie jeszcze niedziela, był piękny dzien, za to jutro ma byc 30 stopni... Ja idę spać, zmęczona. Raniusienko trzeba mi do roboty.
Polecam wszystkim detektor serduszka, jak tylko mam stracha, to sprawdzam jak ładnie pyka i mam radochę. No i spokój. Dziękuje Angela za zmobilzowanie mnie do zakupu .
Powodzenia na wizytach i dnia bez mdłości!
Dobranoc!Angela89 lubi tę wiadomość
-
ilona29 wrote:witam ja wlasnie szykuje sie na pobranie krwi (Przesiewowe badania prenatalne nieinwazyjne)a o 14:40 usg(prenatalne)
ale zanim to wszystko dzieciatka wyprawic do szkoly musze
milego dnia i samych dobrych wiesci dla wszystkich wizytujacych
Dzień dobry! U mnie wieje, głowa boli, dziecko złe wstało i bulgocze od rana, a ja pokonuję Everest w toalecie w systemie ratalnym... Chyba czas na czopek mocy, bo od kilku dni się boję, że dzieciaki wypchnę przez te poranne wojaże. Masakra. Nie cierpię poniedziałków. Życzę miłego dnia wszystkim mamusiom i pomyślnych badań. -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Witam, ja już na nogach, też coś głowa pobolewa, w nocy co chwila się budziłam, coś mi musiało zaszkodzić i Fasol się buntował do pracy dopiero na 12:00 więc zdążę się ogarnąć, a później na usg genetyczne