X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia, oby :) teraz tylko uważać, żeby błaha infekcja nie przerodziła się w gorsze paskudztwo! Trzeba dbać o siebie, moja rodzinna zawsze się pyta czy chcę L4 i na jak długo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny! Powodzenia jutro na wizytach!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Lusia
    Plucz gardło, woda z solą lub woda z wodą utleniona, ja od tego zaczynałam leczenie. Ciepła woda.
    i do łóżka wygrzać się! Sen zawsze dobrze robi :) jak łapie katar zawsze smaruję nos maścią majerankową, nie dość że uwielbiam jej zapach to jeszcze się bardzo skuteczna...

• szpilka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia idziesz i mowisz ze jestes nauczycielem i jestes w ciąży a jak nie bedzie chciala dac to sie rozplacz czy coś

Ja bez ciazy jak mialam zapalenie krtani to od razu dostawalam 5 dni zeby sie wyleczyc bez antybiotyku a nie czekac az sie infekcja rozhula

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela piekne zdjecia

Angela89 lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Moonicorns Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a juz sie tak cieszylam ze mijają mi wymioty a tu dupa i znowu to samo od początku, wzięło mnie teraz strasznie i gardło boli :< Ehhh :<

f2w3ugpj6tnh1br3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moonicorns wrote:
    Kurcze a juz sie tak cieszylam ze mijają mi wymioty a tu dupa i znowu to samo od początku, wzięło mnie teraz strasznie i gardło boli :< Ehhh :<
    Ja sie wczoraj chwaliłam, ze jest super, pięknie i cudownie.
    A dziś po południu jak mną targnęło.... Zorientowałam sie, ze nie moge jeść mięsa. Ze właśnie po nim wracają mdłości,
    Dopóki jem nabiał jest ok.
    Ehhhhhh, chciałam sie dziś poprzytulać do Mego, ale chyba nic z Tego :(

Dziewczyny, mam pytanie. Czy którejś z Was moze drętwieją ręce szybciej niż przed ciąża?

Dobrej nocki dziewczyny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 21:53

• megg Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Nie nadrobie ale widzialam piekny brzuszek :)
    Ktos juz zna plec?

U mnie tez widac cos i zamierzam jak w pierwszej ciazy robic u kolezanki fotograf zdjecia brzuszka co mc :) potem zrobi mi zbiorcze foto

Udanych wizyt jutro
    Dobranoc

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:36

• szpilka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania lewandowska mi dretwialy iczulam mrowienie ale zjadlam duzo nutelli i przeszlo. Normalnie jej nie jem, aleczekolada ma magnez wiec zamiast lykac zjadlam na kanapce o dziwo pomogli bo mialam sobie jednak magbez wziac ale nie bylo potrzeby

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też drętwieją, ręce, nogi zwłaszcza w nocy...

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też drętwieją szybciej niż przed ciążą a najgorzej ręce z rana jakbym ich nie czuła i w dodatku mi puchną :/ Ja jutro mam wizytę trochę nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć maleństwo :D a z drugiej strony muszę wymusić od niego skierowanie na prenatalne bo ciężki okres przygotowuje się do ślubu cywilnego w kwietniu niby skromny tylko dla rodziny najbliższej max 13 osób ale obrączki chcemy do około 2 tys :) więc trzeba oszczędzać

Moonicorns lubi tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png
  • Moonicorns Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane! Ja sie witam z Wami okropnymi Mdłościami i bólem pleców, tez mi wlasnie strasznie drętwieją rece i bola przy zgięciu, dziwne ze wszystkie jeszcze śpicie?:D liczylam na to ze bedzie co nadrabiać a tutaj dwa posty zaledwie.

Ja pewnie zaraz znowu zasne ale najpierw łazienka i jakas przekąska moze. :)

f2w3ugpj6tnh1br3.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie pięknego dnia życzę i oczywiście udanych wizyt!! czekamy na dobre wiadomości!!!

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)
    Ja już w labo w kolejce zaczynam się robić głodna i się zastanawiam jak przelkne to glukoze najważniejsze że nie widzę w pobliżu WC!!!!!!! Zapytam jakieś babki w labo może wie gdzie jest WC tak w razie w żebym wiedziała gdzie biegać hahaha

Dziewczyny dretwienie,mruganie w oku bądź kropka czarna na polu widzenie to normalne brakuje magnezu.

Życzę Udanych dzisiejszych wizyt :-)
    Miłego dnia będę was z nudów czytać hihi

• ilona29 Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ja wlasnie szykuje sie na pobranie krwi (Przesiewowe badania prenatalne nieinwazyjne)a o 14:40 usg(prenatalne)
    ale zanim to wszystko dzieciatka wyprawic do szkoly musze ;)
    milego dnia i samych dobrych wiesci dla wszystkich wizytujacych :)

74700tc7xapwpc4i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Polsce :) U mnie jeszcze niedziela, był piękny dzien, za to jutro ma byc 30 stopni... Ja idę spać, zmęczona. Raniusienko trzeba mi do roboty.

Polecam wszystkim detektor serduszka, jak tylko mam stracha, to sprawdzam jak ładnie pyka i mam radochę. No i spokój. Dziękuje Angela za zmobilzowanie mnie do zakupu :D.

Powodzenia na wizytach i dnia bez mdłości!

Dobranoc!

Angela89 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilona29 wrote:
    witam ja wlasnie szykuje sie na pobranie krwi (Przesiewowe badania prenatalne nieinwazyjne)a o 14:40 usg(prenatalne)
    ale zanim to wszystko dzieciatka wyprawic do szkoly musze ;)
    milego dnia i samych dobrych wiesci dla wszystkich wizytujacych :)
    Wzajemnie! Na pewno będą dobre wieści! Powodzenia i daj nam znać. :)

Dzień dobry! U mnie wieje, głowa boli, dziecko złe wstało i bulgocze od rana, a ja pokonuję Everest w toalecie w systemie ratalnym... Chyba czas na czopek mocy, bo od kilku dni się boję, że dzieciaki wypchnę przez te poranne wojaże. Masakra. Nie cierpię poniedziałków. Życzę miłego dnia wszystkim mamusiom i pomyślnych badań.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja już na nogach, też coś głowa pobolewa, w nocy co chwila się budziłam, coś mi musiało zaszkodzić i Fasol się buntował :/ do pracy dopiero na 12:00 więc zdążę się ogarnąć, a później na usg genetyczne :/

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Witam, ja już na nogach, też coś głowa pobolewa, w nocy co chwila się budziłam, coś mi musiało zaszkodzić i Fasol się buntował :/ do pracy dopiero na 12:00 więc zdążę się ogarnąć, a później na usg genetyczne :/
    Trzymam kciuki! Daj znać co z fasolką po badaniu. :)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ