X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska ja ciągle mam nadzieję, że bobo pokaże co ma między nóżkami :P

• mychakruszyna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co dziewczyny mówiły to w dole brzucha ale czytałam ze od 10 i 3 dni dopiero można wykryć ;)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Pauka Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka, a pamiętasz kiedy znalazłaś serduszko pierwszy raz?
    Ja na razie znajduje swoje własne tętno :p

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mychaktuszyna, dziekuje :) bo mi sie nie udaje :p
    Ale to moja niecierpliwość :)

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 12 tygodniu :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
    Kurcze, kusicie tym detektorem, wciaz sie zastanawiam nad zakupem, a macie problem z odnalezieniem tetna, czy na tym etapie to juz jest latwe?

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Pauka Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja sie nie wypowiem, u mnie za wczesnie :)

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • Asienka1184 Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka wrote:
    Asienka, a pamiętasz kiedy znalazłaś serduszko pierwszy raz?
    Ja na razie znajduje swoje własne tętno :p

10+3 ;)

Pauka lubi tę wiadomość

17.09 Icsi
    22.12.2015 transfer 4AA
    relgi09kfb4t07kf.png
    f2w3flw17dj6endt.png
  • Asienka1184 Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nadal jest Ciężko znaleźć, czasem szukam pół godziny i nic.

17.09 Icsi
    22.12.2015 transfer 4AA
    relgi09kfb4t07kf.png
    f2w3flw17dj6endt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam do pracy, po drodze muszę coś przekąsić, żeby na szkoleniach nie siedzieć z pustym żołądkiem, a później na wizytę, trzymajcie kciuki mocno! zdam relacje wieczorem! jeśli tylko emocje pozwolą :P

Dzierzba, Pauka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wrocilam nareście!!!!!!:-)
    Pożarlam śniadanie chleb z paprykarzem bo nabrała ochoty w sklepie na niego zagryzlam serkiem danio zrobiłam sobie kawę ale jakaś niesmaczna szkoda i na deser mandaryna z sekaczem taki zapakowany w papierek i oblana czekolada 32g głupia ja bo po zjedzeniu pysznego skaczą(dawno go niewidzialam w sklepach dlatego go kupiłam i Pożarlam bardzo to lubię)zobaczyłam skład a tam jest spirytus wrrrr!!!!!! Nie pisze ile mam nadzieję że nie zaszkodzil?????
    Muszę się zdrzemnac bo siły i moce opadły :-)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny:)
    wczoraj przeżyłam powrót młodści, wszystko było pięnie dopóki mój nie podsmażał cebuli do rosółu, o matko potem drugiego nie byłam w stanie zjeść i cały dzień spałam, nie wymiotowałam, ale było mi tak niedobrze, że myśałam, że się skończę, na szcześćie dziś już lepiej jest. Słoneczko wyszło może będę mieć lepsze samopoczucie:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka widzę apetyt dopisuje:P moj mąż wczoraj przesadził...patrzeliśmy na program o ciężarnej i kobieta w 30 tyg przytyla 7 kg...jego reakcja była mniej więcej taka "co? 30 tydz i 7 kg? Jak ty juz przytyłaś 7! A dopiero 11 tydzień" myślałam że go uduszę bo nie chciał uwierzyć że tylko 2 kg musiałam wagę wyciągnąć.

żabka04 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychakruszyna faceci.......ahhhh
    Mój też ma głupie teksty niby się martwi i mówi żebym jadła zdrowo dla dwóch a nie za dwóch bo potem będę jęczeć że gruba jestem i nie atrakcyjna ale z drugiej strony co zrobić jak się ma tasiemca??? Woda w organizmie się zatrzymuje i pachnie to też ma wpływ na wagę, ja muszę leżeć zero ruchu no jakieś tam spacerki ale to za mało też waga rośnie noi co ja mam zrobić pytam???? Później się będę martwić hahaha

Apetyt mycha byłam już tak głodna że słonia bym zjadła jak ktoś by mi go podał dlatego tak jadłam na pale co kolwiek ale obiad będzie zdrowy pierś z kurczaka w papierze z przyprawami zrobię i warzywa na parze mniam

• magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny:) Witam sie z wami po weekendzie :) U nas wszystko dobrze, wszelkie objawy ciazy, ktore sie pojawialy juz chyba przeszly (ale nie chce chwalic dnia przed zachodem) :) Wszystkim gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za te, ktore dopiero sie odbeda :) Ja czekam jeszcze 8 dni a juz przebieram nogami:D
    Chcialam wstawicdzisiaj moje poprzednie usg z nickiem z bbf ale pomyslalam ze zrobie to po wizycie jak dostane nowe zdjecie :)
    Zycze wszystkim milego dnia! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:36

Broszka lubi tę wiadomość

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka ja też zero ruchu bo nie mogę więc jedyna trasa-lazienka-kuchnia-pokoj:P z apetytem u mnie tak samo niedługo idę do lekarza ale glodna nie mogę wyjść więc robię żurek zaś :P a potem też mam pierś z warzywami i ryżem :)

żabka04 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:36

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde czemu jak juz jest zajebista pogoda to wieje ze łeb urywa:/ myślałam że pojadę wcześniej do lekarza i skocze na jakieś promocje dzieciaczkowe ale...chyba zrezygnuje :(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja odwołuje mojego posta o słabnących mdlosciach, wczoraj w nocy powróciły

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam iść ochotę oddać to co zjadłam przez tą glukoze bardzo źle się czuję myślałam że zdrzemne się ale nie moge wszystko mi podchodzi do gardła na dodatek głowa mnie rozbolala:-(

To se ponarzekalam hihi

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ