WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja uciekam do pracy, po drodze muszę coś przekąsić, żeby na szkoleniach nie siedzieć z pustym żołądkiem, a później na wizytę, trzymajcie kciuki mocno! zdam relacje wieczorem! jeśli tylko emocje pozwolą
Dzierzba, Pauka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już wrocilam nareście!!!!!!
Pożarlam śniadanie chleb z paprykarzem bo nabrała ochoty w sklepie na niego zagryzlam serkiem danio zrobiłam sobie kawę ale jakaś niesmaczna szkoda i na deser mandaryna z sekaczem taki zapakowany w papierek i oblana czekolada 32g głupia ja bo po zjedzeniu pysznego skaczą(dawno go niewidzialam w sklepach dlatego go kupiłam i Pożarlam bardzo to lubię)zobaczyłam skład a tam jest spirytus wrrrr!!!!!! Nie pisze ile mam nadzieję że nie zaszkodzil?????
Muszę się zdrzemnac bo siły i moce opadły -
cześć dziewczyny:)
wczoraj przeżyłam powrót młodści, wszystko było pięnie dopóki mój nie podsmażał cebuli do rosółu, o matko potem drugiego nie byłam w stanie zjeść i cały dzień spałam, nie wymiotowałam, ale było mi tak niedobrze, że myśałam, że się skończę, na szcześćie dziś już lepiej jest. Słoneczko wyszło może będę mieć lepsze samopoczucie:)
-
Zabka widzę apetyt dopisuje:P moj mąż wczoraj przesadził...patrzeliśmy na program o ciężarnej i kobieta w 30 tyg przytyla 7 kg...jego reakcja była mniej więcej taka "co? 30 tydz i 7 kg? Jak ty juz przytyłaś 7! A dopiero 11 tydzień" myślałam że go uduszę bo nie chciał uwierzyć że tylko 2 kg musiałam wagę wyciągnąć.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMychakruszyna faceci.......ahhhh
Mój też ma głupie teksty niby się martwi i mówi żebym jadła zdrowo dla dwóch a nie za dwóch bo potem będę jęczeć że gruba jestem i nie atrakcyjna ale z drugiej strony co zrobić jak się ma tasiemca??? Woda w organizmie się zatrzymuje i pachnie to też ma wpływ na wagę, ja muszę leżeć zero ruchu no jakieś tam spacerki ale to za mało też waga rośnie noi co ja mam zrobić pytam???? Później się będę martwić hahaha
Apetyt mycha byłam już tak głodna że słonia bym zjadła jak ktoś by mi go podał dlatego tak jadłam na pale co kolwiek ale obiad będzie zdrowy pierś z kurczaka w papierze z przyprawami zrobię i warzywa na parze mniam -
Czesc dziewczyny:) Witam sie z wami po weekendzie U nas wszystko dobrze, wszelkie objawy ciazy, ktore sie pojawialy juz chyba przeszly (ale nie chce chwalic dnia przed zachodem) Wszystkim gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za te, ktore dopiero sie odbeda Ja czekam jeszcze 8 dni a juz przebieram nogami:D
Chcialam wstawicdzisiaj moje poprzednie usg z nickiem z bbf ale pomyslalam ze zrobie to po wizycie jak dostane nowe zdjecie
Zycze wszystkim milego dnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny