WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusia odpoczywaj! i kuruj się
Cordy kawy praktycznie nie piję, rzadko mi się zdarza o ile w ogóle. Spróbuję z tym magnezem, może pomoże, ale ten mój brak skupienia to zakrawa na lenistwo normalnie...czasem już jestem tak na siebie zła, że żadnego pożytku ze mnie nie ma...eh.Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Broszka Mnie też się wydawało, że mam po prostu lenia, aż razu pewnego jak poszłam do pracy na 2 zmianę, miałam mnóstwo pacjentów i dużo innej pracy, to po 8 godzinach wracałam do domu na autopilocie i ledwo doszłam z parkingu do mieszkania Także nam się wydaje tylko, że co tam ciąża, zwłaszcza na początku, a tu niestety zachodzą ogromne zmiany w naszych organizmach i im szybciej sobie to uświadomimy tym chyba lepiej, ja miałam dosadną,6-dniową nauczkę w szpitalu, by w końcu to dotarło i aby zastopowaćJuż razem
-
Behemottka wrote:Lusia, jak byłaś szczepiona to chyba wlasnie powinien byc dodatni?
Dodatnie to raczej przeciwciała powinny być po szczepieniu, HBs ujemny, ale ja tak jak Ania słyszałam o fałszywie dodatnich testach, lub pomyłkach.Ania91 lubi tę wiadomość
Już razem
-
Dziewczyny już jestem z Wami nie wiem co się działo i nie mam tyle czasu by nadrobić ponad 50 stron (!) coś ważnego się działo?
U mnie wszystko dobrze, czuję bóle troszkę jakby jajników, czasem jakieś ciągnięcia, jakby na miesiączkę, plamień brak więc myślę, że wszystko rośnie
W weekend odwiedziłam koleżankę, która jest w 24 tygodniu i drugą co jest w 20 tygodniu ciąży aleee się nagadałyśmy, a jakie brzuszki mają pięęękne! Nie mogę się doczekać
Jutro odbieram wyniki badań i w środę badania genetyczne - to już!Behemottka, Justyna_89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Wybaczcie nie chce mi się dawać z nazwą profilu macie daty na zdjęciach jedno przed 2 tygodni drugie z dzisiaj
http://iv.pl/images/96088329603613314966_thumb.jpg
http://iv.pl/images/83041500962326173400_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:27
Pysiaczek89, Dzierzba, Justyna_89, żabka04, Skali89, A_n_k_a_80, maluutka90, Anulka01, claudiuszek, AniaLewandowska, mmargol, szpilka, Strazaczka1990, Broszka, Żabcia_, Cordy, Angela89, Gumcia, violett, martta, magdallena69 lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Dziewczyny, lecę do pracy. Tak mi sie nie chce, ze chyba będę płakać. Tez nie mogę sie skupić, wracam wykończona (ucze 3 i pół godzinki) i potem wieczorem mi niedobrze. Ja chce dostać l4!
A ja odnosze wrazenie chodzac na wizyty do gin ze wszystkie kobiety w ciazy biora L4, juz mialam 3 wizyty i na kazdej wszystkie panie co wychodzily mialy wypisywana L4... ja sie wylamalam az do dzis, ale i tak wstepnie mialam wypisana na 2 tyg i od razu zaprotestowalam i powiedzialam, ze jak juz to biore tylko na tydzienBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusia to tylko tak wygląda z boku.
Przecież zależy jaka mamy pracę jeśli ktoś pracuje fizycznie to nie pozwolą kobiecie w ciazy dźwigać, w warunkach szkodliwych jakieś fabryki też źle itd. A może poprostu jej organizm źle to znosi a może poprostu jest po przejściach i ma wskazania leżenia a są niektóre które od razu spadają na l4 i tu się zgodzę.
Nie stety tego nie wiemy i możemy sobie gdybac. -
Lusia_M wrote:A ja odnosze wrazenie chodzac na wizyty do gin ze wszystkie kobiety w ciazy biora L4, juz mialam 3 wizyty i na kazdej wszystkie panie co wychodzily mialy wypisywana L4... ja sie wylamalam az do dzis, ale i tak wstepnie mialam wypisana na 2 tyg i od razu zaprotestowalam i powiedzialam, ze jak juz to biore tylko na tydzien
Cordy, Angela89 lubią tę wiadomość