WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusia odpoczywaj!
i kuruj się
Cordy kawy praktycznie nie piję, rzadko mi się zdarza o ile w ogóle. Spróbuję z tym magnezem, może pomoże, ale ten mój brak skupienia to zakrawa na lenistwo normalnie...czasem już jestem tak na siebie zła, że żadnego pożytku ze mnie nie ma...eh.
Ania91 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Broszka
Mnie też się wydawało, że mam po prostu lenia, aż razu pewnego jak poszłam do pracy na 2 zmianę, miałam mnóstwo pacjentów i dużo innej pracy, to po 8 godzinach wracałam do domu na autopilocie i ledwo doszłam z parkingu do mieszkania
Także nam się wydaje tylko, że co tam ciąża, zwłaszcza na początku, a tu niestety zachodzą ogromne zmiany w naszych organizmach i im szybciej sobie to uświadomimy tym chyba lepiej, ja miałam dosadną,6-dniową nauczkę w szpitalu, by w końcu to dotarło i aby zastopować
Już razem
-
Behemottka wrote:Lusia, jak byłaś szczepiona to chyba wlasnie powinien byc dodatni?
Dodatnie to raczej przeciwciała powinny być po szczepieniu, HBs ujemny, ale ja tak jak Ania słyszałam o fałszywie dodatnich testach, lub pomyłkach.
Ania91 lubi tę wiadomość
Już razem
-
Dziewczyny już jestem z Wami
nie wiem co się działo i nie mam tyle czasu by nadrobić ponad 50 stron (!)
coś ważnego się działo?
U mnie wszystko dobrze, czuję bóle troszkę jakby jajników, czasem jakieś ciągnięcia, jakby na miesiączkę, plamień brak więc myślę, że wszystko rośnie
W weekend odwiedziłam koleżankę, która jest w 24 tygodniu i drugą co jest w 20 tygodniu ciąży
aleee się nagadałyśmy, a jakie brzuszki mają pięęękne! Nie mogę się doczekać 
Jutro odbieram wyniki badań i w środę badania genetyczne - to już!
Behemottka, Justyna_89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Wybaczcie nie chce mi się dawać z nazwą profilu macie daty na zdjęciach jedno przed 2 tygodni drugie z dzisiaj

http://iv.pl/images/96088329603613314966_thumb.jpg
http://iv.pl/images/83041500962326173400_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:27
Pysiaczek89, Dzierzba, Justyna_89, żabka04, Skali89, A_n_k_a_80, maluutka90, Anulka01, claudiuszek, AniaLewandowska, mmargol, szpilka, Strazaczka1990, Broszka, Żabcia_, Cordy, Angela89, Gumcia, violett, martta, magdallena69 lubią tę wiadomość

-
Behemottka wrote:Dziewczyny, lecę do pracy. Tak mi sie nie chce, ze chyba będę płakać. Tez nie mogę sie skupić, wracam wykończona (ucze 3 i pół godzinki) i potem wieczorem mi niedobrze. Ja chce dostać l4!
A ja odnosze wrazenie chodzac na wizyty do gin ze wszystkie kobiety w ciazy biora L4, juz mialam 3 wizyty i na kazdej wszystkie panie co wychodzily mialy wypisywana L4... ja sie wylamalam az do dzis, ale i tak wstepnie mialam wypisana na 2 tyg i od razu zaprotestowalam i powiedzialam, ze jak juz to biore tylko na tydzien
Behemottka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyLusia to tylko tak wygląda z boku.
Przecież zależy jaka mamy pracę jeśli ktoś pracuje fizycznie to nie pozwolą kobiecie w ciazy dźwigać, w warunkach szkodliwych jakieś fabryki też źle itd. A może poprostu jej organizm źle to znosi a może poprostu jest po przejściach i ma wskazania leżenia a są niektóre które od razu spadają na l4 i tu się zgodzę.
Nie stety tego nie wiemy i możemy sobie gdybac.
-
Lusia ja też jestem na L4, ze względu na ciążę bliźniaczą,trudną przy której jest większe ryzyko poronienia i powikłań. Obecnie czuję się dobrze, wcześniej miałam okropne bóle brzucha. W teorii mogę pracować, ale w praktyce nie wiem jakby ta praca wpłynęła na mnie i dzieci, bo jest stresująca i wymagająca dużej uwagi. Lekarz nakazał mi wręcz L4. W skrócie mam leżeć, pachnieć i prosić organizm o to by donosił dzieciaki do minimum 32 tyg. Nie generalizuj, nie wszystkie kobiety siedzą na L4 z lenistwa.Lusia_M wrote:A ja odnosze wrazenie chodzac na wizyty do gin ze wszystkie kobiety w ciazy biora L4, juz mialam 3 wizyty i na kazdej wszystkie panie co wychodzily mialy wypisywana L4... ja sie wylamalam az do dzis, ale i tak wstepnie mialam wypisana na 2 tyg i od razu zaprotestowalam i powiedzialam, ze jak juz to biore tylko na tydzien
Cordy, Angela89 lubią tę wiadomość