WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuuuula wrote:a co to znaczy, że rozwijają czaszkę? to źle czy dobrze? z wypowiedzi wnioskuję, że źle?czapek nie ubierać?
Dziewczyny to ja wydałam na razie może 250 złpowiedziane było w pozytywnym znaczeniu
Madziuuuula, agatia lubią tę wiadomość
-
Ania91 wrote:Jeśli chodzi o materac to z własnego doświadczenia mogę polecić kokos-gryka-pianka są na prawdę mega dobre
-
nick nieaktualnyKochane ja kupię na pewno dla synka pościel, 2 okrycia kąpielowe, kosmetyki, czapkę na zimę
Resztę mam po córci: wózek, fotelik, bujaczek, karuzelkę, nawet kombinezon mam w uniwersalnym kolorze
Bielizna też się przyda po córce.
Na pewno na jakiś dresik typowo dla chłopca, czy pajacyk się skuszę
Na macie edukacyjnej nie chciała leżeć moja córcia.
Butelek nie kupuję, bo zamierzam karmić piersią około roku. To znaczy mam ze 2 jakieś buteleczki nowe, dostałam gratis do zakupów jeszcze w pierwszej ciąży.
Ale mam nadzieję, że się nie przydadzą
agatia, Bratek lubią tę wiadomość
-
claudiuszek wrote:Ania- widzę, że sklep ma bogaty asortyment na str internetowej- a czy w realu można te wszystkie wózki, mebelki, zabawki zobaczyć?
Jasne że tak tylko nie wiem jak z mebelkami ja teraz znalazłam jeszcze jeden sklep internetowy gdzie jest megaśnieeee tanio a sam sklep znajduje się w Bielsku Białej i na pewno odwiedzę na allegro mają aż 8 stron wystawionych rzeczy i to na prawdę wychodzi taniej niż jakbym kupowała w zwykłym sklepie. Sklep nazywa się Zefi i mieści się w Bielsku przy Ul. Korczaka 16Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 17:14
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKornelia ja też słyszałam, że kupowanie nie wiadomo ilu butelek jest bez sensu jeśli zamierza się karmić piersią. Ja kupię jedną, a jedną taką małą dostałam przy zapisie do szkoły rodzenia. Jeśli wyjdzie, że cyc nie działa wtedy kupię.
Kornelia85 lubi tę wiadomość
-
Ania91 wrote:Jasne że tak tylko nie wiem jak z mebelkami ja teraz znalazłam jeszcze jeden sklep internetowy gdzie jest megaśnieeee tanio a sam sklep znajduje się w Bielsku Białej i na pewno odwiedzę na allegro mają aż 8 stron wystawionych rzeczy i to na prawdę wychodzi taniej niż jakbym kupowała w zwykłym sklepie. Sklep nazywa się Zefi i mieści się w Bielsku przy Ul. Korczaka 16
Zaraz oblukam ich allegro
-
nick nieaktualnyVilet ja z czystym sumieniem pllecam grhka-kokos, moja corcia spala na nim do prWie 3 lat, i naprawde ani sie nie zapadal ani nie odksztalacal, latwy byl w utrzymaniu czystosci, bo ten pokrowiec z wierzchu zgryka sie wrzucalo normalnie do pralki. Ja dla mojegk 2 dziecka rowniez kupie ten gryka kokos mimo ze mam jezzcze po mojej corci ale kazde dziecko ma inna wage on nie jesg drogi 60 zl to dzidzius bedzie mial nowy
Ania91, violett lubią tę wiadomość
-
dziś pogoda nie słuzyła aby robić pranie, ale przygotowałam juz pierwsze rzeczy-koce i pościel do kolyski i łózeczka, wszystko ma wysokość około 1,5 metra
zapomniałam juz ile to bedzie pranie i PRASOWANIA
Strazaczka1990, claudiuszek, Ania91 lubią tę wiadomość
-
My po wizycie
Alan dalej głową do dołu ustawiony...Waga 850g ..:o ...wszystko jest w jak najlepszym porządkuwaga nadal 3na plus.
Co do truskawek Magdzia to u Nas po 14.50ja dziś widziałamMadziuuuula, kamciaelcia, Żabcia_, Bratek, A_n_k_a_80, violett, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny