WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa za truskawki w tej cenie podziękowałam. Teraz będą z dnia na dzień taniały, więc wytrzymam. Co roku tak jest, chociaż wydaje mi się, że w tamtym roku o tej porze były tańsze. Dziś kupiłam egzotykę kiwi, melon, grejpfrut, nie wsparłam rodzimego rynku ja niedobra.
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ja za truskawki w tej cenie podziękowałam. Teraz będą z dnia na dzień taniały, więc wytrzymam. Co roku tak jest, chociaż wydaje mi się, że w tamtym roku o tej porze były tańsze. Dziś kupiłam egzotykę kiwi, melon, grejpfrut, nie wsparłam rodzimego rynku ja niedobra.
-
kamciaelcia wrote:Dla mnie sezon truskawkowy jest zawsze za krótki wiec wolę jeść te drogie i tańsze zwłaszcza ze cukrom służy u mnie 400 g
Korzystam tez codziennie z sezonu na szparagimniam mniam
-
Dzwonili do mnie z lux medu i mam wyniki krzywej i jest średnio. Pan przez telefon powiedział, ze sa lekkie odchylenia i zebym to skonsultowała z ginekologiem. Powiedzcie jakie powinny byc normy?
Moje wyniki:
- na czczo 77
-po godzinie 175
-po dwóch 151
Wiedziałam, ze cos bedzie nie takpewnie dlatego Marcel jest taki duży
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
kamciaelcia wrote:Pysiaczek
A twój gin zwrócił uwagę na dużą wagę dzidziusia? Czy to twoje spostrzeżenia?
Czyli teoretycznie mieszczę sie w górnych granicach norm... Ciekawe co na to moja gin. T
Wraz jak na złość ma urlopale moja mama ma glukometr i chyba wezmę od niej i bede sobie mierzyć te cukry, tylko musze o tym poczytać, bo zupełnie nie wiem co i jak
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Jeśli masz dostęp do gluko to skorzystaj
W ciąży badamy się na czczo oraz 1h po posiłku. ..
Nic więcej nie umiem ci doradzić bo tak naprawdę wszystko zależy od lekarza
Ja to miałam "szczęście " ze krzywa przekroczyłam na każdym punkcie
A dzieci też duże się rodzą bo taka ich natura
Nie martw się. Wynik niby w normie. Cukrzyca ciążowa ma to do siebie że z wiekiem ciąży może dać o sobie znać bardziej. ..